Şimdi Ara

FIFA 12 H2H Sezon Ev sahibi takım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar FIFA 12 Head To Head bölümündeki Online Season da ev sahibi takım nasıl olabilirim. Bugüne kadar yaklaşık 100 maç oynadım. 90 maç deplasman takımı oldum. Gol atıyorum tribünlerde çıt yok. İnsan gol atınca tribünlerden ses çıksın istiyor. Bunun bir ayarı var mıdır? Yoksa bana mı denk geliyor.

• Bağlantın iyi olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silentfurious

Arkadaşlar FIFA 12 Head To Head bölümündeki Online Season da ev sahibi takım nasıl olabilirim. Bugüne kadar yaklaşık 100 maç oynadım. 90 maç deplasman takımı oldum. Gol atıyorum tribünlerde çıt yok. İnsan gol atınca tribünlerden ses çıksın istiyor. Bunun bir ayarı var mıdır? Yoksa bana mı denk geliyor.

bencede net hızı hızlı olanı ev sahibi atıyor diye biliyorum benim 6 mb ölçüp maça girsem bile bende deplasmanda oynuyorum gerçi avrupada herkes mi 6 mb üstünde oynuyor acaba
  • FIFA 11 böyle bir olay yoktu sanırım.
  • Ben 8lik kullanıyorum neti, %70 deplasmanım bende
  • Bende sürekli deplasmandayım. 100 maçın 1 inde evsahibim oldum anca.
    İşin garibi deplasmanda olup oyun kopunca direk ev sahibi takım kazanıyor maçı.
  • bu HTH season'da benim takım otomatik olarak sürekli tactical defence yapıyor. Eski defans tarzına nasıl değiştirebilirim bilen var mı? Ayarları kurcaladım ama bulamadım birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

bu HTH season'da benim takım otomatik olarak sürekli tactical defence yapıyor. Eski defans tarzına nasıl değiştirebilirim bilen var mı? Ayarları kurcaladım ama bulamadım birşey.

dostum ne yazıkki online da eski defans sistemi olmuyor.Bu yüzden ben online oynamayı 8.maçta bıraktım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.