Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kontrol ayarlarını D şut A lob pass yapmama rağmen tam tersi oluyor. A ile şut atıp D ile havadan pas ve sliding tackle yapıyor. A ile D nin yerini değiştirdim yine aynı şey oluyor.

Çözüm önerisi olan var mı acaba?
  • @worldmaster61 benim yaptığım şekilde Fifa 11 de ki oyun tuşlarıyla aynı.

Oyundan yeni çıktım az sonra tekrar girecem , inanılmaz bir oyun yapmışlar demodan çok farklı insanın oynadıkça oynayası geliyor , 1080p televizyona bağladım çimleri öyle güzel yapmışlar ki , oyuna verilen 95, 92 puanları sonuna kadar hak ediyor , helal olsun ea games e.
  • İddaa oynadım , tutarsa aranıza katılıyorum
  • Canlar oyuna başlarken bi 30 saniye kadar internet bağlantısı arıyor sonra da bulamadı deyip oyuna geçmeye izin veriyor. Bunu kaldırmanın, yoketmenin, kılıçtan geçirmenin yolu var mıdır? İstemiyorum internet bağlantısı arasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Canlar oyuna başlarken bi 30 saniye kadar internet bağlantısı arıyor sonra da bulamadı deyip oyuna geçmeye izin veriyor. Bunu kaldırmanın, yoketmenin, kılıçtan geçirmenin yolu var mıdır? İstemiyorum internet bağlantısı arasın.

Yok.
  • Abi bende bi sorun var... Yani sorun benimle alakalı.

Ne defans yapabiliyorum ne de defans "geçebiliyorum"

PES'i çatır çutur oynarken FIFA'ya dönünce "Lö nöliy" moduna giriyorum. Var mı Taktiklerle alakalı ufak bir rehber yazabilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DerelictHuman

Abi bende bi sorun var... Yani sorun benimle alakalı.

Ne defans yapabiliyorum ne de defans "geçebiliyorum"

PES'i çatır çutur oynarken FIFA'ya dönünce "Lö nöliy" moduna giriyorum. Var mı Taktiklerle alakalı ufak bir rehber yazabilecek?

Tactital Defending'i kullanıyorsan zorlanman gayet normal.Ben de zorlanıyorum ama alışınca Legacy Defending'den daha yararlı olacağını düşünüyorum, alışana kadar katlanacağız artık.

• quote:

Canlar oyuna başlarken bi 30 saniye kadar internet bağlantısı arıyor sonra da bulamadı deyip oyuna geçmeye izin veriyor. Bunu kaldırmanın, yoketmenin, kılıçtan geçirmenin yolu var mıdır? İstemiyorum internet bağlantısı arasın.

Ben oyuna girmeden önce internet bağlantımı kesiyorum. Bu şekilde 3-4 saniyeye iniyor bekleme süresi. Siz de deneyebiirsiniz.
  • hadi defans sistemi değişmiş ona alışırım dedim de paslar da yavaşlamış.. aldım real madrid i her maç exhibition da barca dan 4 yiyom.. ne atak yapabiliyom ne de defans.. bu kadar kökten bi değişim olcağına yavaştan geçselerdi..

ama legendary de yapay zeka baya gelişmiş; kaleci sürekli ayak degajıyla sokmuyor topu oyuna eliyle de pas atıyor artık çoğu zaman ya da ne bileyim oyun içinde daha çok artistik hareket yapıyor oyuncular..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

hadi defans sistemi değişmiş ona alışırım dedim de paslar da yavaşlamış.. aldım real madrid i her maç exhibition da barca dan 4 yiyom.. ne atak yapabiliyom ne de defans.. bu kadar kökten bi değişim olcağına yavaştan geçselerdi..

ama legendary de yapay zeka baya gelişmiş; kaleci sürekli ayak degajıyla sokmuyor topu oyuna eliyle de pas atıyor artık çoğu zaman ya da ne bileyim oyun içinde daha çok artistik hareket yapıyor oyuncular..

Barçadan 4 yemek senin sorunun , demoda olsa anlarım demoda çok iyi oynuyordu bilgisayar ama tam sürümde bunu düzeltmişler biraz daha kötü oynuyor.
  • rumblepad 2 ile oynamaya çalışıyorum ama ahh bi de tuşlarını ayarlayabilsem
  • Legendary modda yenen var mı makinayı?
  • quote:

firewall dan fifanin internete baglanmasini engelle
    yapmaz bidaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: EudaimoniA

rumblepad 2 ile oynamaya çalışıyorum ama ahh bi de tuşlarını ayarlayabilsem

Beyler Pc de Gamepad ayarlarını yaptım

Yukarıdan Aşağıya

Atak Kısmına
    Lob
    Th
    Short
    Shoot
    Player
    Sprint
    Pace
    Finnes

Defans Kısmına

Sliding
    Rush Gk
    Contain
    Tackle

Eğer bu ayarları yaparsanız

x : pas , y : ara pas , yuvarlak : şut , kare : orta
    3: pas , 1 : ara pas , 2 : şut , 4 : orta

inşallah yardımı olur.

