Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kariyer modunda kendi adamımız ile oynarken özellikle maçın 80.dakikasından sonra kendimizi nasıl oyuncu değişikliğine sokarız? ya da böyle bir özellik var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravis

Kariyer modunda kendi adamımız ile oynarken özellikle maçın 80.dakikasından sonra kendimizi nasıl oyuncu değişikliğine sokarız? ya da böyle bir özellik var mı ?

yok diye biliyorum
  • ben adamlara yaklasamıyorum bitürlü bunu ayarlardan değiştirerek yapabiliyomusuz acaba nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

Merhaba arkadaşlar. Bugün orijinal Fifa 12 Dvd si aldım. Kurulumu bir garip. Origin diye bir program açılıyor. Tamam eyvallah. Kayıt işlemleri yaptım, cd keyi falan girdim. Download etmey başladı. Bir baktım 6,8 gb indirmesi gerekiyor. :S buraya kadar doğru mu yaptım acaba? İnternetim kotalı. 6,8 bana büyük geldi. Bunu yapmalı mıyım? Eğer bunu yapacaksam neden orijinal aldım?

bende de aynı şey oldu....hesap falan açtım sonra yüklenecek yeri sordu d ye aldım 6.8 küsür artık orayı download mı etti ona hiç dikkat etmedim...her şey bitti yüklendi oyuna tıkladım bu sefer 3,3 gb lık birde update yaptı...allah tan sınırsız net ama...
  • Oyunu öğrendikçe özellikle yeni defans sisteminde uzmanlaştıkça gerçekten enfes maçlar çıkıyor ayrıca hareketlerde uzmanlaşmak ve çalımlayarak adam geçmek epey zevkli, özellikle precision dribbling de biraz çaba sarfetmek gerek. Impact Engine de iyi sayılır ama bir takım sıkıntıları var durduk yere düşmeler falan olabiliyor. Seneye daha gelişeceğini düşünüyorum.

Bu arada Euro 2012 oyunu çıkacak mı arkadaşlar bir bilginiz var mı? Ea Sports muhtemelen çıkaracaktır genelde bu tip turnuvaların hep oyununu yapıyor.

Atı kart sahibi olup vsynch etkinken problem yaşayan arkadaşlara RadeonPro programını öneririm FIFA12.EXE ekledikten sonra Anisotropic Filtering x16 yaparak ve Triple Buffering etkinleştirerek performansta ve kalitede iyileşme olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 12 Ekim 2011; 22:07:04 >
  • Arkadaşlar oyunu aldım ama şu an laptopu kullanma mecburiyetindeyim. Oynayabilir miyim oyunu ? Eğer oynayabilirsem online da oynayacağım ona göre yorumlarsanız sevinirim.
    Intel T7500 İşlemci
    2 GB ram
    Nvidia 8600M ekran kartı.
    Daha önce hiç oyun oynamadım bunda o yüzden performansı nasıl tam bilmiyorum maalesef.
  • Oyunda karambol pozisyonlar çokça oluyor.
    Biraz canımı sıktı.

Online'da mesela;

Uzun top atıyorsunuz karambolde forvetin önüne düşüyor çokça pozisyonda vuruyor sekiyor diğeri tamamlıyor vb.
    Ayrıca kaleci degajlarıda böyle.
    Çok sefer sekmeler yaşanabiliyor mesela vuruyorsunuz sekip tekrar önüne düşüyor oyunun gerçekçiliği kayboluyor.
    Defanstan top çıkarma pozisyonlarında da yaşanıyor sıkça.

Online'da gerçekçiliği katleden çokça oyuncu var.
    Adam kaleci ile karşı karşıya 2'ye 1 bomboş bir pozisyonda bile üste pas ver ve vur şeklinde göze aptalca gelen gol atıyor.
    Sağ veya soldan giriyor içeri bir pas boş kaleye gol pozisyonları yani.
    30 pas yapıyorsunuz güzel bir gol atıyorsunuz.
    Adam karambole bir uzun pas atıyor saçma sapan bir şekilde önüne düşüyor vuruyor gol oluyor.

Daha önceki Futbol oyunlarında bu böyleydi hala devam ediyor kolaycı zihniyet.

Ben yine kafama göre oynuyorum paslı ve göze hoş gelen bir şekilde yeniliyorum yeniyorum.

Oyun güzel ama karşınızdaki de gerçekçi oynayan ve keyif almayı bilen biri olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 12 Ekim 2011; 23:24:02 >

• atak yaptığım sırada real madrid le marcelo ikili pozisyon da yerde kaldı rakip ceza sahasında hakem devam ettirdi 5-6 saniye sonra top orta sahadayken hakem oyunu durdurdu marcelo sakatlandı yerden kalkamadı onu dğiştirdim sonra oyunun durduğu yerdeen orta sahada hakem atışı yaptı...benim oyuncuyla rakip oyuncu topun başına geldi hakem atışında topu benim adam aldı rakip savunma bomboştu kimse yoktu acaba gidebilirmiyim topu alıp başlarım fair play e derken benim adam topu kendi kendine rakip kaleciye attı ben hiç tuşa basmadan

ilkk kez gördüm bunu bi futbol oyununda bilmiyorum denk gelen varmı hiç

birde bi maçın daha 15. dakikalarında kaka topu aldı ayağına 1-2 metre deparla top sürdüm birden lap lupp sekmeye başladı ( olurya gerçekte futbolcu hızlı koşarken birden lif atar vs ahhh diye sekmeye başlar) o şekilde 4-5 adım attı sonra yere eğildi bir süre kaldı tekrar kalktı oyuna devam etti...az sonra topsuz alanda yine kendini yere bıraktı değişiklik menüsünde oyuncuların güç çubuğu gözüküyor ya yeşil full sarı yarım şeklinde tamamı yeşil di bir tek kaka nın ki tamamen boştu sakat işareti yoktu ama güçte yoktu hiç mecbur aldım oyundan:)

bu iki özellik ilk kez görüyorum oldukçada hoşuma gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Oyunda karambol pozisyonlar çokça oluyor.
    Biraz canımı sıktı.

