Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mamundaya girmekten bıktım . ea nasıl bir koruma koyduysa, yada arkadaşın dediği gibi artık para mı yedirdi bilinmez. orj falan öyle böyle bir an önce çıksın başka bir isteğim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSpy

mamundaya girmekten bıktım . ea nasıl bir koruma koyduysa, yada arkadaşın dediği gibi artık para mı yedirdi bilinmez. orj falan öyle böyle bir an önce çıksın başka bir isteğim yok

nasıl koruma koyarsa koysun kürekçilere vız geliyor. oyun sektöründe korumaya en çok para akıtan ubisoft onunda hali ortada. bi dönem meşhur drm yi çıkardı normalde 1 güne çıkan kürek 2 günde çıktı..
  • Düştü beyler çıktı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Social Engineering

Düştü beyler çıktı....

bu sefer doğru düzgün olanı mı?başımız döndü nereye bakacağımızı şaşırdık artık
  • nerde nerde
  • cevap gelmediğine göre yanlış alarm demek ki.heyecanlanmıştım be
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

cevap gelmediğine göre yanlış alarm demek ki.heyecanlanmıştım be

sadece xbox ve ps3 var şu anda
  • aman hocam ne yaptınız temizlik gelmesin şimdi durduk yerde :)

Resimlere dikkat :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Social Engineering

Düştü beyler çıktı....

biri düşmüş kırık çıkık var mı?
  • bu ne ya millet başlamış bile oynamaya biz 70 lira para verdik daha beklemeye devam :) :)

bu arada lütfen cahilliğime mazur görün bizim orjinal oyunlar geldiğinde böyle oyundan atmalar vs vs ler olmayacak değilmi korsan olduğu için böyle oluyor??

ilk defa orjinal oyun aldım da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

bu ne ya millet başlamış bile oynamaya biz 70 lira para verdik daha beklemeye devam :) :)

bu arada lütfen cahilliğime mazur görün bizim orjinal oyunlar geldiğinde böyle oyundan atmalar vs vs ler olmayacak değilmi korsan olduğu için böyle oluyor??

tabiiki olmayacak
  • quote:

bu ne ya millet başlamış bile oynamaya biz 70 lira para verdik daha beklemeye devam :) :)

Korsan bile değil , korsanın korsanı oldu bu olay , daha ilaç olmadan oynuyoruz düşün , oyuncuların gözleri falan yok
  • Yarın bi kalkmışız Fifa 2012 ve Pes 2012 raflarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akut One -- 26 Eylül 2011; 0:39:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

Korsan bile değil , korsanın korsanı oldu bu olay , daha ilaç olmadan oynuyoruz düşün , oyuncuların gözleri falan yok

Korku filmi gibi Allah'tan kollar bacaklar yerinde

• alamanca pes çözüm

demo sürüm dosyalarındaki dt05_x.img dosyasını img klasörüne atın oyun ingilizce oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pespespess

alamanca pes çözüm

demo sürüm dosyalarındaki dt05_x.img dosyasını img klasörüne atın oyun ingilizce oluyor

öle bir dosya yok :)
  • pardon dt05_e yazacaktım yanlış olmuş :D ben denedim oldu garanti çözüm bu şu anda:)))
  • deneriz ilerleyen saatlerde
  • korsan oynıcak arkadaşlar az sabredin piyasa bu ara oyun bolluğundan olsa gerek kürekçi kaynıyo herkesin küreğine itibar etmeyin boş yere kotanızı yemeyin derim ben. Nalbur aleminin kalbur üstü usta kürekçileri var hepside kürekleri yapıp bir iki güne verirler ustalara sakin olun...

Bu arada yorumumuda benimsedim tam benlik oldu inşaatçı usulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawice

korsan oynıcak arkadaşlar az sabredin piyasa bu ara oyun bolluğundan olsa gerek kürekçi kaynıyo herkesin küreğine itibar etmeyin boş yere kotanızı yemeyin derim ben. Nalbur aleminin kalbur üstü usta kürekçileri var hepside kürekleri yapıp bir iki güne verirler ustalara sakin olun...

Bu arada yorumumuda benimsedim tam benlik oldu inşaatçı usulu

:D
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.