Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun demoya göre nasıl yavaş mı zorluk nasıl yoksa fark yok mu
  • Merhabalar arkadaşlar ; Bende Logitech 310 gamepad ile oynuyorum.Benzer gamepad kullanan arkadaşlar Hangi tuş yada kombinasyon ne işe yarıyor,yazabilir mi?
    Ben bir hızlı koşmabirde verkaç olayını kullanıyorum ama daha birçok şey vardır.Plase şut felan bilmiyorum mesela.Detaylıca paylaşan olur mu,çok makbule geçer açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Merhabalar arkadaşlar ; Bende Logitech 310 gamepad ile oynuyorum.Benzer gamepad kullanan arkadaşlar Hangi tuş yada kombinasyon ne işe yarıyor,yazabilir mi?
    Ben bir hızlı koşmabirde verkaç olayını kullanıyorum ama daha birçok şey vardır.Plase şut felan bilmiyorum mesela.Detaylıca paylaşan olur mu,çok makbule geçer açıkcası.

Eğer ingilizcen var ise oyun içerisinde yardım menüsünden hangi tuş, hangi kombinasyon ne işe yarıyor bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Merhabalar arkadaşlar ; Bende Logitech 310 gamepad ile oynuyorum.Benzer gamepad kullanan arkadaşlar Hangi tuş yada kombinasyon ne işe yarıyor,yazabilir mi?

Eğer ingilizcen var ise oyun içerisinde yardım menüsünden hangi tuş, hangi kombinasyon ne işe yarıyor bakabilirsin.

Pek yok hocam olsa sormazdım zaten.

• RILODID update te çıksa fena olmaz hani
  • quote:

quote:

quote:

plase lb+şut aşırtma rb+şut skill modifier lt. Select tuşu ile kaleci olabilirsin. Başka bilmek istediğin var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

quote:

quote:

plase lb+şut aşırtma rb+şut skill modifier lt. Select tuşu ile kaleci olabilirsin. Başka bilmek istediğin var mı?

Teşekkür ederim hocam çalım atma felan onlar nasıl oluyor?Birde Skill modifier derken?Bilmem gereken sizinde bildiğiniz ne var ne yok öğrenip uygulamak isterim açıkçası.

• fifa 12 skill move diye youtube'da aratırsan gamepad ile uygulamalı anlatımlar var. Birçok hareket var anlatarak anlaşılmıyor video'ları izlemeni tavsiye ederim.
  • Kalvye ile oynamak zor bende yarın gidip f510 alacağım yada başka marka bir gamepad klavye de oynamak cidden sinir bozucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Kalvye ile oynamak zor bende yarın gidip f510 alacağım yada başka marka bir gamepad klavye de oynamak cidden sinir bozucu.

chillstream bulabilirsen ondan almanı tavsiye ederim. Online maçlarda normal gamepad'de ellerim terden sırılsıklam oluyordu. Bu hava verdiği için bir nebze azaltıyor bu durumu.
  • Memleket kötüye gitsede dolar düşse artık.Gamepad alamıyorum
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Brzyces_6Fc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefalonely -- 1 Ekim 2011; 12:00:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Oyunu açarken Fifa 12 yazısı geliyor biraz bekledikten sonra Fifa 12 çalışmayı durdurdu diyor bunu nedeni ne acaba

Bu hata ile karşılaşan yok mu ?

• Arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaşıyorum.Malum siteden çekmiştim.Yardım edebilirseniz sevinirim.
  • Türkiye Ligi Yolda

http://www.sporbucks.com/haber/12137/fifa-12ye-turkiye-ligi-geliyor

Başlığa Türkiye Ligi geliyor diye güncelleme yaparsanız güzel olur
  • quote:

Türkiye Ligi Yolda

bu cok iyi oldu orjinal alma sebebi direk :D

• quote:

Orijinalden alıntı: musert1121

quote:

Türkiye Ligi Yolda

bu cok iyi oldu orjinal alma sebebi direk :D

Zaten ea Türk takımlarını yapmıştı , özel sürümde de Türkiye Ligi vardı tüm bunları yapmışken oyuna Türkiye Ligini dahil etmemek olmazdı

• Beyler Snopy gamepad alayım mı yoksa para biriktirip F510 mu alayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

Beyler Snopy gamepad alayım mı yoksa para biriktirip F510 mu alayım ?

f510 al tabiki de =)
  • Para biriktirmem zor biraz ama bakalım
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.