Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nucLear

FİFA 12 Demo Çıktı

Fifa 12 Standart ve Special Edition key satışlarımız başlamıştır.
    Keyler hemen teslim. Beklemek yok. Origin'de aktif edip preload yapabilirsiniz.
    Çıktığında oynamaya başlayabilirsiniz.

Standart Edition: 35 TL
    Special Edition: 50 TL

http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_20/key_/tm.htm

special edition un ne farkı var

• fifa12 demonun üzerine kurulan full versiyonunu indirdim.Tek sorun maçlardan sonra oyundan atıyor var mıdır bir çaresi ?
  • Special Edition, Ultimate Team için 6 ay boyunca her ay 4 tane GOLD paket içeriyor. Bu içeriklerle ultimate team takımınızı geliştirebliiyorsunuz.
  • nuclear hocam keyi göndermişsin. Ama ben indiremedim sanırım yarın indirebilecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: tany3450

fifa12 demonun üzerine kurulan full versiyonunu indirdim.Tek sorun maçlardan sonra oyundan atıyor var mıdır bir çaresi ?

Ben maç bitmeden 89. dakkada menüye dönüyorum sonra yeni maç
  • quote:

Orijinalden alıntı: tany3450

fifa12 demonun üzerine kurulan full versiyonunu indirdim.Tek sorun maçlardan sonra oyundan atıyor var mıdır bir çaresi ?

Maçın 90. dakikasında maçtan çık. Ben öyle yapıyorum.
  • ohhh yok size kürek kazma falan biz boşuna mı dünya para veriyoruz :) :) :)

bu arada bizim aral dan sipariş verdiğimiz oyunlar ayın 30 undan sonra mı gelecek....tahmini kaç günü bulur ayrıca gelmesi ???
  • Arkadaşlar kartsız bankamatikten nasıl havale yapabiliriz key aliyim dedim akşam akşam cinnet geçiricem.
  • Çık artık.
  • Düş artık. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

ohhh yok size kürek kazma falan biz boşuna mı dünya para veriyoruz :) :) :)

bu arada bizim aral dan sipariş verdiğimiz oyunlar ayın 30 undan sonra mı gelecek....tahmini kaç günü bulur ayrıca gelmesi ???

Bizde alacaz orjinalini ama sabırsız olduğumuz için şimdilik kürekle idare ediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

ohhh yok size kürek kazma falan biz boşuna mı dünya para veriyoruz :) :) :)

vatandan ön sipariş yaptım.kargonun gecikmesiyle falan 3 kasım gibi gelir dedi ama umarım çok gecikmez.1 hafta beklemek zor ya bi türlü çıkamadı şu oyun ne iştir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

vatandan ön sipariş yaptım.kargonun gecikmesiyle falan 3 kasım gibi gelir dedi ama umarım çok gecikmez.1 hafta beklemek zor ya bi türlü çıkamadı şu oyun ne iştir...

o 3 ekim olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawice

quote:

Orijinalden alıntı: emre544

o 3 ekim olmasın ?

pardon aynen ekim olacak tabi ki
  • Korsana düşer yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanunsuz_ -- 26 Eylül 2011; 20:31:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSpy

Arkadaşlar kartsız bankamatikten nasıl havale yapabiliriz key aliyim dedim akşam akşam cinnet geçiricem.

bankamatiklerden kartsız havale yapılıyo. nuclear ın verdiği satış sayfasında ilk mesajda bankamatiklerin aldığı havale ücretleri yazıyo.
  • Bu gece uzun olacak gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

nuclear'dan aldığım cd key geldi. Oyunu aktifleştidim ve iniyor.

FİFA 12 Demo Çıktı

valla hocam bende nuclear hocamdan aldım.Etkinleştirdim fakat bende henüz pre load olmadı

• Yakındır düşmesi hissediyorum
  • acaba tam sürümde demodaki gibi saçma kasılma probleminden varmı yoksa orjinal almayı düşünüyorum ultimate team ve online maçlar için ?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.