Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu scoutların getirdiği genç oyuncuları nasıl geliştireceğiz?4-5 ülkeden 80-90 potansiyelli oyuncuları topladım.Şimdi ne yapmam gerekiyor youth squadda mı bekleyecekler?16 yaşını geçen 2 oyuncuyu kadroya aldım ama overall 50lerde olduğu için maçlarda oynatamıyorum siz ne yapıyorsunuz ? oyuncuları alıp 15-20 milyona satıyorum diyenler var eğer maçlarda oynata oynata gelişecekse baş olmaz
  • bendemi tuhaflık var arkadaşlar
    -şutlar bildiğimiz fifa ancak kaleciler daha sağlam
    -pozisyon tekrarları çok azalmış gerçekçilikten uzak
    -tamam oynanırlık güzel olmuş ama top bendeyken; çünkü top rakipte iken ceza sahasına yaklaşan her oyuncu kaleye kadar yürümeye çalışıyor bu nasıl iş böyle!
    ne bi kanatlardan orta ne bi uzaktan şut kale önüne gelene kadar normal güzel bir oyun kale önüne geldikten sonra kaleye kadar yürüyen rakip oyuncu ordusu ve bu her zorluk ayarında böyle!

bu konuda yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardazzi -- 7 Ekim 2011; 20:05:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnyt2011

bendemi tuhaflık var arkadaşlar
    -şutlar bildiğimiz fifa ancak kaleciler daha sağlam
    -pozisyon tekrarları çok azalmış gerçekçilikten uzak
    -tamam oynanırlık güzel olmuş ama top bendeyken; çünkü top rakipte iken ceza sahasına yaklaşan her oyuncu kaleye kadar yürümeye çalışıyor bu nasıl iş böyle!
    ne bi kanatlardan orta ne bi uzaktan şut kale önüne gelene kadar normal güzel bir oyun kale önüne geldikten sonra kaleye kadar yürüyen rakip oyuncu ordusu ve bu her zorluk ayarında böyle!

bu konuda yorumlarınızı bekliyorum...

allah allah sil bidaha yükle crackten olabilirmi
  • Oyun hakkındaki görüşlerimi az önce ps3 bölümüne de yazdım bir de buraya yazayım. Öncelikle grafiklere bir diyeceğim yok. Özellikle gündüz maçları tv yayını gibi duruyor. Kamera açısı çok iyi. Oyuncuyu kontrol hissi önceki oyuna göre gelişmiş. Animasyonlar güzel. Ama oynayıştan tiksinmeye başladım iyice. 2011 daha iyiydi diyebilirim.

Oyunu world class da oynuyorum. Az önce almanyaya karşı Türkiye ile oynadım. teknik kapasitesi az birşey topu saklayabilen herhangi bir oyuncu(arda turan) ile yürüyerek alman defansı arasında çok rahat elini kolumu sallayarak dolaşıyorum. Hiçbirşey yapmıyorlar. Bunun dışında ara paslar öldürücü olmaktan çok uzak. Adam gol atmaya gidiyor ara pasa basıyorum. Gidiyor kanattaki adama top atıyor.

Bunun dışında oyunda çok fazla oyun dinamikleriyle ilgili ayar var. Yok pass tamamen mi manuel olsun?otomatik mi? yoksa yarı otomatik mi? Sanki silah seçiyoruz. Her şeyin böyle ayarı var. Lan ben ne bilim hangisi ne kadar etki ediyor. İşim gücüm yokta hepsini ayrı ayrı mı deneyeceğim. Yap standart birşey oynayalım. Bunu yapacaklarına taktik ayarlarını geliştirseler çok daha iyi olurmuş. Zaten taktik yapsam da sahada yansımasını fazla göremiyorum.

Impact enginedan bahsetmeye bile gerek yok. İkili mücadelelerin ve kayarak yapılan birçok pozisyonda oluyor. Bazıları az farkediliyor bazıları fazla. Bir maçta 3-4 tane olduduğu oluyor bazen. Oynarken genelde farketmiyorsunuz ama tekrar açıp bakınca bariz belli. Bence hiç koymasalar daha iyiymiş.

Top direğe olması gerekenden fazla çarpıyor. Topun direkten sekiş yönü fiziğe uygun değil.

Adamlar sanki yere basmadan koşuyor gibi görünüyor.

Pozisyon zenginliği yok. Goller genelde ceza sahası içinden plase vuruşlardan geliyor.

Oyuncu suratları rezalet. Milli takımda benzeyen bir tane adam bulamadım. Bir de 3-5 tane oyuncuyu motion capture ile aktardık diye şov yapıyorlar.

