Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tuşları ayarlayamadığı için oyuna iğrenç demek biraz saçma değil mi ?
    Ayrıca oyunda OTO-PRES yok ve DEFANS inanılmaz önem kazanmış durumda ve yapmak da kolay değil.
    Oyun açıldığın da 7 8 turdan oluşan eğitimi yapsanız çözersiniz.
    Top fiziği gerçekle hemen hemen aynı inanılmaz bir gerçekçilik var oyunda kaleciler müthiş.
    Oyunun yavaş olduğunu düşünenler ayarlardan FAST yapsın ama FİFA11'de ki hantallık büyük oranda giderilmiş oyun yeterince akıcı
    Birde OTO-PRES olmayışı ilk başlarda hoşunuza gitmeyebilir benimde ilk 2 3 maçta canımı sıktı ama oynadıkça anlıyorsunuz ki çok mantıklı geçen sene oynayanlar bilir 100 metreden sadece OTO-PRES tuşuna bas gitsin çaaat diye alsın topu ulan o topu kaç saniyedir süren adama yazık değil mi ? :) bence çok mantıklı adamın yakınına gidip şut tuşuna zamanlamasını güzel ayarlayıp bastığınızda topu alıyorsunuz.
    Gol sevinçleri zaten EA'nın en başarılı olduğu yerlerden biri.
    PES 2012'yi de beğenmiştim oynanabilirlik deki değişimler çok hoşuma gitmişti ama o rezil top fiziği hala duruyordu ayağa ve sahaya yapışan top çok sinir bozucuydu
    ama FİFA'nın top fiziğinde ki rahatlık gerçekten çok iyi futbol havasını direk sezdiriyor dediğim gibi oyun gerçekçilik adına müthiş yol kat etmiş keşke gameranger'dan bu senede oynayabilseydik ama sanırım olmayacakmış olsun en azından key alırız aslında orjinal'i sonuna kadar hakkediyor da oyun piyasası malum pahalı :) Sanırım bu sene şahsen FİFA oynayacağım. Teşekkürler.

• PC'de oynayanların çoğunun kontrast ve parlaklık ayarını yapmadığını görüyorum bu şekilde çok soluk görüntü alırsınız ayarlar menüsünden Parlaklığı +1 Kontrast'ı +2 yapın görüntü o zaman değişecektir.
  • En önemli değişiklik savunma sisteminde. Otomatik pres tuşu yok artık. Tek tuşa basılı tutarak şuursuzca savunma yapma olayını kaldırmışlar. Savunma yaparken iyi düşünmek daha fazla beceri sergilemek iyi zamanlama gerekiyor.

Hücumdayken de dolayısıyla üzerimizdeki pres yükü azalıyor ve düşünerek hücum yapmaya vakit kalıyor. Ancak bilgisayar presden ziyade "contain" yaptığı için de pasların arasına daha iyi giriyor bu da pin pon pası ortadan kaldırıyor.

Yani hem hücumda hem de savunmada düşünmeden otomatiğe bağlamış şekilde oynama olayını başarılı bir şekilde ortadan kaldırmışlar. Takdir ettim.
  • oyun açılmıyor bende. loading ekranından sonra kendiliğinden kapanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

millet pas tuşuyla adamın yanına gidip almamasından hoşnut olan warmı ?

yok

beyler ben hoşnutum.S le rakibi kovaladıktan sonra d ile uygun zamanda topu alın.Çok dikkatli olun çünkü ceza sahası içinde 1 saniyelik geç hamle penaltı olabilir.Geçen sene s ile kovalayıp alıyordu bu sene dahada zorlaşmış s ile kovalayıp d ile hamle yapıyorsunuz.

Ayrıca klavyede bir harektler yapılıyor dehşet .

• quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

millet pas tuşuyla adamın yanına gidip almamasından hoşnut olan warmı ?

yok

beyler ben hoşnutum.S le rakibi kovaladıktan sonra d ile uygun zamanda topu alın.Çok dikkatli olun çünkü ceza sahası içinde 1 saniyelik geç hamle penaltı olabilir.Geçen sene s ile kovalayıp alıyordu bu sene dahada zorlaşmış s ile kovalayıp d ile hamle yapıyorsunuz.

