Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper Lig gelsin tabi dört gözle bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan402

oynayan arkadaşlar lütfen cevaplayın:

demodaki yavaş koşma ve yavaş paslar full sürümde de var mı ?

Var. Aynı pes gibi olmuş oyun.
  • Klavyeye biraz alıştım.Klavyeyle bile bu kadar zevk alıyorsam gamepad ile düşünemiyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: maytere

quote:

peste yavaş değil ki
  • Merlinin kazanından inceleme gelmiş puan 92

Eksiler: Oyundan sıkılamıyorsunuz, tam bir vakit hırsızı, Türkiye Ligi''nin bulunmaması

Türkiye Ligi geleceği için puan biraz daha yukarı çıkar

link :http://www.merlininkazani.com/FIFA_12-oyun_inceleme-45252p1.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

quote:

peste yavaş değil ki

aynen sizin pcler yavaş olmasın slowdadır oyunun hızı hızlandırın

• 60 FPS veriyor stabil olarak vsyn-c on durumunda iken. Ayrıca paslardaki yavaşlığı anlayabilmek için bir el fifa 11 oynayın arlasına hemen 12 oynayın. Bir de açın PES oynayın ne demek istediğimi anlayacaksınız. Legendary mod ile oynarken çok belli oluyor paslardaki sıkıntı. Bu da oyun zevkini baltalıyor.
    Ayrıca senin yaşın kadar benim fifa oynamışlığım var. FIFA 96 ile başladım seriye. Bana slow falan anlatma burada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diegorian -- 1 Ekim 2011; 23:34:03 >
  • Benim yaşadığım sorunu kimse yaşamıyor galiba , sistemim yetiyor , ekran kartı güncel , gamepad takılı değil , ama oyunu açtıktan sonra Fifa 12 ekranı çıktıktan sonra fifa12 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.Çözümünü bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Benim yaşadığım sorunu kimse yaşamıyor galiba , sistemim yetiyor , ekran kartı güncel , gamepad takılı değil , ama oyunu açtıktan sonra Fifa 12 ekranı çıktıktan sonra fifa12 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.Çözümünü bilen var mı ?

ilacini degistirip tekrar dene abisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Benim yaşadığım sorunu kimse yaşamıyor galiba , sistemim yetiyor , ekran kartı güncel , gamepad takılı değil , ama oyunu açtıktan sonra Fifa 12 ekranı çıktıktan sonra fifa12 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.Çözümünü bilen var mı ?

ilacini degistirip tekrar dene abisi

abisi ne ya , malüm firma hergün yeni ilaç çıkartıyor hepsini deniyorum olmuyor.

• bende ki sorunsuz.biseyler yanlis ilk aklima gelen krajerdi

sezon bitince ne oluyor bilen var mi?malum sampiyonlar ligi resmi sponsoru konami.dolayisiyla haklar onda.sampiyonlar ligi olmayincada fifa da carrier marrier keyif vermiyio
  • Kafayı yiyecem her türlü şeyi denedim bir türlü çalışmadı 4 Ekim'i bekleyecem galiab
  • quote:

Kafayı yiyecem her türlü şeyi denedim bir türlü çalışmadı 4 Ekim'i bekleyecem galiab

DirectX'i yüklediniz mi?
  • quote:

quote:

Kafayı yiyecem her türlü şeyi denedim bir türlü çalışmadı 4 Ekim'i bekleyecem galiab

DirectX'i yüklediniz mi?

Yükledim
  • O zaman tek çare formatı basmak..
  • Merhaba arkadaşlar FIFA 12 i bana Göre PES 2012 den çok daha iyi olmuş. SON 5 SENEDİR PES oyuncusuydum(.KLAVYEDEN OYNUYORUM.) Fakat PES 2012 denedikden sonra PES den soğudum FIFA 12 çok daha güzel oynanabilirlik sunuyor.
    FUTBOLCULARINIZA PRES yaptırmak için DEFENSIN TAKTİK AYARLARINI DEĞİŞTİRMEYİ UNUTMAYIN ilk oynamamda PRES YAPAMIYORDUM SONRADAN DEFENSIN AYARLARINDAN BU SORUNU ÇÖZDÜM.
    ORJİNAL FIFA12 ALMAYA KARAR VERDİM FAKAT BENİM BİR SORUM OLACAK BU ELİMDEKİ KOPYA FIFA 12 oynarken
    çok fazla takılma sorunu yaşıyorum. NEREDEYSE BİLGİSAYAR SLOW MOV. MODA GEÇİYOR FSP 60 I GÖSTERİRKEN BİLE TAKILMALAR OLUYOR.
    SİSTEMİM WİN7 64 BİT
    INTEL D4300 3.0 GHZ
    EKRAN KARTI 275 GTX 448 BİT 768 MB
    4 GB KINST. DDR2 1000 MHZ RAM
    1050 WATT PSU
    BAŞKA OYUNLARDA TAKILMA BU TÜRDE YAŞAMADIM ACABA ELİMDEKİ KOPYA SÜRÜM OLDUĞU İÇİNMİ SORUN YAŞIYORUM? MENÜLERDE BİLE BAZEN KASIYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHARINGAN -- 2 Ekim 2011; 10:40:06 >

• c sürücüsüne belgelerim adlı bir klasör oluşturun.
    sonra C:Userskullanıcı adıBelgelerim klasörüne sağ tıklayıp özellikler deyin.
    üstten konumu seçin.taşıya tıklayın.
    C:Belgelerim ksasörünü gösterip klasör seçe tıklayın.
    tamama basın

Bu aşamaları yaptım ve oyuna girdim , ek olarak c de ea sports klasöründe fifa 12 demo ve fifa 11 in game dosyalarıda vardı onlarıda sildim belki onlardan dolayıda sorun çözülmüş olabilir.
  • Beyler Pc de Gamepad ayarlarını yaptım

Yukarıdan Aşağıya

Atak Kısmına
    Lob
    Th
    Short
    Shoot
    Player
    Sprint
    Pace
    Finnes

Defans Kısmına

Sliding
    Rush Gk
    Contain
    Tackle

Eğer bu ayarları yaparsanız

x : pas , y : ara pas , yuvarlak : şut , kare : orta
    3: pas , 1 : ara pas , 2 : şut , 4 : orta

inşallah yardımı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 2 Ekim 2011; 12:28:43 >
  • bizde ****de oynuyalım bakalım....

gerci internet kafelerde hep 07 oynuyolar ama
  • Oyundan soğudum. Ne biçim pas sistemi anlamadım...
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.