Şimdi Ara

Fifa 12 Kardeşlik ( Tamamlandı - Oyun alındı ) :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
3.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoefox

anca girebildim foruma kusura bakmayın, bir kişi daha mı arıyoruz şimdi?

Ghost of the Navigator ve qaris paraları yatırdı son durum bu

hocam diyer arkadas cıktı onun yerine _Guybrush_ nickli arkadaş geldi bende senin yerine kendisine banka hesabını verdi ve yarın yatıracağını söyledi... Next arkadaşımızda parayı yatırdı sayılır işlemleri halletmiş yarın sabahtan elinde olur para...

yarın halledelim kardeş şu işi olsun bitsin hayırlısı ile

Karısıklık olmasın diye yeni listeyide yollım sana

1- Ghost of the Navigator YATIRDI
    2- _Guybrush_ YATIRICAK
    3- Zoefox YATIRDI
    4- NetX YATIRDI SAYILIR
    5- qaris YATIRDI
  • tamamdır.
  • quote:

tamamdır.

USTA account ları ne zaman vercen yatıran arkadaslara ver accountlarıda sımdıden yukleyelım zaten 9 gb diğer 1 kişide yarın yatırdığında verirsin olmazmı ?
  • ben varım beyler ne diyorsunuz kabul mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaris

quote:

tamamdır.

USTA account ları ne zaman vercen yatıran arkadaslara ver accountlarıda sımdıden yukleyelım zaten 9 gb diğer 1 kişide yarın yatırdığında verirsin olmazmı ?

hocam yer varsa benide yazın anında gönderirim parayı ok
  • evet _Guybrush_ bekliyoruz...

bu arkadaş yatırınca alacam oyunu.yatırcak kesindir umarım,öğle tatilene kadar yatırırsa çok iyi olur direk hallederiz işi.
  • quote:

evet _Guybrush_ bekliyoruz...

bu arkadaş yatırınca alacam oyunu.yatırcak kesindir umarım,öğle tatilene kadar yatırırsa çok iyi olur direk hallederiz işi.

Hocam sen oyunu al o arkadaş yatıracak parayı.Zaten o yatırmasa bile başka bir arkadaş buluruz en kötü durumda.Seni zarara uğratmayız merak etme.Bizim isteğimiz bir an önce oyunu yüklemeye başlamak
  • boşta yer varsa ben gelebilirim yalnız, onlinede sorun yaşatıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost of the Navigator

quote:

evet _Guybrush_ bekliyoruz...

Hocam sen oyunu al o arkadaş yatıracak parayı.Zaten o yatırmasa bile başka bir arkadaş buluruz en kötü durumda.Seni zarara uğratmayız merak etme.Bizim isteğimiz bir an önce oyunu yüklemeye başlamak

_Guybrush_ yatırmazsa 1 kişi daha var yedekte usta 1 kişi bulmak kolay bulamasak bile 10 tl yatırırız 4 kişi takılırız ne olcak sorun olmaz yanı mrk etme sen al oyunu kardeş kimsenin kimsede hakkı kalmaz burda

sen al baslayalım yüklemeye cok bekledik valla

• Aynen öyle Zoefox sen oyunu al hocam biz download'a başlayalım diğer alacak arkadaşlar da parayı yatırdıkları zaman şifreyi verirsin kardeşliği tamamlamış oluruz.
  • adam lazımmı beyler
  • Nedir simdi durum ?
    Herkes parasini yatirdi mi ?
  • eksık olan warsa hemen yatırabılırım arkadşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Nedir simdi durum ?
    Herkes parasini yatirdi mi ?

senle beraber 4 kişi olduk kardes öteki arkadasta yatırırsa tamamlanıcak inş... bari bize yatıran arkadaslara verse accountu yuklesek yaa 1 kişi bulunur zaten... ama oyunu alacak arkadasta biyasada yok anlamadım valla
  • Sabırsızlanıyoruz
  • _Guybrush_ den hala ses seda yok,eft saatleri 17:15 son varsa tanıyan bu arkadaşı telefonu olan veya verin arayalım,

birde ''bari paralarını ödeyenlere bilgileri verse indirsek oyunu'' olayına benzer birşey yüzünden ağzım yandı bunu yapmamı beklemeyin,ister pimpirikli deyin yada 'bizi ne sandın' deyin alınmaca gücenmece yok çeken biliyor.ben şuan işteyim para yatsın oyun ps3'ünüzde

gördüğünüz gibi benden kaynaklanan bir gecikme falan yok,çalışan adamım zaten her dk mesaj yazamam buraya...

illa yüklenecek birini arıyorsanız grubu satan elemana yüklenin.
  • Yer varmı beyler?
  • yaw adamı sizde satın arkadaş bu kadar beklenmezki son kişi ben olayım
    alalım hemen anında eft anında hesapta sıcak para gençler hade bakem
  • quote:

_Guybrush_ den hala ses seda yok,eft saatleri 17:15 son varsa tanıyan bu arkadaşı telefonu olan veya verin arayalım,

birde ''bari paralarını ödeyenlere bilgileri verse indirsek oyunu'' olayına benzer birşey yüzünden ağzım yandı bunu yapmamı beklemeyin,ister pimpirikli deyin yada 'bizi ne sandın' deyin alınmaca gücenmece yok çeken biliyor.ben şuan işteyim para yatsın oyun ps3'ünüzde

gördüğünüz gibi benden kaynaklanan bir gecikme falan yok,çalışan adamım zaten her dk mesaj yazamam buraya...

illa yüklenecek birini arıyorsanız grubu satan elemana yüklenin.

sende haklısın dostum o zaman haydaremrah'ı alalım listeye kardeş obur arkadastan ses seda yok nasılsa sana uyarsa tabiki haydaremrah hemen yatıracaksa parayı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.