Şimdi Ara

Fifa 12 Kardeşlik ( Tamamlandı - Oyun alındı ) :) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
3.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uk psn den bile denedim onda bile hata verdi,en son dedim adres çakışması olmasın diye sallamasyon bir adres girdi kabul etti.oyunda 9gb hey mahaşallah sabah kadar inmez bu
  • Beyler şimdi arkadaşın hesaptan girip indirmeye başlıyoruz sonra indirme başlayınca o hesaptan çıkıp kendi hesabımıza girip devam ediyoruz değil mi :)
  • arkadaşlar yeni konu açmak istemedim de bu kardeşlik olayı yasal mı bide mesela ben oyunu silersem bidaha yükleyebilirmiyim1 kere mi yükleyebilirim şimdiden teşekkürler
  • Once User olusturuyoruz sonra o user da psn oturumu aciyoruz downloada baslayip kendi user hesabimiza geciyoruz ve hicbir zaman o user hesabini silmememiz gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 3 Ekim 2011; 21:25:08 >
  • evet silmeyin yoksa oyun gider,bir kere download başladınızmı background'a atıp, istediğiniz hesaba geçebilirsiniz.download devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoefox

evet silmeyin yoksa oyun gider,bir kere download başladınızmı background'a atıp, istediğiniz hesaba geçebilirsiniz.download devam ediyor.

Allah razı oldun hocam 3 gündür oyunu alamıyordum şimdi yeni psn açtım eski antalya adresimi girdim oldu aldık valla.
  • yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • Abi ne diyosun sen ya 20 kez provizyon aldı oyunu vermedi o provizyonlar nasıl döncek onu merak ediyorum :)
  • Tamamdır kardeşler hallettim teşekkürler
  • 1 GB göründü bende :D sabaha karşı gelir yarın'da yesil sahalara döneriz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: acerygt

arkadaşlar yeni konu açmak istemedim de bu kardeşlik olayı yasal mı bide mesela ben oyunu silersem bidaha yükleyebilirmiyim1 kere mi yükleyebilirim şimdiden teşekkürler

yardımcı olabilecek kimse yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: acerygt

arkadaşlar yeni konu açmak istemedim de bu kardeşlik olayı yasal mı bide mesela ben oyunu silersem bidaha yükleyebilirmiyim1 kere mi yükleyebilirim şimdiden teşekkürler

1 hesaptan 5 makineye kadar izin veriyor Sony
    Eger izin verilen bir makinede hesap deaktif edildiyse daha sonra ornegin cihazi sifirladiysaniz tekrar yukleyebilirsiniz.
  • Download bitti, oyun kuruluyor. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Download bitti, oyun kuruluyor. :)

benimde cok az kaldı Basladınmı oynamaya ?
  • Oyunu indirdim ve oynuyorum oyun'uda oynamak için uzaylı olmanız lazım arkadaşlar
  • kardeşlikte yer varsa bende almak istiyorum arkadaşlar , hesap numarasını ve bilgileri gönderin .

psn:erdincdew
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdincdem

kardeşlikte yer varsa bende almak istiyorum arkadaşlar , hesap numarasını ve bilgileri gönderin .

psn:erdincdew

Oyun alındı kardeş
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.