Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FieSTaA

ahaha fifanınkiler efsane özellikle messi :D adam ölmüş bildiğin :D

dead brick o, gol sevinci
  • o kadar süre kalmıyordur yerde herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: un4saken

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

ahaha fifanınkiler efsane özellikle messi :D adam ölmüş bildiğin :D

dead brick o, gol sevinci

Fifa 12 nin gol sevinçlerini izleseler anlayacaklar

Ek olarak pes in o direğe çarpma olayı pes 6 dışındaki peslerin hepsinde var galiba çok sinir bozucu bir olay dokunsan gol olacak adam direğe çarpıp ağlara giriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 27 Eylül 2011; 23:52:11 >
  • messi o kadar yerde kalmıyordur o sevnçte ki ben fifa 12den sonra özellikle pes oynamam kolay kolay :D fifanın atmosferi yeter. Direkten ziyade rooney toptan kaçıyor değmemek için orası çok garip :D
  • Top çizgiyi geçiyor zaten çoktan gol olmuş. Adamlar halen topun peşinde. Neyin peşindeler :)
    Hadi hakem görmedi topun çizgiyi geçtiğini diyelim, sonra kaleci topu yakalayayım derken yarım metre içeri giriyor topla. Yuh artık :)
  • maçı yağmurlu hava veya karlı hava seçiyorum ama ne yağmur efekti nede kar efekti oluyor sizdede böle mi?
  • Beyler oyunu pencere modunda oynayabilen varmıdır
    rna.ini vs her şeyi denedim ama demoda yer alan windowed mod seçeneği full versiyonda yok.
  • Kürek i çalıştıran var mı
  • Ben oynadım biraz kürekte sorun yok internetin fişini çekmek lazım ama devamlı net ile işim oldğu için pek oynayamayacağım galiba. Yada yeni bir kürek lazım.
  • reloaded ın içinden çıkan kürekte bir sıkıntı yok.
  • Ya o değil de top direğe olması gerekenden fazla çarpıyor bence fifada
  • quote:

Orijinalden alıntı: otorunogullari

tactical defence ile ilgili arkadaslar:
    alisamazsaniz cok cok zor dunyanin en rezalet oyunu direk silersiniz. ama alisirsaniz inanilmaz zevkli!!!.. cok samimi soyluyorum. ama gercekten alismasi cok zor.

O kadar da değil oynadığım 2.maçtan sonra x tuşuna basmayı bıraktım.
  • klavye tuş ayarı yapamadım yardım edicek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Oyunu XP'ye kurdum crash.

7'de çalıştı.

Bende 2'sinde de sorunsuz çalıştı.Bu arada FIFA 12 ana topiğinden devam etsek ya

ana konunun linkini verir misin?bulamadım.ben de diyorum neden az kişi var burada.normalde 50 tane kullanıcı olmalı konuda

Ana konu linkihttp://forum.donanimhaber.com/m_50658320/mpage_29/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam geçen sene konsol versiyonu biraz daha geliştirilmişti konsoldaki fifa 2010 pc'ye 2011 diye çıkarılmıştı...Bu sene madem konsol ile aynı;konsolda bi özellik vardı tezahuratmı ekliyoduk bunun gibi ekstra bi şey yapıyorduk şimdi tam hatırlıyamıyorum güzel bi özellik vardı o şimdi pc içinde geçerlimi ve nasıl yapılıyodu zannedersem tezahurat ekliyebiliyoduk yada golden sonra stadda çalan müzik gibi bişeydi...

Bunu bende merak ediyorum yok mu bilen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler,

Belki saçma bir soru olacak ama tuşların işlevini nasıl değiştiriyoruz?(Mesela orta açma tuşu ile şut tuşunun yerini nasıl değiştiriyoruz?)

Birde PES'teki master league gibi bir mod var mı oyunda?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray

Beyler,

Belki saçma bir soru olacak ama tuşların işlevini nasıl değiştiriyoruz?(Mesela orta açma tuşu ile şut tuşunun yerini nasıl değiştiriyoruz?)

Teşekkürler

:S Hayatında kaç defa fifa oynadın acaba(2. sorun için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray

Beyler,

Teşekkürler

:S Hayatında kaç defa fifa oynadın acaba(2. sorun için)
  • Kariyer modda barcelona'yı seçtim, Messi takımdan gitmek istiyorum dedi!. 130 milyon euro'ya Real Madrid aldı! Üstelik gitme dememe rağmen, direk oyunu kapadım...
  • Türkiye ligi olmayınca oyunun tadı hiç çıkmıyor. Kariyer modunu oynamak istiyorum ama tutup da bilmem nerenin takımını seçmek çok itici geliyor. Umarım birisi bir an önce Türkiye ligi yaması yapar oyuna.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.