Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .toRnadoS

quote:

Orijinalden alıntı: xLasper

quote:

ingiliz spiker maçı heyecansız anlatıyor.gol atılınca bile ses tonu değişmiyor.arap spiker seçeneği varmış.biraz aradım ancak bulamadım.yardımcı olabilirmisiniz

arap spiker sadece ps3 ve xbox versiyonlarında var pc için ispanyol meksikalı spiker akar arap spiker kadar iyidir ingiliz spiker iyi olmuyor ispanyol seç

hocam nereden ayarlayacağız.biraz kurcaladım ancak bulamadım.yardımcı olursan çok mutlu olurum.

takımları seçtikden sonra game settings ayarlıcan orda kurcala commentary yazar english yazar onu spanish yapıcan

• Level'da FIFA 12 9,5 almış 9,6 ya çevirmişler Twitter'da yazıyodu. PES 7,9 alabilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehanu

Level'da FIFA 12 9,5 almış 9,6 ya çevirmişler Twitter'da yazıyodu. PES 7,9 alabilmiş.

hadi ya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ingiliz spiker maçı heyecansız anlatıyor.gol atılınca bile ses tonu değişmiyor.arap spiker seçeneği varmış.biraz aradım ancak bulamadım.yardımcı olabilirmisiniz

arap spiker sadece ps3 ve xbox versiyonlarında var pc için ispanyol meksikalı spiker akar arap spiker kadar iyidir ingiliz spiker iyi olmuyor ispanyol seç

hocam nereden ayarlayacağız.biraz kurcaladım ancak bulamadım.yardımcı olursan çok mutlu olurum.

takımları seçtikden sonra game settings ayarlıcan orda kurcala commentary yazar english yazar onu spanish yapıcan

çok teşekkür ederim

• Sorun ben de mi anlamadım. Daha önceki FİFA serileri 11 dahil çok basit gelirdi.

FIFA 12 de maaşallah fark yemediğim maç yok neredeyse. 12-0 atan mı dersin 7-0 mı dersin.

Arkadaş ne doğru düzgün gol atabiliyorum ne defans yapabiliyorum . Bi ben mi bu durumdayım ey ahali? Hoş bu durum da RS tuşlarını klavyede kullanılmanın imkansızlığı da pay sahibi sanırım.
  • Tam surumu kurdum nihayet. Fakat bir farka rastladim. Tam surumde mac oncesi veya arenada top surme epey hizlanmis. Bu hosuma gitmedi.

Henuz bir mac yapabildim. Bayagi bir sure gamepad tuslariyla ilgili sorun yasadim. Atlattiktan sonra maca daldim. Sanki grafik acidan demo daha iyiydi. Defans da sanki demoda daha etkiliydi, yapay zeka da. Ya da bana ilginc geldi birden. Demoda amator
    zorlugunda oynarken mactan maca durum degisiyordu.

Yaptigim ilk macta Chelsea(favori takimim) alip Arsenal'e karsi 20'ser dak. oynadim. Macin basi epey cekismeliydi. Ilk yari
    3 penalti oldu. 2 tane ben kazandim 1 tane rakip. Rakip kacirdi(ust direkten dondu) ben attim. Ikinci yari yine rakip kazandi penalti ama yine kacirdi(Cech kurtardi) digerinde de direkten dondu yine rakip kacirdi. Rakibin kacirdiklarini degerlendirdigim icin 1-1 sonra 2-1
    derken mac koptu. 9-2 kazandim.

• Valla kalvye ile oynamak mı zor benmi oynayamadım acaba amatör olarak oynarken herkese 5-6 atıyorum ma bir üst seviyeyi seçince çoğu zaman yeniliyorum.

Birde topu almak için hamle yapmak çok zor galiba eski ayarlar olsa çok daha iyi olurdu ama böylede oyunu sevdim gamepad alırsam daha bir saracak oyun kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Valla kalvye ile oynamak mı zor benmi oynayamadım acaba amatör olarak oynarken herkese 5-6 atıyorum ma bir üst seviyeyi seçince çoğu zaman yeniliyorum.

Birde topu almak için hamle yapmak çok zor galiba eski ayarlar olsa çok daha iyi olurdu ama böylede oyunu sevdim gamepad alırsam daha bir saracak oyun kesinlikle.

Kontrol ayarlarından Legacy Defending seçeneğini seçerseniz eski ayarlarda oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Valla kalvye ile oynamak mı zor benmi oynayamadım acaba amatör olarak oynarken herkese 5-6 atıyorum ma bir üst seviyeyi seçince çoğu zaman yeniliyorum.