Online'da mesela;

Uzun top atıyorsunuz karambolde forvetin önüne düşüyor çokça pozisyonda vuruyor sekiyor diğeri tamamlıyor vb.
    Ayrıca kaleci degajlarıda böyle.
    Çok sefer sekmeler yaşanabiliyor mesela vuruyorsunuz sekip tekrar önüne düşüyor oyunun gerçekçiliği kayboluyor.
    Defanstan top çıkarma pozisyonlarında da yaşanıyor sıkça.

Online'da gerçekçiliği katleden çokça oyuncu var.
    Adam kaleci ile karşı karşıya 2'ye 1 bomboş bir pozisyonda bile üste pas ver ve vur şeklinde göze aptalca gelen gol atıyor.
    Sağ veya soldan giriyor içeri bir pas boş kaleye gol pozisyonları yani.
    30 pas yapıyorsunuz güzel bir gol atıyorsunuz.
    Adam karambole bir uzun pas atıyor saçma sapan bir şekilde önüne düşüyor vuruyor gol oluyor.

Daha önceki Futbol oyunlarında bu böyleydi hala devam ediyor kolaycı zihniyet.

Ben yine kafama göre oynuyorum paslı ve göze hoş gelen bir şekilde yeniliyorum yeniyorum.

Oyun güzel ama karşınızdaki de gerçekçi oynayan ve keyif almayı bilen biri olmalı.

birde maç sırasında kaleciye gelip savunmayı word class ai'ye yaptıran ve atağa çıkınca oyuna geçenler var. Bir futbol oyununda gördüğüm en saçma şey.

• Bir PES tutkunu olarak oyunu indirip kurdum. Blackbox versiyonu. Sadece İngiltere takımları var. Neden böyle ? Nasıl tüm takımları oyuna atabilirim ? Fifa oynamaya alışık değilim, tuşlar da farklı herhalde. Bir de görüntü ayarlarını nerden değiştiriyoruz ? Sesi falan buldum da görüntüyü bulamadım.
  • Update Geldi .. şuan 441.2 Mb lık dosyayı indiriyorum
  • paslar gitmiyor, şutlar gitmiyor. e nasıl oynucaz biz bu oyunu
  • Oyunda yenikken modemi kapatınca artık yenik sayılma gelmiş herhalde pc ye... Dün 3. gölü attım adam çıktı oyundan ve bana 3 puan verdi..
  • tebrik ediyorum yoneticileri. Bir insan forumdan ancak boyle sogutulur.

once konu disi, konu disi ozel, sonra tv ve diziler simdi de sinema. Aferin var mi daha erisim engeli koyacaginiz bolum? Size degil
    binlerce,milyonlarca kez sovsem ne degisir? Ama su bir gercek ki su anda nefret ettiklerim sirasinda 2.lige yerlestiniz. ilki polisler
    ikinci bu forum.

OYUNLAR BOLUMUNDEN DE UZAKLASTIRIN zaten bir o zevkim kaldi onu da alin AFERIN!

• Bu video hosuma gitti epey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Bu video hosuma gitti epey

videolarda böylede gerçekte yapılmıyo işte
  • Hala kasma sorunu yaşayanlar ve 60 fps sabit bir oynanış isteyen arkadaşlar kullandığım aşağıdaki yöntemi deneyebilirler. Özellikle Ati kart sahibi arkadaşlar kasmalardan ufak tefek takılmalardan şikayetçilerse aşağıdaki yöntemi denesin.

config ayarından vsynch ve Ati micro fix kutucuğunu işaretle. İstediğin çözünürlüğü seç. Aşağıdaki gibi olsun.

http://downloads.guru3d.com/RadeonPro-RC1-download-2725.html

buradan radeonpro programını indir. Programı kurduktan sonra + ya tıkla ve fifa12.exe seçerek ekle. Bundan sonrası önemli. Fifa12.exe profilinden Anisotropic Filtering x16 yap ve tweaks sekmesine gelerek vsynch control always on seç ve en önemlisi triple buffering de seçili olsn. Aşağıdaki gibi gözükmeli.

Bu ayarları yaparak ATI 5650 ekran kartlı laptopumla 60 fps sıkıntısız oynuyorum. Tavsiye ederim.

• Fifa için resmi bir yama yada update çıktı mı arkadaşlar?
  • mp3 formatındaki tezahüratları wmediaplayer ile playlist oluşturup oyunda kullanabiliyoruz
    ancak bir gariplik var skor açısında önde olan takımın taraftarı bir anda susuyor malup takım taraftarının sesi duyulmaya başlıyor taki beraberliğe kadar ( mantığa ters )
    chants edit. özelliği güzel ancak burası biraz saçma olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Fifa için resmi bir yama yada update çıktı mı arkadaşlar?

oyunun orjinalse cikti fakat korsanda bir gelisme yok
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.