Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PC'deki FIFA 11'e hiç benzemiyor. Ara paslar hava pasları ortalar falan çok zor. FIFA 11'de vurmadığım kafa topu yok, FIFA 12'de vurduğum kafa topu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Arkadaşlar Logitech F510 almayı düşünen varsa;bilginiz olsun Gold Bilgisayar şu an 35 liraya satıyor.Ben yaklaşık 1 hafta önce 64 liraya almıştım.

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=96607&ad=LOGiTECH-940-000114-F510-TiTRESiMLi-GAME-PAD-Oyun-Kollari

Fiyat çok iyi ama site çok kötü ödeme onaylanmıyor siparişin durumu nedir bilinmez havada kaldı bizim gamepad

10 dk önce kaptım bi tane dostum koldan çok kolay haletim siparişi ödeme hemen onaylandı benim. başka kart varsa ondan dene bide dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Görkem XF

quote:

quote:

Arkadaşlar Logitech F510 almayı düşünen varsa;bilginiz olsun Gold Bilgisayar şu an 35 liraya satıyor.Ben yaklaşık 1 hafta önce 64 liraya almıştım.

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=96607&ad=LOGiTECH-940-000114-F510-TiTRESiMLi-GAME-PAD-Oyun-Kollari

Fiyat çok iyi ama site çok kötü ödeme onaylanmıyor siparişin durumu nedir bilinmez havada kaldı bizim gamepad

10 dk önce kaptım bi tane dostum koldan çok kolay haletim siparişi ödeme hemen onaylandı benim. başka kart varsa ondan dene bide dostum

Hocam teşekkürler yarını bekliyorum artık yapacak bir şey yok kartta sorun olması imkansız alışveriş yapılıyor şu an :S

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam teşekkürler yarını bekliyorum artık yapacak bir şey yok kartta sorun olması imkansız alışveriş yapılıyor şu an :S

İlginç ya inş indirim filan bitmezde kaparsın bi tane sende ciden en iyi fiyat tek bu sitede var hangi magzaya bakarsam bakıyım yok bu fiyata. 3d korumadan filan mı kaynaklanıyo yoksa alışveriş bi kere başıma gelmişti onaylanmıyordu alışveriş bi türlü

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlginç ya inş indirim filan bitmezde kaparsın bi tane sende ciden en iyi fiyat tek bu sitede var hangi magzaya bakarsam bakıyım yok bu fiyata. 3d korumadan filan mı kaynaklanıyo yoksa alışveriş bi kere başıma gelmişti onaylanmıyordu alışveriş bi türlü

3d yle iki kez denedim olmadı sonra normal odeme yaptım bu kez e-mail geldi umarım olmustur evet hocam haklısınız heryerde 70-75 lira :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter -- 27 Eylül 2011; 0:26:06 >

• 3d yle iki kez denedim olmadı sonra normal odeme yaptım bu kez e-mail geldi umarım olmustur evet hocam haklısınız heryerde 70-75 lira :S

sipariş kodu verdiyse olmuştur. sipariş takibi kısmından bakabilirsin o kodla siparişi onaylamadı sanıp ust uste sipariş veririsen fazladan kol filan almış olursun o dahda kötü olur bonus filansa kart bonusun sitesinden konturol et çekip çekmediklerini parayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem XF -- 27 Eylül 2011; 0:33:14 >
  • quote:

3d yle iki kez denedim olmadı sonra normal odeme yaptım bu kez e-mail geldi umarım olmustur evet hocam haklısınız heryerde 70-75 lira :S

sipariş kodu verdiyse olmuştur. sipariş takibi kısmından bakabilirsin o kodla siparişi onaylamadı sanıp ust uste sipariş veririsen fazladan kol filan almış olursun o dahda kötü olur bonus filansa kart bonusun sitesinden konturol et çekip çekmediklerini parayı

