Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Special edition keyi oyunda nereye gireceğini buluna ultimate teamden coins vericem :D
  • Arkadaşlar ben hareketle çalım atamıyorum: Daha önce hep pes oynardım. fifa 11 ile fifaya döndüm xbox varken oynuyordum ama tam alışamadan xboxı elden çıkarttım. Şimdi pc deki fifa 12 gayet iyi :D onda demoda maçlar yapıyorum yeni yeni galibiyetler almaya başlayıp savunma olayını çözdüm. Su hareketleri nasıl oturtacağım ?
  • Asıl küreklere sandalcı götür beni başka alemlere hayırlı olsun arkadaşlar...anladınız siz onu
  • Oyunu XP'ye kurdum crash.

7'de çalıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Oyunu XP'ye kurdum crash.

7'de çalıştı.

Bende 2'sinde de sorunsuz çalıştı.Bu arada FIFA 12 ana topiğinden devam etsek ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Arkadaşlar ben hareketle çalım atamıyorum: Daha önce hep pes oynardım. fifa 11 ile fifaya döndüm xbox varken oynuyordum ama tam alışamadan xboxı elden çıkarttım. Şimdi pc deki fifa 12 gayet iyi :D onda demoda maçlar yapıyorum yeni yeni galibiyetler almaya başlayıp savunma olayını çözdüm. Su hareketleri nasıl oturtacağım ?

çok basit öncelikle bir kol alcaksın sonra internetten harekatlere bakcaksın yoksa 3 4 hareketten öte geçemezsin klavyeyle
  • Kürek geldi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

7'de çalıştı.

Bende 2'sinde de sorunsuz çalıştı.Bu arada FIFA 12 ana topiğinden devam etsek ya

ana konunun linkini verir misin?bulamadım.ben de diyorum neden az kişi var burada.normalde 50 tane kullanıcı olmalı konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterler1991

quote:

Arkadaşlar ben hareketle çalım atamıyorum: Daha önce hep pes oynardım. fifa 11 ile fifaya döndüm xbox varken oynuyordum ama tam alışamadan xboxı elden çıkarttım. Şimdi pc deki fifa 12 gayet iyi :D onda demoda maçlar yapıyorum yeni yeni galibiyetler almaya başlayıp savunma olayını çözdüm. Su hareketleri nasıl oturtacağım ?

çok basit öncelikle bir kol alcaksın sonra internetten harekatlere bakcaksın yoksa 3 4 hareketten öte geçemezsin klavyeyle

Bende niye çalışmıyor acaba XP'de.

Gamepad Logitech Chillstream
  • Fifa 12'nin PC ve konsol sürümlerinin farkları var mı? Ona göre gamepad alacağım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gatruno

Fifa 12'nin PC ve konsol sürümlerinin farkları var mı? Ona göre gamepad alacağım da.

hyr hicbir fark yoq hatta ii bir pc sistemin varsa grafikler ozellikle isiklandirma daha guzel oluyor kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gatruno

Fifa 12'nin PC ve konsol sürümlerinin farkları var mı? Ona göre gamepad alacağım da.

Klavyeyle oynaman çok zor ve çok zevksiz oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

kardeş xp kullanmadığım için çok sağlıklı cevap veremem ancak kolların üzerinde desteklediği işletim sistemlerinin resimleri olur mesela vista resmi filan acaba desteklemiyor olabilir mi?ama sanmıyorum sen alırken bakmışsındır destekleyip desteklemediğine

• suan f510 logitech 35 tlye satılıyor goldda kalmıssa stok kaçırma derim gamepad alacak arkadaş
  • Oyuna LAN desteği eklememişler. PES i yaptığı en büyük hatayı yaptı FIFA orjinal alacaktım sırf bu yuzden almıyorum. Yazıklar olsun.
  • online maç yapabildiğinden dolayı kaldırmışlardır. Bir de korsan oynayanların cok rahat kullandığı bir şeydi. yani bizim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

7'de çalıştı.

ana konunun linkini verir misin?bulamadım.ben de diyorum neden az kişi var burada.normalde 50 tane kullanıcı olmalı konuda

Ana konu silindi

• Gamepad'dan değil takılı değilken hata veriyor.

Crash dump dosyası oluşturuyor Windows SDK yüklemem gerek açmam için Dump'u uğraşmadım.
    Ayrıca Win7'de de kasıyor oyun ara ara neden anlamadım.
  • Başlığı FIFA 12 olarak değiştirirsen ana konu olur
  • quote:

quote:

quote:

driver'ını kurman gerek ama sana tavsiyem XP den Win7 ye geç artık :)

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.