Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son transferleri ekleyen bi update gelecek mi arkadaşlar ?
  • Beyler,

Career modda teknik direktör olarak takımı şampiyon yapmam söyleniyor.Yapamayınca kovuluyormusunuz? (Ayrıca Şampiyonlar ligine katılmak yeter gibi durumlar var mı?)

Bir de sezon bitince transfer bütçeniz,takımın ligdeki konumuna göre değişiyor mu?

Teşekkürler...
  • Az önce aralı aradım.Ön sipariş verdiğim fifa12 nin durumunu öğrenmek için,gecikme yaşanmış ayın 4 ünde dağıtıma başlanıcakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Az önce aralı aradım.Ön sipariş verdiğim fifa12 nin durumunu öğrenmek için,gecikme yaşanmış ayın 4 ünde dağıtıma başlanıcakmış

ohoo,ben de bekliyorum mağazaya 3ünde gelir de alırım diye.millet oynar,online ın suyunu çıkarır,biz daha yeni gireriz.artık bana ulaşması rahat 1 haftayı bulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Az önce aralı aradım.Ön sipariş verdiğim fifa12 nin durumunu öğrenmek için,gecikme yaşanmış ayın 4 ünde dağıtıma başlanıcakmış

ohoo,ben de bekliyorum mağazaya 3ünde gelir de alırım diye.millet oynar,online ın suyunu çıkarır,biz daha yeni gireriz.artık bana ulaşması rahat 1 haftayı bulur

Ayen hocam çok kötü oldu bende korsanı indirdim, gelesiye kadar bizimde biraz elimiz alışsın tactical defense olayına
  • Beyler Victor Valdes'i forvete koydum 85 oynuyor adam sonra fark ettim hangi oyuncuyu nereye koyarsam koyuyum gücü azalmıyor ??? bir başka örnek; messi 94 gücünde ve sahanın her yerinde 94 oynuyor ?? kale dahil defans orta saha vs her yerde 94 oynuyor acaba bu neden oldu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Beyler Victor Valdes'i forvete koydum 85 oynuyor adam sonra fark ettim hangi oyuncuyu nereye koyarsam koyuyum gücü azalmıyor ??? bir başka örnek; messi 94 gücünde ve sahanın her yerinde 94 oynuyor ?? kale dahil defans orta saha vs her yerde 94 oynuyor acaba bu neden oldu ???

muhtemelen sadece görünürde öyledir. eski fifa serilerinde de durum böyleydi çünkü, buffon forvette de 95 gözükürde ama gel görki hiç bir halt yiyemezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylor

quote:

Beyler Victor Valdes'i forvete koydum 85 oynuyor adam sonra fark ettim hangi oyuncuyu nereye koyarsam koyuyum gücü azalmıyor ??? bir başka örnek; messi 94 gücünde ve sahanın her yerinde 94 oynuyor ?? kale dahil defans orta saha vs her yerde 94 oynuyor acaba bu neden oldu ???

muhtemelen sadece görünürde öyledir. eski fifa serilerinde de durum böyleydi çünkü, buffon forvette de 95 gözükürde ama gel görki hiç bir halt yiyemezdi.

ama geçen seneki sistem daha iyiydi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

quote:

ama geçen seneki sistem daha iyiydi ya

evet en azından kim hangi bölgede ne kadar iş görüyor anlıyorduk. oyunu çok fazla oynama şansım olmadı o yüzden çok da konuşmayayım.

zaten takılma sorunu yaşıyorum, özellike degajlarda yani hareketli görüntülerde bayağı sırıtıyor 3doverrider'a rağmen

cezalı olduğum için oyunla ilgili yorumumu ekşi sözlükte yapmıştm, velasıl oyun demo'dan çok farklı ve cidden oturaklı olmuş. bir tek demodaki şutları özledim :)

• Beyler kariyer modunda zeniti almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda Rus liginden takım aldığımızda daha çok yağmur kar görebiliriz yağışlı havalarda oynamaktan daha çok zevk alıyorum

Ayrıca hangi oyuncunun nerde ne kadar oynadığını göremediğimiz kötü oldu patchle düzeltebilirler mi acaba?
  • korsanda online oynanıyomu arkadaşlar?
  • quote:

quote:

evet sadece görünürde öyleymiş real madrid'de tüm yüksek güçdeki oyuncuları kadroya aldım ama takım genel puanı düştü - 86 - 84 - 82 gibi bişeydi takımın genel güçü şimdi 80-79-77 gibi bişi oldu ama çok saçma olmuş birde grafikler 2011'den kötü gibi geldi bana ?? neyse biraz bekleyelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: hamitrf1

korsanda online oynanıyomu arkadaşlar?

Bir yolunu bulur kurekciler oynatir da ea serverlarinda olmaz sanirsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Rus sitesinde oyun 16.76$ dolar uçmuş olmasa baya ucuza gelicekti :) , hoş böyle bile ucuz.31 tl ye geliyor.

siteyi pm ile alabilir miyiz
  • Arkadaşlar selamlar.Ben de Hp Dv6 6020et marka laptop var.Fifa 2012 oynarken 5 saniyede bir kasıyor.Önceleri her oyunu rahatlıkla oynarken şu anda böyle bir durumla karşı karşıyayım En son ekran kartı driverı yükledim ama yine aynı problem var.Üstelik eskiden rahatlıkla oynadığım oyunları oynarken bile kasıyor artık.Lütfen yardım edin.Şimdiden teşekkürler.Pcnin özellikleri; Intel(R) Core(TM) i7-2630QM CPU 2.00 GHZ, 4 GB ram,ATI Radeon (TM) HD 6770M ve 64 bit windows 7.
  • Arkadaşlar Sercan ve Riera'yı Galatasaray'a nasıl alabiliriz? Böyle bir yama var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Arkadaşlar Sercan ve Riera'yı Galatasaray'a nasıl alabiliriz? Böyle bir yama var mı acaba?

riera olympiakosta değil mi?oyunun edit kısmından rierayı galatasaraya alabilirsin.ama sercan yoktur herhalde
  • selamlar.
    Arkadaşalr bende logitech f510 gamepad var gold'un kampanyasından aldım ama oyun için gerekli ayarları bi türlü yapamadım.
    Bu gamepadi fifa için aldım ayarlarını yapabilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  • quote:

Arkadaşlar Sercan ve Riera'yı Galatasaray'a nasıl alabiliriz? Böyle bir yama var mı acaba?

Update yükledim oyundan Riera ve Sercan oyuna dahil oldu Mustafa Sarp vb.gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

quote:

Update yükledim oyundan Riera ve Sercan oyuna dahil oldu Mustafa Sarp vb.gitti.

Update yüklemek için sanırım oyunun orijinal olması gerekiyor değil mi?

Riera'yı Olympiakos'tan aldım ama Sercan yok. :)

Bir başka soru da Galatasaray'ı herhangi bir lige atma imkanımız var mı?
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.