Şimdi Ara

FİFA 12 İÇİN PSN KARDEŞLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR oyunumuz hayırlı uğurlu olsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkeremre -- 26 Ekim 2011; 20:22:18 >

• herkes aldı bir biz mi kaldık?! Kimse almak istemiyor mu?!!!!
  • PSNDENDE EKLEMEYİ UNUTMAYIN TURNUVA YAPABİLİRİZ
  • ekle beni para sorun olmaz hemen yatırırım
  • ayigorenastronot benim bu arada.
  • Arkadaşlar şuan için bir arkadaşımızın onayına kaldık o da onaylar 5 kişiyiz. Artı 1 yedeğimiz var. 5 kişi olduğumuzda ben oyunu indiririim size hesap bilgilerini veririm parayı yatıran arkadaşlarada account bilgilerini veririm sanırım bu işlem için fake bir account açmam gerekiyormuş dediğim gibi indirme esnasında her türlü yardıma açığım 155 gündür askerdim bütün olaylardan koptum dolayısıyla fifa 12 ye bile geç kaldık sıra gelmedi sivil hayata alışa aşamalarında=)
  • beni de yedeklere yazarsan sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 2 Psn Hesabı Satılık
    3 yıl önce açıldı
    BF3 kardeşlik son 2 kişi..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar 1 arkadaşımınızın onayını bekliyorum onaylar onaylamaz oyunu indirip parayı yatıranlara dağıtıma başlayacağım....
  • Olay tamamdır yarın herkes bir aksilik olmadığı sürece oyununu misler gibi oynayabilecek....

katılan tüm arkadaşlara teşekkürler...
  • tekrar oyun alalım sizde isterseniz herkes istediği bikaç oyunu yazsın konuşup ortaklaşa bir karar alırız psn çok eğlenceli co-op oyunlar var grubumuz bozmazsak iyi olur hem haftaya uncharted çıkıcak onuda alırız ne dersiniz
  • renegade ops bu oyuna bi bakın youtube dan iyi bir şeye benziyor en çok indirilenler listesine flanda girmiş
  • kardeşim ben demosunu oynadım bayıldım eğlenceli ve grafik süper alabilirsiniz
  • sen almak istemezmisin ?
  • herkes onay verirse haftaya unchartedla birlikte alalım oyunu toplama 32 tl flan tutar zaten
  • diğer arkadaşlarda psn eklerse sevinirim
  • umarım Battlefield 3 için böyle bir opsiyon gelir esas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkeremre -- 27 Ekim 2011; 0:57:33 >
  • Hemen parayı yatırabilirim oyunu almaya hazırım bu akşam halledelim bu işi garanti ve ziraat, vakıfbank hesabın varsa bu akşam hemen yollayabilirim parayı....
  • dostum oyun alındı ve dağıtıldı kardeşlik arasında sağolasın.
  • evet arkadaşlar bişey yazın ne diyosunuz renegade ops a bide uncharted 3 e ???
  • arkadaşlar cevap verin lütfen almayacaksak başka oyun diğer psn kardeşliklerine gireyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.