Dipnot : Oyuna hala laf atmaya çalışanlar varya helal olsun

• Hay.... Şimdi küfür edecem ben bu oyunu yapana yaa. 1 senedir bekliyoruz elimize verdikleri şeye bak. NAH alırım orjinal. Oyunun dinamizmi baltalanmış, futbolcular hantallaşmış, paslar balona vuruyormuş gibi olmuş, defans sisteminin içine edilmiş. Umudum kalmadı bu oyundan. Alışmak için uğraşamam hiç. Ellerim ağrıdı sabahtan beri adamları koşturacam, pas atacam diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maytere

Hay.... Şimdi küfür edecem ben bu oyunu yapana yaa. 1 senedir bekliyoruz elimize verdikleri şeye bak. NAH alırım orjinal. Oyunun dinamizmi baltalanmış, futbolcular hantallaşmış, paslar balona vuruyormuş gibi olmuş, defans sisteminin içine edilmiş. Umudum kalmadı bu oyundan. Alışmak için uğraşamam hiç. Ellerim ağrıdı sabahtan beri adamları koşturacam, pas atacam diye..

sayfalardır oyunu kötülüyorsun , belli ki beceremiyorsun , pes i dene bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

Hay.... Şimdi küfür edecem ben bu oyunu yapana yaa. 1 senedir bekliyoruz elimize verdikleri şeye bak. NAH alırım orjinal. Oyunun dinamizmi baltalanmış, futbolcular hantallaşmış, paslar balona vuruyormuş gibi olmuş, defans sisteminin içine edilmiş. Umudum kalmadı bu oyundan. Alışmak için uğraşamam hiç. Ellerim ağrıdı sabahtan beri adamları koşturacam, pas atacam diye..

Onu da denedim, o daha beter. Kötü oyunu kötülerim. Sen becerebiliyorsan anlatta biz de öğrenelim. Legendary ile maç yaptın mı? Veya world class ile. Barcelonayı al bakalım karşına.

• Hocam her yeni sey basta kotu gelir alismak onemli. Ben ise suana kadar ki fifa serisinin en iyi oyunu diyebilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

Onu da denedim, o daha beter. Kötü oyunu kötülerim. Sen becerebiliyorsan anlatta biz de öğrenelim. Legendary ile maç yaptın mı? Veya world class ile. Barcelonayı al bakalım karşına.

Legendary de karşına barçayı almana gerek yok barça ezer geçer orta seviyeli bir takım en az 2 tane atar eğer 5,6 kişilik bir savunma kurmazsan , yapay zeka gerçekten çok iyi olmuş ama oyunda bir şeyi atlıyorsunuz , gerçeğe çok yakın olmuş , gerçekte kanat yada defans oyuncusu , rakibi karşılarken 1,2 metre gerisinde durup uygun zamanda hamlesini yapar ve topu kapar eğer hamleyi yanlış zamanda yaparsa adama pozisyon yaratmış olur , fifa 12 , yeni defans sistemi ile bunu yakalamış , zaten farketmişsinizdir savunma yaparken şut tuşuna bastığında diğer fifalara göre daha belirgin bir şekilde topa ayak koyuyor.Oyunda gerçeğe çok yakın olmuş rakip oyuncuyu pozisyona göre 1,2 metre geride karşılıyorsun ve rakip oyuncunun hamlesine göre sende hamle yapıyorsun eğer kaçırırsan tehlikeli pozisyon oluyor.Zaten diğer fifalarda olmayan bir özellike daha var bu oyunda yeni defans sisteminde çok zorda kalmamamız için , geçmiş fifalarda bek oyuncusunun sağ kanttaki adama yönlendirince bek oyuncusunun boşalttığı alan boşta kalıyordu ama fifa 12 de bu alanı sağ kanat oyuncusu kapatıyor , oyuna zamanla alışacaksınız tek kötü yanı online da bazı kişilerin kaleci modunu kullanarak oyunu kolaylaştırmasıdır bunuda , ea 1v1 maçlarda kaleci modunu kapatarak çözebilir.

• konu başlığı değişmeli artık ...
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.