Kısacası oyunu beğenmedim. Pes fanı falan da değilim onu da söyleyim. Ama ilk paragrafa yazdıklarım dışında çoğu şey pesde daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 8 Ekim 2011; 3:19:27 >

• Ben su rabona ve rabona fake'e kafayi takmis durumdayim. Yapamiyorum bir turlu. Youtube'dan izledim ama olmuyor abi. Rabona fake'i bir kere
    yapabildim, rabonada da topu istedigim yone atamiyorum.

1) Rabona yapmayi denedigimde adam topu kepceliyor hep. Rabona fake de epey zor. Adam gibi yapabilen biriniz anlatabilir mi?

2)Oyunda "belki de donanim itibariyle zayif kaldigi icin" 1024*768 low uzerinde asla oynayamiyorum. graphics quality.i medium'a getirdikten sonra
    nasil oluyorsa, game speed slow secili bile olsa oyunda ultra fast gorunuyor. Vsync'i kapatinca daha da berbatlasiyor. Cildiracagim ya,
    ya gercekten optimizasyon sorunu var ki bence var cunku demoda 1024*768 medium'da rahat oynuyordum, ya da sistem cok yetersiz
    kaliyor. Sizce?

• Pas yapamamayı falan herşeyi geçtim oyunda topun fiziği rezalet.. Fifa 2003 ten beri ara verdiğim fifayı bu sefer denedim oynamaya çalıştım bu kadar millet met ediyor fifa değişti diyor diye uğraştım yok arkadaş bu oyun bana göre değil oynayanlar bu oyunu nasıl gerçekci buluyor hayret ediyorum attığın pasların çektiğin şutun nereye gideceği belli tamamen bilgisayar atıyor şutu çıkarmadan nereye gideceğini biliyorsun .. Bide oyunda sürekli bir frame atlama sorunu var sanki koşularda falan atlaya atlaya gidiyor sanki görüntü onuda çözemedim.. Topu kaleciyle dikiyorsun top yavaş giderken bi anda hızlanıyor saçma sapan bi yavaşlıyor bi hızlanıyor.. Ben oyunu silip pese döneceğim yine galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stygián

Bu scoutların getirdiği genç oyuncuları nasıl geliştireceğiz?4-5 ülkeden 80-90 potansiyelli oyuncuları topladım.Şimdi ne yapmam gerekiyor youth squadda mı bekleyecekler?16 yaşını geçen 2 oyuncuyu kadroya aldım ama overall 50lerde olduğu için maçlarda oynatamıyorum siz ne yapıyorsunuz ? oyuncuları alıp 15-20 milyona satıyorum diyenler var eğer maçlarda oynata oynata gelişecekse baş olmaz

Bende ayni seyi merak ediyorum yok mu bilen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Ben su rabona ve rabona fake'e kafayi takmis durumdayim. Yapamiyorum bir turlu. Youtube'dan izledim ama olmuyor abi. Rabona fake'i bir kere
    yapabildim, rabonada da topu istedigim yone atamiyorum.

1) Rabona yapmayi denedigimde adam topu kepceliyor hep. Rabona fake de epey zor. Adam gibi yapabilen biriniz anlatabilir mi?

2)Oyunda "belki de donanim itibariyle zayif kaldigi icin" 1024*768 low uzerinde asla oynayamiyorum. graphics quality.i medium'a getirdikten sonra
    nasil oluyorsa, game speed slow secili bile olsa oyunda ultra fast gorunuyor. Vsync'i kapatinca daha da berbatlasiyor. Cildiracagim ya,
    ya gercekten optimizasyon sorunu var ki bence var cunku demoda 1024*768 medium'da rahat oynuyordum, ya da sistem cok yetersiz
    kaliyor. Sizce?

Rabona kombinasyonunu koşu yolunun tam önüne doğru yapınca kepçeleme yapıyor koşuyolunun biraz daha çarprazına doğru yapmak lazım.Arenada biraz pratik yapıp verdiği tepkileri öğrenince maç içinde rahat pozisyonlarda rabona ile goller atılabiliyor.Ve evet o optimizasyon rezaletini bende yaşıyorum HD4850 kartımla low ve 800*600 çözünürlükte oynuyorum şaka gibi.İnternet aleminde dönen bütün çözüm önerilerini denedim hiç birisi işe yaramadı.Farklı bir sıkıntı frapsda 60 fps ve üzeri gösteriyor ama frame düşmesi gibi bi sıkıntı yaşatıyor garip...

