Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fifa 12 orjinal alıpta Origin üzrinden henüz indiremiyorsanız, Unreleased yazıyorsa,https://www.ea.com/profile adresine girdikten sonra EA hesabınız ile giriş yapın. Country kısmını United States olarak seçin. Origini kapatıp tekrar açın. Oyunu indirebilirsiniz. :)

FİFA 12 Demo Çıktı

• beyler madem hala düşmedi bu sitelerdeki torrentler ne iş
  • Pre-Load yaptım. Oyun oynanmaya hazır.. Ancak Date Check'te 29 Eylül 02.00 gösteriyor. Acaba yarın oynayabilecek miyiz? 27'sinde çıkıyor çünkü. Var mı bilgisi olan?

FİFA 12 Demo Çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 26 Eylül 2011; 22:37:15 >
  • Çok pm geldi ama buraya da yazayım. Arkadaşlar oyunların region free keylerini rusyanın en büyük dijital eşya sitesi(gg gibi türkiyede) plati.ru dan alabilirsiniz.Gerçekten çok komik fiyatlar var. Dolar gerçi uçtu bu ara ama normal seviyesine gelince oyunlar bedava gibi bir şey oluyor. Nasıl alabileceğinizi araştırın biraz. Chrome kullanıp google translate ile siteyi kullanma seviyeisnde çevirebiliyorsunuz. Ben fm 2012 alınca site hakkında güzel bir kullanma kılavuzu tadında topic açarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Çok pm geldi ama buraya da yazayım. Arkadaşlar oyunların region free keylerini rusyanın en büyük dijital eşya sitesi(gg gibi türkiyede) plati.ru dan alabilirsiniz.Gerçekten çok komik fiyatlar var. Dolar gerçi uçtu bu ara ama normal seviyesine gelince oyunlar bedava gibi bir şey oluyor. Nasıl alabileceğinizi araştırın biraz. Chrome kullanıp google translate ile siteyi kullanma seviyeisnde çevirebiliyorsunuz. Ben fm 2012 alınca site hakkında güzel bir kullanma kılavuzu tadında topic açarım.

O siteden alacağım ama güvenip kredi kartını veremiyorum. :) Malum Ruslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

quote:

Çok pm geldi ama buraya da yazayım. Arkadaşlar oyunların region free keylerini rusyanın en büyük dijital eşya sitesi(gg gibi türkiyede) plati.ru dan alabilirsiniz.Gerçekten çok komik fiyatlar var. Dolar gerçi uçtu bu ara ama normal seviyesine gelince oyunlar bedava gibi bir şey oluyor. Nasıl alabileceğinizi araştırın biraz. Chrome kullanıp google translate ile siteyi kullanma seviyeisnde çevirebiliyorsunuz. Ben fm 2012 alınca site hakkında güzel bir kullanma kılavuzu tadında topic açarım.

O siteden alacağım ama güvenip kredi kartını veremiyorum. :) Malum Ruslar.

Webmoney card alabilirsin sanal kart ile. Sanal kart ile satın alan arkadaşlar vardı steam topiğinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FieSTaA -- 26 Eylül 2011; 22:44:46 >

• quote:

haklısın aslında
    ama şu açıdan bak
    18 dolar. dolar 1.8 gibi
    ortalama 30 lira yapar. ee bu adamların güvenilirliği ne durumda ?
  • Arkadaşlar Logitech F510 almayı düşünen varsa;bilginiz olsun Gold Bilgisayar şu an 35 liraya satıyor.Ben yaklaşık 1 hafta önce 64 liraya almıştım.

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=96607&ad=LOGiTECH-940-000114-F510-TiTRESiMLi-GAME-PAD-Oyun-Kollari
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk

quote:

haklısın aslında
    ama şu açıdan bak
    18 dolar. dolar 1.8 gibi

Dolar 1.8de kalmayacak herhalde. 1.68e düşecektir. Sadece fifa 12 olarak bakmayın derim ben olaya, benim kimseyi kötülemek karalamak gibi bir amacım ve postum olmadı. Sadece siz değerlendirebilirsiniz dedim ki zaten buradan satan adamlar çok önceden almışlardır hem dolar kuru hemde fiyatı düşüktür ozamanlar o yüzden kar edebiliyorlar.

Kaldı ki o adamların yorumları iyi olanları gayet güvenilir alan 1-2 kişi biliyorum forumdan kendisine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Arkadaşlar Logitech F510 almayı düşünen varsa;bilginiz olsun Gold Bilgisayar şu an 35 liraya satıyor.Ben yaklaşık 1 hafta önce 64 liraya almıştım.

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=96607&ad=LOGiTECH-940-000114-F510-TiTRESiMLi-GAME-PAD-Oyun-Kollari

Bugün aldım ben de bahçelievler şubesinden :D fifa 12 klavyeden oynamak işkence arkadaş. xbox 360 gamepadi kadar rahat olmasada çok kullanışlı bir gamepad. Kredi kartımda puan vardı puanları değendirdim ve 75 tlik ürünü 40 tlye puan ile almış oldum :D tavsiye ederim.

