Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi birşey daha farkettim. Oyuncular maç içerisinde yer değiştirebiliyorlar. Evet bu gerçeğe çok yakın olmuş. Fakat yer değiştirdikten sonra çoook uzun bir süre orijinal yerlerine dönmüyorlar. İlla top dışarıya çıkacak yer değiştirebilmeleri için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maytere

quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

Hay.... Şimdi küfür edecem ben bu oyunu yapana yaa. 1 senedir bekliyoruz elimize verdikleri şeye bak. NAH alırım orjinal. Oyunun dinamizmi baltalanmış, futbolcular hantallaşmış, paslar balona vuruyormuş gibi olmuş, defans sisteminin içine edilmiş. Umudum kalmadı bu oyundan. Alışmak için uğraşamam hiç. Ellerim ağrıdı sabahtan beri adamları koşturacam, pas atacam diye..

sayfalardır oyunu kötülüyorsun , belli ki beceremiyorsun , pes i dene bir de.

Onu da denedim, o daha beter. Kötü oyunu kötülerim. Sen becerebiliyorsan anlatta biz de öğrenelim. Legendary ile maç yaptın mı? Veya world class ile. Barcelonayı al bakalım karşına.

Oyun gerçekten zorlaştı fakat bunu sebep göstererek oyunun kötü olduğunu söyleyemezsin kariyer modunda inan bir sürü taktik denedim daha yeni yeni oturtabildim takımı,fifa 11 de 5-6 tane gol rahat atılıyordu real madride şu an atsanız dahi karşılığını görüyorsunuz defansta hatanız golle sonuçlanıyor eğer rakip takım öndeyse maçın sonlarına doğru defansa çekilip deli gibi defans yapıyor bu oyunun kötü olduğunu göstermez dahada iyiye gittiğini gösterir

• abi sizce bu oyun olmuş mu ya, pas alış verişi tam bir facia hiç ekmek yememiş gibi paslaşıyor top 5sn sonra ulaşıyo oyunda ruh yok aksiyon yok bir maçı tamamlayamadım
  • İyi günler arkadaşar Benm kafama takılan şu.Fifa 10 u hamachiden oynuyoduk online olarak.Daha sonra fifa 11 çkmadan hemen önce oyunun orjnalini almadaığımız tktirde online oynayamayacağımızı söledier formlarda ve sanal alemde böyle söylentiler vardı.Fakat bi süre sonra gameranger a eklendiği yayıldı herkese ve 11 i gameranger sayeesnde online oynamış olduk.Şimdi fifa 12 de de böyle bi olay olması sözkonusumu yani yeni bir program mı çıkar yada gamerranger eklermi oyunu ? Yoksa bu sefer orjinal key yada orjinal oyun almamız mı gerekiyo.

Saygılar Teşekkürler.
  • arena mode da kaleci aktif. oyuncuya tekrar nasıl geçebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuslat06

abi sizce bu oyun olmuş mu ya, pas alış verişi tam bir facia hiç ekmek yememiş gibi paslaşıyor top 5sn sonra ulaşıyo oyunda ruh yok aksiyon yok bir maçı tamamlayamadım

ruhmu yok ayarlardan haberın yok ayarlarda şut hızı pas hızı top alma hızı falan var pas hızı ile şut hızını 75 yap oyun gör dersin premier league maçları manyak oluyor dur bi gireyim fifaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLasper

quote:

abi sizce bu oyun olmuş mu ya, pas alış verişi tam bir facia hiç ekmek yememiş gibi paslaşıyor top 5sn sonra ulaşıyo oyunda ruh yok aksiyon yok bir maçı tamamlayamadım

ruhmu yok ayarlardan haberın yok ayarlarda şut hızı pas hızı top alma hızı falan var pas hızı ile şut hızını 75 yap oyun gör dersin premier league maçları manyak oluyor dur bi gireyim fifaya

Evet aradığım buydu işte. Kendine geldi oyun. Peki online oynarken de geçerli oluyor mu bu ayarlar? Asıl konu bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diegorian -- 3 Ekim 2011; 8:14:17 >

• quote:

quote:

quote:

Evet aradığım buydu işte. Kendine geldi oyun. Peki online oynarken de geçerli oluyor mu bu ayarlar? Asıl konu bu...

online modda lobby kurarken game speed fast olmasi gerekiyor seciyorsun.Ama ranked da oyle bir sey yok

• Legacy Defending ayarı nerde ben bulamadım?
  • Daha önce sordum ama karambol e gitti
    Lig bitince şampiyonlar Ligi felan yok değil mi? Malum isim hakları konamide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

Daha önce sordum ama karambol e gitti

var tabiki
  • quote:

quote:

quote:

sevindim ak oyuna böyle oyun gelmez cpu yerine karışma sonra işşlemcin uçar falan +50 de kalsın orası user yerini değiş kafana göre iyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

Daha önce sordum ama karambol e gitti

nasıl yok var süper kupa eurppa lig champions league birde butun liglerin puan durumlarına bakabiliyorsun manager modda harika yapmışlar almanya2. ligden fürthü 2. yaptım 1. lige çıktım monaco,sampdoria,aston villa teklif etti ingiltereye uçtum eskisi gibi kötu sonuçlar aldığın zaman kovulmuyorsun bu iyi olmuş gerçekten konamı gitsin kumda oynasın her sene aynı oyunu atıyorlar fifa bi 10 yıl götutur fifa 12 pesin butun oyunlarını üst üste koy kavuşamaz 12 ye

• Tamam da user customisation settings ayarları multi de geçerli olmayacaksa ne silgime derman?
  • ingiliz spiker maçı heyecansız anlatıyor.gol atılınca bile ses tonu değişmiyor.arap spiker seçeneği varmış.biraz aradım ancak bulamadım.yardımcı olabilirmisiniz
  • Hala daha oyun bekliyoruz ya falan falan... Ön sipariş yapanlara reva mı bu Aral !
  • quote:

quote:

Paslar yavaş gidiyor her türlü. Bu ayarla hızlanacaksa cillop gibi olur bi deneyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: .toRnadoS

ingiliz spiker maçı heyecansız anlatıyor.gol atılınca bile ses tonu değişmiyor.arap spiker seçeneği varmış.biraz aradım ancak bulamadım.yardımcı olabilirmisiniz

arap spiker sadece ps3 ve xbox versiyonlarında var pc için ispanyol meksikalı spiker akar arap spiker kadar iyidir ingiliz spiker iyi olmuyor ispanyol seç
  • quote:

Pesteki gibi arkan dönükken sırt tarafındaki adama ışık hızında pas atmasını yada daha topu düzgün kontrol etmeden çok iyi pas atmasını beklersen daha çok işin var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .toRnadoS

ingiliz spiker maçı heyecansız anlatıyor.gol atılınca bile ses tonu değişmiyor.arap spiker seçeneği varmış.biraz aradım ancak bulamadım.yardımcı olabilirmisiniz

arap spiker sadece ps3 ve xbox versiyonlarında var pc için ispanyol meksikalı spiker akar arap spiker kadar iyidir ingiliz spiker iyi olmuyor ispanyol seç

hocam nereden ayarlayacağız.biraz kurcaladım ancak bulamadım.yardımcı olursan çok mutlu olurum.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.