Ayrıca klavyede bir harektler yapılıyor dehşet .

S ile yakınına geliyorsn arada 10-15 cmlik yer kalıyor kendin biraz daha yaklaşp D ye basman gerekiyor yoksa arada boşlık kaldıgından yetmiyor ayak. S ile yaklaş D ile al olmuyor iştee cry.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 13 Eylül 2011; 15:28:13 >

• Bende gamepad için hata falan vermedi direk oyuna daldım. Harika olmuş bu oyuna laf atan çarpılır ya.
  • Taça çıkan topların bekleme yapmadan kullanılması çok güzel olmuş onun dışında mutlaka oynadığınız takımla penaltılara kalmanızı tavsiye ederim penaltıda taraftarın spikerin ve oyuncuların tepkileri inanılmaz gerçekçi olmuş.Demoda yeni gelen çarpışma motoru yok galiba baya bir eksik var zaten demoda özellik olarak , ondan sonra otomatik pres tuşu ortadan kalkmış daha hücuma gelen adamı nerede keseceğinizi bilmeniz lazım tabi ki karşınızda ki oyuncununda bunu iyi yapması lazım şimdilik pc ye karşı oynadığımızdan pc iyi kesiyor ama pvp de kıran kırana geçen maçlar oynayacağımızı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

oyun açılmıyor bende. loading ekranından sonra kendiliğinden kapanıyor

ulan her sene mutlaka bi sorun çıkıyor şu lanet fifada ya
  • gamepadi çıkardım oyun açıldı. klavye ile oynayamam ki lan ben
  • Klavye ayarlarını nasıl yapacagımızı bilen var mı
  • klavyeyi bi türlü ayarlayamadım diyen arkadaşlar dosyayı rardan çıkarın ve belgelerim içindeki fifa 12 klasörüne atın.

http://hotfile.com/dl/129699317/6436a5b/buttonDataSetup.rar.html
  • Oyunda hafif bir titreme var ama çok hafif başka kimsede varmı ? Fifa 11'de de böyle bir sorun olmuştu.Hem nvidia hemde ati kartlı bilgisayarlarım var ikisindede denedim aynı.Biri Win 7 Diğeri Xp !!
  • arkadaşlar 8800gt ekran kartım 2gb ram im var, fifa11 de hafif takılmalar oluyordu fifa 12de de oluyor sizce ram i 4 e çıkarsam bu sorun çözülür mü ?
  • fifa 11 LOW da takılıyordu fifa 12 de HIGH DE TAKILMIYOR MUHTEŞEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazux

arkadaşlar 8800gt ekran kartım 2gb ram im var, fifa11 de hafif takılmalar oluyordu fifa 12de de oluyor sizce ram i 4 e çıkarsam bu sorun çözülür mü ?

Büyük ihtimalle çözülür ama önce ekran kartını güncelle driverları yükle öyle dene

Bu arada gamepad i oyun içinden ayarlıyamıyorum ne yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 13 Eylül 2011; 15:43:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenOlca

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Beyler Bende Kasıyor Oyun Genel bir sorunmu acaba

görev yöneticisinden işlem önceliğini yükseğe alarak dene birde

Bu çözüm bende işe yaradı

peki oyunda mı yoksa bendemi sorun var
  • ea nin yaptığı oyundan ne beklersiniz ki zatenher sene aynı sorun. daha 1 maç yapamadan sildim oyunu. pes12 akar oh kafam rahat
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ErenOlca

quote:

Beyler Bende Kasıyor Oyun Genel bir sorunmu acaba

görev yöneticisinden işlem önceliğini yükseğe alarak dene birde

Bu çözüm bende işe yaradı

peki oyunda mı yoksa bendemi sorun var

oyunda optimizasyonla ilgili bi sıkıntı yok sanırım fifa 11 in kastığı yerde fifa 12 canavar gibi duruyor..

• Arkadaşalr sizlere birazdan attıgım aşırtma golü video olarak upload etmek istiyorum üyelik gerektirmeyen video upload sitesi vra mı ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.