Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mawice

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Orijinalden alıntı: ErenOlca

quote:

Beyler Bende Kasıyor Oyun Genel bir sorunmu acaba

görev yöneticisinden işlem önceliğini yükseğe alarak dene birde

Bu çözüm bende işe yaradı

peki oyunda mı yoksa bendemi sorun var

oyunda optimizasyonla ilgili bi sıkıntı yok sanırım fifa 11 in kastığı yerde fifa 12 canavar gibi duruyor..

Bende Tam tersi Fifa 11 Tüm ayarlar açık Kasmadan Oynabiliyordum Üstelik Fifa 11 Çok daha canlı ve çok daha detaylıydı

• quote:

Bende Tam tersi Fifa 11 Tüm ayarlar açık Kasmadan Oynabiliyordum Üstelik Fifa 11 Çok daha canlı ve çok daha detaylıydı

sıkıntı kesinlikle yok demiyorum arkadaşım sanırım yok diyorum.. renkler içince biraz önce bir arkadaş söylemişti renkleri açın diye dene istersen bi
  • quote:

quote:

sıkıntı kesinlikle yok demiyorum arkadaşım sanırım yok diyorum.. renkler içince biraz önce bir arkadaş söylemişti renkleri açın diye dene istersen bi

Kesinlikle oyunun renklerini arkadaşın dediği gibi parlaklığı +1 kontrast ı +2 yapın aşırı derecede fark ediyor , eğer beğenmezseniz kendi istediğiniz şekilde ayarlarsınız
  • R2 ve L2'ye hangi özellikleri atıyorsunuz?
  • Oyunu indirdim kurdum. Ilk izlenimlerime gore top fizigi guzel ve tam istenilen gibi. Ayrica grafikler gercekten daha iyi ki poligonlarin gecen seneye gore fazlaligindan anlasiliyor. Yalniz oyun CPU'ya abaniyor resmen.

Not : maalesef netbookta oynadigimdan CPU kafayi yemek uzere idi ben de ciktim.

Bu arada fark etmeyenler olabilir OYUN AYARLARINDAN VISUAL sekmesinde NET TENSION ve NET SHAPE
    ayarlanabiliyor. Yani filelerin esnekligini ve seklini ayarlayabiliyorsunuz.
  • GAMEPAD SORUNUNU ÇÖZDÜM !!1!!11bir

belgelerim, fifa 11 deki buttonDataSetup ve fifa setup dosyalarını kopyalayıp belgelerim/fifa12 ye yapıştırın

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

GAMEPAD SORUNUNU ÇÖZDÜM !!1!!11bir

belgelerim, fifa 11 deki buttonDataSetup ve fifa setup dosyalarını kopyalayıp belgelerim/fifa12 ye yapıştırın

Hocam fifa 2011 in belgelerimde dosyası yok ben de. fifa yı silince orayı da silmiştim. ne yapmam lazım?
  • quote:

GAMEPAD SORUNUNU ÇÖZDÜM !!1!!11bir

Bize yollar mısın dosyaları?

Ben de çözdüm ama biraz karışık oldu.
  • Gamepad sorununun çözümü varda ayarını yapamadım bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

Gamepad sorununu çözmek için şu dosyanın içindeki 2 ini dosyasını belgelerim:fifa 12 klasörüne atıyoruz soruları kabul ediyoruz gamepad otomatik ayarlanmış olacaktır ve oyuan girerken hata vermeyecektir,atmayacaktır

link:http://hotfile.com/dl/129697730/03a18b4/FIFA_11.rar.html

kendi uploadım heee :D

Ben burda vermiştim bu kadar heyecanlanmanıza gerek yoktu yani çözdüm diye
  • Oyunun klavye ayarlarını resim olarak koyabilecek yok mu şu forumda ?
  • Bu mu öve öve bitirilemeyen FIFA? Bu oyun arcade arkadaşlar. Geçiniz.
  • Oyunda takılma,kasılma yaşayan arkadaşlar oyun ayarlarından vsync ve aa'yı kapatın ekran kartı kontrol panelinden açın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream

quote:

quote:

Kesinlikle oyunun renklerini arkadaşın dediği gibi parlaklığı +1 kontrast ı +2 yapın aşırı derecede fark ediyor , eğer beğenmezseniz kendi istediğiniz şekilde ayarlarsınız

nerden yapılıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: SaSaJaY

Bu mu öve öve bitirilemeyen FIFA? Bu oyun arcade arkadaşlar. Geçiniz.

Arcade nedir bilim insanı uzman kişi bilir kişi aydınlat biz cahilleri....

Atın bunu dışarı depikleyinnnnnn

• quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

quote:

Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream

quote:

quote:

nerden yapılıyor?

????????????????????

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaSaJaY

Bu mu öve öve bitirilemeyen FIFA? Bu oyun arcade arkadaşlar. Geçiniz.

Arcade nedir bilim insanı uzman kişi bilir kişi aydınlat biz cahilleri....

Atın bunu dışarı depikleyinnnnnn

oyunun hızını biraz arttırdıgında iyi ama gerçekten ööve öve bitiremedikleri fifa, bizi de değiştiğine inandıran fifa bumu ya. pas veriyorum gidip su alıyom geliyom bakyrm hala pas yolda. şut desen sırf plase vuruyo gibi abanmak yok

• quote:

ea nin yaptığı oyundan ne beklersiniz ki zatenher sene aynı sorun. daha 1 maç yapamadan sildim oyunu. pes12 akar oh kafam rahat

yA YÜRÜ GÜT işine pes forumunda yaz.

Ben denedim oyunu 10 maç yapmışımdır :D son 2 maçı ancak alabildim. Oyun mükemmel, topun hakeme çarpıp yön değiştirmesi mi dersiniz :D yerde yatan oyncuya benm oyuncunun taklp düşmesi mi dersiniz çok gerçekçi. Gamepad ve full sürüm ile tadından yenmez.
  • quote:

quote:

Gamepad sorununu çözmek için şu dosyanın içindeki 2 ini dosyasını belgelerim:fifa 12 klasörüne atıyoruz soruları kabul ediyoruz gamepad otomatik ayarlanmış olacaktır ve oyuan girerken hata vermeyecektir,atmayacaktır

link:http://hotfile.com/dl/129697730/03a18b4/FIFA_11.rar.html

kendi uploadım heee :D

Ben burda vermiştim bu kadar heyecanlanmanıza gerek yoktu yani çözdüm diye

Yine atıyor. Snopy gamepad var.
  • çok güldüm ya arkadaşlar pesfanboylarımız gelmiş hoşgeldin diyin onlara Gerçi ben daha erken bekliyodum düşmelerini ama geç kaldılar biraz ancak örgütlendiler sanırım
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.