İlk iki sipariste cekilmedi sonuncusunda cekildimi bilmiyorum artik yarin bakarim lanet ettim siteye bir daha zor alisveris yaparim(denerim).
    Ayrıca tesekkurler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter -- 27 Eylül 2011; 0:38:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

quote:

Oha be fiyat çok iyiymiş ben 1 hafta önce 70 liraya almıştım içime oturdu vallaa

Bu arada fifa 12 yi benim gibi araldan ön sipariş yapanlar varsa diye söylüyorum.Bugün mail attım 30 eylülde başlıycaklarmış dağıtıma...

bende araldan vermiştim siparişi 30 eylül de mi başlanacakmış dağıtım 2-3 gün de kargo desek yine ayın 2 sini falan bulacak yani kürekçiler bizden önce başlayacak gene :)

birde ön siparişde ben verirken adidas şapka vs diyordu o iş ne olucak acaba :D

30 Eylülde kargoya verseler 1 inde elime ulaşır diye umuyorum.
    Adidas şapkayla birlikte gelicek onuda sordum

• quote:

quote:

İlk iki sipariste cekilmedi sonuncusunda cekildimi bilmiyorum artik yarin bakarim lanet ettim siteye bir daha zor alisveris yaparim(denerim).
    Ayrıca tesekkurler hocam

Rica ederim dostum yarın olmadı ara müşteri hizmetlerini kesin bi bilgi alırsın

• quote:

quote:

quote:

Ayrıca tesekkurler hocam

Rica ederim dostum yarın olmadı ara müşteri hizmetlerini kesin bi bilgi alırsın

Bugün onuda yaptım ilkinde açıp kapattılar ikincisinde ulasabildim Artık olmadı elinde fazla olanlardan satan olursa öyle tedarik ederiz.

• İlginçmiş ciden. şansına başına gelmiyen kalmamış alt tarafi bi kol alıyoruz yahu
  • quote:

İlginçmiş ciden. şansına başına gelmiyen kalmamış alt tarafi bi kol alıyoruz yahu

Siteleri de hizmetleri de rezil gerçekten
  • Pc versiyonuna bu sefer kaleci kariyer modunu koysunlar ben başka birşey istemiyorum.

Belki de isterim. İnsanoğlu doyumsuz oluyor :P
  • demo üzerine kurulan haricinde yeni birşey cıktımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcleod23

demo üzerine kurulan haricinde yeni birşey cıktımı ?

hayır.

bugün içinde büyük grupların birinden release bekliyorum ben şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

quote:

Orijinalden alıntı: mcleod23

demo üzerine kurulan haricinde yeni birşey cıktımı ?

hayır.

bugün içinde büyük grupların birinden release bekliyorum ben şahsen.

ben günlerdir bekliyorum ama hala yok ya...bu gidişle orjinalini korsandan önce oynayacaz
  • @emre544,

kürekçiler sanırım bu sefer release kontrol olayını tam çözemediler, bugün 27si ve oyunun exe'si bu prosedürü geçmeyi başladı.

Bilmiyorum artık, hayatımda ilk defa bir oyunun küreği bu kadar gecikti. Gerçi geçmişte starforce 3 olayı için acılı zamanlar oldu ama bu denli popüler bir oyunun hala küreklenemesini şahsen çok ilginç buluyorum ben. keşke detayları bilebilseydik.
  • Pc için son 39 saat :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

@emre544,

kürekçiler sanırım bu sefer release kontrol olayını tam çözemediler, bugün 27si ve oyunun exe'si bu prosedürü geçmeyi başladı.

Bilmiyorum artık, hayatımda ilk defa bir oyunun küreği bu kadar gecikti. Gerçi geçmişte starforce 3 olayı için acılı zamanlar oldu ama bu denli popüler bir oyunun hala küreklenemesini şahsen çok ilginç buluyorum ben. keşke detayları bilebilseydik.

Bugün artık gelir gibi daha ne kadar geç çıkabilir ki
  • kürekçiler pesi halletmişler sanırım fifada gelir bugun
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.