kürekçiler pesi halletmişler sanırım fifada gelir bugun
Görünüşe göre PES ten memnun değiller onlarda doğru yolu bulacak
eski kürekçilerden olanını bekliyom ben alamancı buda
bekelemdeyiz.
quote:
Orijinalden alıntı: GaMeR™
quote:
Orijinalden alıntı: mawice
kürekçiler pesi halletmişler sanırım fifada gelir bugun
Görünüşe göre PES ten memnun değiller onlarda doğru yolu bulacak
Çoğu kişinin beklentilerini karşılamadı oyun , herkes demodan çok farklı olacak hayaline girmişti ama öyle olmadığını ve oyunda ki birçok hatayı görünce şikayet etmeye başladılar
la pes oynarken yoruluyorum ben oyun değil sanki hamallık
Fış fış kayıkçı, kayıkçının küreği, pıt pıt eder yüreğiiiiiiiiii
quote:
Orijinalden alıntı: Tayff
Fış fış kayıkçı, kayıkçının küreği, pıt pıt eder yüreğiiiiiiiiii
TürkLirası olarak ortamlara düşmüş asşldksa
Oyun çıkana kadar bunla idare edelim çıkınca orjinale geçer online dalarız
Oyunun orjinalini de almayı unutmayın. Topu topu 50 kayme, 7 paket sigara, 3 sinema bileti, 1 kale arkası.
Hem zaten bu oyunun tadı onlineda çıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: Beholder
Oyunun orjinalini de almayı unutmayın. Topu topu 50 kayme, 7 paket sigara, 3 sinema bileti, 1 kale arkası.
Oyun çıkana kadar bunla idare edelim çıkınca orjinale geçer online dalarız
aynen
Orjinal gellince birdaa bekleyen arkadaslar online bi grup kuralim diyorum. . Beraner bekledik beraber oynayalim :))
Rus sitesinde oyun 16.76$ dolar uçmuş olmasa baya ucuza gelicekti :) , hoş böyle bile ucuz.31 tl ye geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: sarikanarya567
Rus sitesinde oyun 16.76$ dolar uçmuş olmasa baya ucuza gelicekti :) , hoş böyle bile ucuz.31 tl ye geliyor.
Hangi site bu acaba ? Pm ile gönderirseniz sevinirim
pesteki saçmalıgı gördünüz mü :D dolaşıyor video facebookta.
quote:
Orijinalden alıntı: FieSTaA
pesteki saçmalıgı gördünüz mü :D dolaşıyor video facebookta.
yok ne olmuş ki ?!
1mb internetle online oynanırmı ?
top çizgiyi 1 cm geçiyor bir pozisyonda rakip defans topu almaya giderken topu ıskalayıp ağlara yapışıyor.Rakip forvette topu bırakıp ağlara yapışıyor. Defans topa hamle yaparken direğe vuruyor top yerine o da ağlara yapışıyor top gol çizgisini 1 karış geçmiş kaleci koşuyor sonunda topu alıyor :D
quote:
Orijinalden alıntı: FieSTaA
top çizgiyi 1 cm geçiyor bir pozisyonda rakip defans topu almaya giderken topu ıskalayıp ağlara yapışıyor.Rakip forvette topu bırakıp ağlara yapışıyor. Defans topa hamle yaparken direğe vuruyor top yerine o da ağlara yapışıyor top gol çizgisini 1 karış geçmiş kaleci koşuyor sonunda topu alıyor :D