• quote:

Arkadaşlar Logitech F510 almayı düşünen varsa;bilginiz olsun Gold Bilgisayar şu an 35 liraya satıyor.Ben yaklaşık 1 hafta önce 64 liraya almıştım.

Fiyat çok iyi ama site çok kötü ödeme onaylanmıyor siparişin durumu nedir bilinmez havada kaldı bizim gamepad

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk

quote:

haklısın aslında
    ama şu açıdan bak
    18 dolar. dolar 1.8 gibi

Dolar 1.8de kalmayacak herhalde. 1.68e düşecektir. Sadece fifa 12 olarak bakmayın derim ben olaya, benim kimseyi kötülemek karalamak gibi bir amacım ve postum olmadı. Sadece siz değerlendirebilirsiniz dedim ki zaten buradan satan adamlar çok önceden almışlardır hem dolar kuru hemde fiyatı düşüktür ozamanlar o yüzden kar edebiliyorlar.

Kaldı ki o adamların yorumları iyi olanları gayet güvenilir alan 1-2 kişi biliyorum forumdan kendisine.

ya dediğim gibi işte. tamamen haklısın. baya kar var bu işte.
    bende baya araştırdım ama güvenilirlik konusunda durum nedir bilemiyorum.
    bildiğin alışveriş yaptıkların varsa. pm pls

• quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

Fiyat çok iyi ama site çok kötü ödeme onaylanmıyor siparişin durumu nedir bilinmez havada kaldı bizim gamepad

Onların acayip bir sistemi var.. Siparişi verirken sipariş sayfasında takip no ya bakman gerekiyordu. Eğer o no yu bilmiyorsan bakamıyorsun sipariş verdin mi vermedin mi onaylandı mı vs.. Eğer bilmiyorsan Gold Bilgisayarı ara adını soyadını söyleyip sipariş no nu öğren.

• fifa 12 bu arada reloaded olarak dşmüş sanırsam 4-5 yerde gördüm deniyorum :D
  • quote:

fifa 12 bu arada reloaded olarak dşmüş sanırsam 4-5 yerde gördüm deniyorum :D

Fake.

Bu arada FiFA 12'yi preload yaptıktan sonra FiFA 12 Demo'yu silemiyorum. Sanırımm register ile oynadığımız için hata veriyor. Var mı çözümü bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

Onların acayip bir sistemi var.. Siparişi verirken sipariş sayfasında takip no ya bakman gerekiyordu. Eğer o no yu bilmiyorsan bakamıyorsun sipariş verdin mi vermedin mi onaylandı mı vs.. Eğer bilmiyorsan Gold Bilgisayarı ara adını soyadını söyleyip sipariş no nu öğren.

Biliyorum numarayı fakat sipariş gönderilecek mi onu bilmiyorum çok lanet bir sistemleri var ne diyimki

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

quote:

fifa 12 bu arada reloaded olarak dşmüş sanırsam 4-5 yerde gördüm deniyorum :D

Fake.

Bu arada FiFA 12'yi preload yaptıktan sonra FiFA 12 Demo'yu silemiyorum. Sanırımm register ile oynadığımız için hata veriyor. Var mı çözümü bilen?

shift+delete ^^
  • 1 gün TEMSİLCİ ATAMA'sı yapılıyor. 1-2 gün İŞLEME ALINDI yazıp Tedarik vs. süreçleri oluyor. Eğer ürün ellerinde varsa 1 haftaya yollarlar herhalde..

Gold'dan ürün alırken mutlaka 10 dan fazla stok olduğundan emin olun. Geçen LCD siparişi verdim 2 adet vardı. Birini bana ayırmaları gerekiyordu, ayırmamışlar. Paramı aldılar, ürünü yollamadılar. Siparişi iptal etmeseydim de 1 ay oyalayacaklardı beni öyle.. Allah'tan iptal edildikten 1 gün sonra para iadesi yaptılar. En azından para iadesinde sorun çıkmadı.
  • quote:

Oha be fiyat çok iyiymiş ben 1 hafta önce 70 liraya almıştım içime oturdu vallaa

Bu arada fifa 12 yi benim gibi araldan ön sipariş yapanlar varsa diye söylüyorum.Bugün mail attım 30 eylülde başlıycaklarmış dağıtıma...

• quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

quote:

Oha be fiyat çok iyiymiş ben 1 hafta önce 70 liraya almıştım içime oturdu vallaa

Bu arada fifa 12 yi benim gibi araldan ön sipariş yapanlar varsa diye söylüyorum.Bugün mail attım 30 eylülde başlıycaklarmış dağıtıma...

bende araldan vermiştim siparişi 30 eylül de mi başlanacakmış dağıtım 2-3 gün de kargo desek yine ayın 2 sini falan bulacak yani kürekçiler bizden önce başlayacak gene :)

birde ön siparişde ben verirken adidas şapka vs diyordu o iş ne olucak acaba :D

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.