Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun orjinalini Xbox'a alacam zaten ama pc versiyonunu oynamam lazım.

clone çok sorunlu, adam gibi bir çözüm bekliyorum bende. RSS'ler ayarlandı, bakalım hangi grup halledecek ilk.
  • valla çıldırıcam ha sabahtan akşama kadar fifa 12 yi bekliyorum. Bide şaka gibi birtek pc versiyonu yok tl de ps3,xbox var bide dalga geçer gibi xboxın 3 tane olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSpy -- 26 Eylül 2011; 10:52:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSpy

valla çıldırıcam ha sabahtan akşama kadar fifa 12 yi bekliyorum. Bide şaka gibi birtek pc versiyonu yok tl de ps3,xbox var bide dalga geçer gibi xboxın 3 tane olmuş

Ben cumartesinden beri deli gibi bekliyorum, release gruplarının rss'lerini telefona attım, TL vs onları saymıyorum bile. Forumları bakıyorum kürek gruplarının.

Benim anladığım kadarıyla küreği becereemdiler, EA bu sene release tarihini kontrol eden bir exe yapmış, adamlar onu halledemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veggier -- 26 Eylül 2011; 12:06:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSpy

valla çıldırıcam ha sabahtan akşama kadar fifa 12 yi bekliyorum. Bide şaka gibi birtek pc versiyonu yok tl de ps3,xbox var bide dalga geçer gibi xboxın 3 tane olmuş

+1
  • ea dersine iyi çalışmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikozg -- 26 Eylül 2011; 12:33:03 >
  • oyunda TR ligi yok dimi bu sene???
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanhakki

oyunda TR ligi yok dimi bu sene???

malesef sadece gs var
  • CloneDVD'de kariyer çalışmıyormuş.
  • clonedvd fln indirmeyin boşuna sadece hazırlık macı yapılıyor 1-2 güne nasılsa düşcek oyun
  • nuclear'dan aldığım cd key geldi. Oyunu aktifleştidim ve iniyor.

FİFA 12 Demo Çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCRiS -- 26 Eylül 2011; 17:28:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

nuclear'dan aldığım cd key geldi. Oyunu aktifleştidim ve iniyor.

hayırlı olsun arkadaşım darısı bizim başımıza bizim satıcıdan hala ses yok bide erken gelecek diye extended edition aldık
  • Getafeyi alıp karşıma real madrid'i seçtim oyun seviyesini legandary yapıp , real daha fazla açık bulsun diye 1 oyuncuma kırmızı kart gördürdüm(daha fazla kırmızı kart yemeye çalıştım ama olmadı ) , 12 - 0 aldılar maçı ama kalecilik puanım 9.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawice

quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

nuclear'dan aldığım cd key geldi. Oyunu aktifleştidim ve iniyor.

hayırlı olsun arkadaşım darısı bizim başımıza bizim satıcıdan hala ses yok bide erken gelecek diye extended edition aldık

Saol kardeş. Oyun şuan preload'da zaten. 27 Eylül resmi çıkış tarihi. Gece muslukları açarlarsa süper olur. :)

• Ne tıkırtı var ne sıkırtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Ne tıkırtı var ne sıkırtı

Tüm gün geliyoz yiyoz soğuğu geçip gidiyoz
  • çık artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Permanent.

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Ne tıkırtı var ne sıkırtı

Tüm gün geliyoz yiyoz soğuğu geçip gidiyoz

Sonumuz Ac2 Gibi olmasında 2 ay beklemeyelim kürek için

•  FİFA 12 Demo Çıktı

Fifa 12 Standart ve Special Edition key satışlarımız başlamıştır.
    Keyler hemen teslim. Beklemek yok. Origin'de aktif edip preload yapabilirsiniz.
    Çıktığında oynamaya başlayabilirsiniz.

Standart Edition: 35 TL
    Special Edition: 50 TL

http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_20/key_/tm.htm

• ne cd keyim geldi nede kargodan gamepadım geldi. adamları saat 3 te aradım kargonuz araçta sizib semtinizde diyolar. saat 6 da arıyorum araç burda yetişmedi sizinki diyorlar varmı böyle bişey arkadaş. bende yarın sabah erkenden teslim edin öğleden sonraya bırakırsanız almıyorum hiç getirmeyin buraya dedim gönderin geri dedim özür dilediler neden se atıp bişey ya
  • Bu arada fifa 12 pc fiyatı ne kadar
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.