Kariyer modda barcelona'yı seçtim, Messi takımdan gitmek istiyorum dedi!. 130 milyon euro'ya Real Madrid aldı! Üstelik gitme dememe rağmen, direk oyunu kapadım...
Arkadaşlar oyunda kamera olarak hangisini tercih ediyorsunuz?
oyun baslarken easervere baglanmaya calısıyo baglanamıyor ve cok uzun sürüyü beklemek istemiyorum bunun çözümü var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: brs17
quote:
Orijinalden alıntı: Prophecies
arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam geçen sene konsol versiyonu biraz daha geliştirilmişti konsoldaki fifa 2010 pc'ye 2011 diye çıkarılmıştı...Bu sene madem konsol ile aynı;konsolda bi özellik vardı tezahuratmı ekliyoduk bunun gibi ekstra bi şey yapıyorduk şimdi tam hatırlıyamıyorum güzel bi özellik vardı o şimdi pc içinde geçerlimi ve nasıl yapılıyodu zannedersem tezahurat ekliyebiliyoduk yada golden sonra stadda çalan müzik gibi bişeydi...
Bunu bende merak ediyorum yok mu bilen ?
Evet Fifa 12 pc de bu özellik var, hatta bikaç ekleme yaptım Warchants falan çaldırıyorum stada girişte:) Tek sorun kendi eklediğim ses veya tezahuratların sesi kısık oyun içindeyken.Bunu da ayarlamanın bir yolum olmalı
quote:
Orijinalden alıntı: FIRTINA
Kariyer modda barcelona'yı seçtim, Messi takımdan gitmek istiyorum dedi!. 130 milyon euro'ya Real Madrid aldı! Üstelik gitme dememe rağmen, direk oyunu kapadım...
quote:
Orijinalden alıntı: John___Doe
tele zoom tamamen kapalı
oyun net olarak akar arkadaşlar. Tactical defans zordu ama online da iki tarafta oyuncu olunca çok daha iyi sarıyor maçlar defas hataları pas hataları mükememmel çok keyifli maçlar. Helede voice chat açıkken oynamak mükemmel Urzais100 hocamla iki maç yaptık ama çıkası gelmiyo insanın oyundan süperdii...
quote:
Orijinalden alıntı: mawice
oyun net olarak akar arkadaşlar. Tactical defans zordu ama online da iki tarafta oyuncu olunca çok daha iyi sarıyor maçlar defas hataları pas hataları mükememmel çok keyifli maçlar. Helede voice chat açıkken oynamak mükemmel Urzais100 hocamla iki maç yaptık ama çıkası gelmiyo insanın oyundan süperdii...
Legacy Defending ile oynanmıyor mu?
quote:
sırf bu yüzden :D orjinal key alacağım.
Bir sorum olacak ben xboxı yurtta oynarken online kısmına bağlanamıyordum port kapalı diye engelliyordu bunda böyle bir şey var mıdır ?
quote:
Orijinalden alıntı: carter7415
quote:
Orijinalden alıntı: John___Doe
tele zoom tamamen kapalı
ben şimdilik coop tercih ettim.
türkçe yama ne zaman çıkar arkadaşlar
arkadaş lig maçlarını EA ya bağlanmadan nasıl başlatıyoruz?İspanya liginde oynamak istiyorum saçma sapan şeyler çıkıyor bi türlü lig başlamıyor
quote:
Orijinalden alıntı: FieSTaA
sırf bu yüzden :D orjinal key alacağım.
Bir sorum olacak ben xboxı yurtta oynarken online kısmına bağlanamıyordum port kapalı diye engelliyordu bunda böyle bir şey var mıdır ?
Pc de port istemiyor oyun arkadaşım
quote:
Orijinalden alıntı: rockerboy-h
Legacy Defending ile oynanmıyor mu?
Maçı arkadaş ayarladığı için ben değiştiremiyorum kendiniz maç kurarken ayarlayabilirsiniz sanırım..
Beyler hamundaya relo d versiyon dusmus ilgilenlenlere duyrayım.
Exp puanı eklenmemeye başladı... Bir sorun mu oluştu acaba :D
Beyler oyun neden pencere modunda oynanmıyor ? Pencere modunda oynayabilen varmdıdır ?
quote:
evet ya ne maçlardı öle offf çok keyifliydi. Bu güzel oyun orjinal alınmayı hakedior arkadaşlar. Sırf online da ki heyecan için bile değer
Oyunu açarken Fifa 12 yazısı geliyor biraz bekledikten sonra Fifa 12 çalışmayı durdurdu diyor bunu nedeni ne acaba
Ben hala demo oynuyorum. Milan disinda is yok be Sakatlanma basta olmak uzere bircok animasyon iyi hairlanmis bir de bugun suna rastladim : oyun hizi yavas sectim yine ve ozel hareketler konusunda yetenekli oyuncular rakibi gecerken zamanda yavaslama oluyor ve o efekti iyi vermisler sonra seyirci aaa falan diyor.
Dynamic kamera hastasi olmama ragmen artik tele.broadcast'te oynuyorum. Demo expander'i da artik kullanmiyorum sadece rna.ini dosyasinda half.length 20 yaptim mis gibi oldu.
Arada cok sacma seylerden dolayi penaltilarla karsilasilabiliyorsunuz. Hakem hic goz actirmiyor ama. Aninda koyuyor karti.
bizim oyunlar yarın kargoya verilir artık heralde kürekçiler bizden önce başladı :) :)
süper lig olmasada pek sorun değil he olsa fena olmazdı
bugüne kadar hiç bi fifa da Türk takımları ile menejer mod oynamadım
bunun da pesten tek eksisi türkçe yok :( türkçe yama gelene kadar friendly takılcaz yama çıkınca madrid le menejer moda devam :) :)