Oyuna alışman lazım amatörde karşı takım oyuncuları müdahale bile etmiyorlar , birde klavyeden oynanmaz bu oyun.
  • Ya bir sey soracagim. Sanki demoda yuz modellemeleri daha iyiydi. Bir de replay haricinde sanki
    kotu gozukuyor hele torres'in saci falan cok yapmacik duruyor. Ya da bende sorun var. Acaba
    tam surumde poligonlardan falan mi kisti bunlar?
  • fifa12 de en iyi kamera ayarı hangisi size göre.. Tele çok uzak gösteriyor yakınlaştırsamda pek bişey farketmiyor. Dynamic de çok yakın oluyor bir arası yokmu şunun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikarnas1970 -- 5 Ekim 2011; 14:08:49 >
  • Oyunun tam sürümünü oynadım. Oyun geriye gitmiş diyebilirim. Fifa 11 bile bundan daha iyi grafiklere sahipti ayrıca adamların koşuşları çok kötü olmuş.Seke seke koşar gibi ilerliyorlar.

Şutlara gelecek olursak attığım herşut aynı şekilde gol oluyor. Kısaca fifa hala aynı fifa
    Oyunda çeşitli varyasyonlar yok.

PEs2012 ise 1.00 versiyonunda çok iyi değildi fakat yeni yaptığım 1.01 yamasından sonra mükemel oldu.

Pes bu yıl ilk defa fifayı ezdi diyebilirim.Bu yıl gerileyen fifa olmuş.
  • Herkesin fikirlerine saygıyılım ama "pes fifayı ezmiş" lafı çok iddialı bir laf maalesef... Ben tam tersini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Oyunun tam sürümünü oynadım. Oyun geriye gitmiş diyebilirim. Fifa 11 bile bundan daha iyi grafiklere sahipti ayrıca adamların koşuşları çok kötü olmuş.Seke seke koşar gibi ilerliyorlar.

Şutlara gelecek olursak attığım herşut aynı şekilde gol oluyor. Kısaca fifa hala aynı fifa

PEs2012 ise 1.00 versiyonunda çok iyi değildi fakat yeni yaptığım 1.01 yamasından sonra mükemel oldu.

Valla PES FIFA'yı ezmiş cümlesine cidden güldüm. Bence biraz daha dikkatli bakmanız lazım iki oyuna da.

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Oyunun tam sürümünü oynadım. Oyun geriye gitmiş diyebilirim. Fifa 11 bile bundan daha iyi grafiklere sahipti ayrıca adamların koşuşları çok kötü olmuş.Seke seke koşar gibi ilerliyorlar.

Garip bir inceleme olmuş , pes nedense her seferinde iyi olur ama oyunun üstüne yama geldiği zaman bir önceki versiyonu kötü oluyor , fifa 12 bu sene gerçekten kendini aştı , oyundaki yenilikleri ve güzellikleri saymakla bitmez zaten satış rekoru kırdı.

İngilterede zirvede :http://www.merlininkazani.com/FIFA_12_Ingilterenin_zirvesine_yerlesti-haber-45286p1.html

Ve Ea tarihindeki en iyi açılışı gerçekleştirdi :http://www.merlininkazani.com/FIFA_12_satis_rekoru_kirarak_tarihe_gecti-oyun_haber-45331p1.html

• Fifa 12 epey zor olmuş oynadığım en zor fifa diyebilirim. Ama bence bu işin özü defansta. Taktiksel defans sistemini ciddi şekilde kullanabilmek gerekiyor hele legend zorluk seviyesinde cpu hata affetmiyor diyebilirim. Paslarda sorun yaşayan arkadaşlar kontrol ayarlarındaki tüm yardımları "assisted" olarak seçip deneyebilirler. Oyuna alışmak gerekiyor bu da zamanla olabilecek bir şey. Ayrıca oyuna bence en az 2 resmi yama gelmeli özellikle performansta sorun var.
  • Haklısın Hd 6950 ile mikro takılmalar yaşıyorum bende, bir patch ile halledilir umarım.
  • Bende ATI Hd 4650 var , bazı stadlarda çok az takılma oluyor , bu stad a göre değişiyor bazılarında ise hiç takılma olmuyor.Fifa 11 de daha çok takılma oluyordu gelen patchlerle bile.
  • aral beyler teşrif edip sonunda kargolamış bu akşam oyunumu yarın büyük ihtimal elimde olacakk

demosunda hiç bir sorun yaşamamıştım en ufak takılma kasılma donma vs vs oyun hatası müthiş bir şekilde oynamıştım

1 hafta falan önce pc yi formatladım şimdi oyunu bekliyorum kuracağım umarım aynı şekilde sorunsuz oynamaya devam ederim
  • Bende tuhaf bir durum soz konusu. Benim netbook'un native res.i 1366*768. Oyunu 1024*768 uzerinde res.da oynadigimda
    adamlar uzun ince gorunuyor. Hatta cok kucuk gorunuyorlar. Masaustu res.i ne yapmaliyim sizce?
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.