@brs17
    Öyle görünüyor ki kimsenin Manager Mode oynadığı yok.Satanlar nasıl satıyor anlamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 10 Ekim 2011; 18:27:59 >

• fifa 11 e dönucem heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Pas yapamamayı falan herşeyi geçtim oyunda topun fiziği rezalet.. Fifa 2003 ten beri ara verdiğim fifayı bu sefer denedim oynamaya çalıştım bu kadar millet met ediyor fifa değişti diyor diye uğraştım yok arkadaş bu oyun bana göre değil oynayanlar bu oyunu nasıl gerçekci buluyor hayret ediyorum attığın pasların çektiğin şutun nereye gideceği belli tamamen bilgisayar atıyor şutu çıkarmadan nereye gideceğini biliyorsun .. Bide oyunda sürekli bir frame atlama sorunu var sanki koşularda falan atlaya atlaya gidiyor sanki görüntü onuda çözemedim.. Topu kaleciyle dikiyorsun top yavaş giderken bi anda hızlanıyor saçma sapan bi yavaşlıyor bi hızlanıyor.. Ben oyunu silip pese döneceğim yine galiba.

Peki bu yorumları yapmadan önce kontrol ayarlarına girip pas-şut ayarlarını manuele aldın mı?Almadıysan alıpta dene bakalım.

• bu hakemlerle lig bitmez arkadaş dokunsak penaltı
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Fifa 12 epey zor olmuş oynadığım en zor fifa diyebilirim. Ama bence bu işin özü defansta. Taktiksel defans sistemini ciddi şekilde kullanabilmek gerekiyor hele legend zorluk seviyesinde cpu hata affetmiyor diyebilirim. Paslarda sorun yaşayan arkadaşlar kontrol ayarlarındaki tüm yardımları "assisted" olarak seçip deneyebilirler. Oyuna alışmak gerekiyor bu da zamanla olabilecek bir şey. Ayrıca oyuna bence en az 2 resmi yama gelmeli özellikle performansta sorun var.

Aynen katılıyorum dostum.Ayrıca oyunda en ufak bir konsantre hatasında topu ağlarımızda görebiliyoruz.Ben pasları semi yapmış durumdayım şut da semi, asisted pas sistemi pek hoşuma gitmedi biraz ezbere oynuyormuşum gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STALKER-1903 -- 11 Ekim 2011; 11:12:37 >
  • Birisi bana penaltıda kalecinin nasıl kontrol edildiğini söyleyebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: STALKER-1903

Birisi bana penaltıda kalecinin nasıl kontrol edildiğini söyleyebilir mi

gamepad le sag analog klavyede ise numlock tuslari 2468
  • Beyler bu kardeşlik olayı pc sürümünde de var mı yani oyunda 1 acc ile 5 kişi falan oynayabiliyormuyuz orjinal olarak.
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün orijinal Fifa 12 Dvd si aldım. Kurulumu bir garip. Origin diye bir program açılıyor. Tamam eyvallah. Kayıt işlemleri yaptım, cd keyi falan girdim. Download etmey başladı. Bir baktım 6,8 gb indirmesi gerekiyor. :S buraya kadar doğru mu yaptım acaba? İnternetim kotalı. 6,8 bana büyük geldi. Bunu yapmalı mıyım? Eğer bunu yapacaksam neden orijinal aldım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

Merhaba arkadaşlar. Bugün orijinal Fifa 12 Dvd si aldım. Kurulumu bir garip. Origin diye bir program açılıyor. Tamam eyvallah. Kayıt işlemleri yaptım, cd keyi falan girdim. Download etmey başladı. Bir baktım 6,8 gb indirmesi gerekiyor. :S buraya kadar doğru mu yaptım acaba? İnternetim kotalı. 6,8 bana büyük geldi. Bunu yapmalı mıyım? Eğer bunu yapacaksam neden orijinal aldım?

bir kaç kişide böyle anlatmıştı forumda. dvd yi tak çıkar derdinden kurtarmak . için yapmışlardır heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

Merhaba arkadaşlar. Bugün orijinal Fifa 12 Dvd si aldım. Kurulumu bir garip. Origin diye bir program açılıyor. Tamam eyvallah. Kayıt işlemleri yaptım, cd keyi falan girdim. Download etmey başladı. Bir baktım 6,8 gb indirmesi gerekiyor. :S buraya kadar doğru mu yaptım acaba? İnternetim kotalı. 6,8 bana büyük geldi. Bunu yapmalı mıyım? Eğer bunu yapacaksam neden orijinal aldım?

bir kaç kişide böyle anlatmıştı forumda. dvd yi tak çıkar derdinden kurtarmak . için yapmışlardır heralde

Aradım ama bulamadım. Link verme ihtimaliniz var mı?
  • arkadaşlar bu ati yada radeon diye ati kartlar için programlara özel çeşitli ayar yapabileceğimiz bi küçük program vardı ismini hatırlayamadım fifayı o sayesinde biraz takılmadan oynuyodum bilen söyleyebilir mi
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.