Şimdi Ara

Fifa 12 Kardeşlik ( Tamamlandı - Oyun alındı ) :) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
3.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haydaremrah

quote:

Orijinalden alıntı: Ghost of the Navigator

Guybrush yarım saate kadar parayı yatıracakmış.Bana haber verecek yatırınca.Böylece son adamımızı da tamamlamış olduk

ulan tüh be neyse artık başka bahara bu nedir arkadaş 1 haftadır alamadım oyunu

valla biri cekilmeseydi bizden simdiye kadar yuklerdik oyunu da biri sattı bıraktı bizi ama şükür birini bulduk ta tamamladık

haydaremrah bak sana buldum birinihttp://resim.donanimhaber.com/m_53268653/mpage_1//tm.htm#53296632 bu linkteki en alttaki arkadas almıs oyunu birini bekliyormus irtibata gec onunla sende al bir an önce kardeşim bol sanslar

• quote:

Orijinalden alıntı: qaris

quote:

Orijinalden alıntı: haydaremrah

quote:

Orijinalden alıntı: Ghost of the Navigator

Guybrush yarım saate kadar parayı yatıracakmış.Bana haber verecek yatırınca.Böylece son adamımızı da tamamlamış olduk

ulan tüh be neyse artık başka bahara bu nedir arkadaş 1 haftadır alamadım oyunu

valla biri cekilmeseydi bizden simdiye kadar yuklerdik oyunu da biri sattı bıraktı bizi ama şükür birini bulduk ta tamamladık

haydaremrah bak sana buldum birinihttp://resim.donanimhaber.com/m_53268653/mpage_1//tm.htm#53296632 bu linkteki en alttaki arkadas almıs oyunu birini bekliyormus irtibata gec onunla sende al bir an önce kardeşim bol sanslar

saol dostum bakalım pm attım ne diyecek eleman bu da olmazsa gidip normal alacam oyunu ne yapayım oyun eskide ben hala alamadım

• Parayı yatırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Guybrush_

Parayı yatırdım.

Tamam kardeşim teşekkür ederiz oyunu alacak arkadasa da pm atarsan sevınırız bugun yuklemeye baslarız artık
  • Gruptaki herkes paralarını arkadaşın hesabına yollamıştır
    Liste
    1- Ghost of the Navigator
    2- qaris
    3_Guybrush_
    4- Zoefox
    5- netX

Simdi Zoefox arkadaşımınız Oyunu alıp accountları bizimle paylaşmasını bekliyoruz

Bu arada Zoefox arkadaşım Accountları dağıtırken Bana MAİL ile yollarsan sevinirim...
  • kredi kartlarımı kabul etmiyor şuan psn(daha önce kullandığım) acaba yeni hesap ile adres problemi mi oldu,kullandığım iki kart ilede yurt dışı/içi çok rahat alış veriş yapabiliyorum sıkıntı yok

bankayı arayım bi

en kötü psn kart ile alırım oyunu çok sinirlerim bozuldu zaten....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoefox

kredi kartlarımı kabul etmiyor şuan psn(daha önce kullandığım) acaba yeni hesap ile adres problemi mi oldu,kullandığım iki kart ilede yurt dışı/içi çok rahat alış veriş yapabiliyorum sıkıntı yok

bankayı arayım bi

en kötü psn kart ile alırım oyunu çok sinirlerim bozuldu zaten....

PSN kartla cok pahalıya gelir kardeşim
  • bankayı aradım,sorun yok diyorlar ama aptal psn hala aynı hatayı veriyor...

tr psn değilde şimdi birde uk denicem bakalım onda neler olacak.

birde psn card a mecbur kalırsak arada farkıda ben ödicem artık napalım,kurtulmak istiyorum şu beladan.

instant psn card code'u gönderen shopto türkiyedeyim diye bana satmıyor,başka varsa bildiğiniz türkiye ye instant psn card code satan söyleyin en kötü psn card ile halledicem napalım...
  • Hata alan bi suru kisi var bizim ekiple de 3 gundur bi oyunu alamadik bankayi aradim sony yi aradim ama gelisme yok.
  • quote:

bankayı aradım,sorun yok diyorlar ama aptal psn hala aynı hatayı veriyor...

tr psn değilde şimdi birde uk denicem bakalım onda neler olacak.

birde psn card a mecbur kalırsak arada farkıda ben ödicem artık napalım,kurtulmak istiyorum şu beladan.

instant psn card code'u gönderen shopto türkiyedeyim diye bana satmıyor,başka varsa bildiğiniz türkiye ye instant psn card code satan söyleyin en kötü psn card ile halledicem napalım...

Hocam bosver stres yapmaya degmez belki kartini daha once farkli hesapta kullandigin icin kullanamiyor olabilirsin
    Psn card olayi pahaliya geliyor bir arkadasim satiyor oyun icin gerekli kredi 180 liraya geliyor. 40 lira niye senden ciksin bosu bosuna eger diger arkadaslarda kabul ederse baska gruplar bulalim benim icim rahat etmez diger turlu

• Pardon fark 40 degil 50 liraymis
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Pardon fark 40 degil 50 liraymis

baska grup nasıl olcak kardes valla 3 gundur beklıyoruz pc başında
  • tamamdır beyler aldım tr psn den şuan hepinize pmliyorum hesap bilgilerini sömürün.adres çakışması olmuş benim asıl hesabım ile sallama bir adres ile denedim oldu bu sefer.

gecikme için özür dilerim.
  • herkese attım hayırlı olsun hem geç oldu hemde güç oldu vay anasini
  • Tesekkur ettik download basladi :)
    Download a baslayan arkadaslar hemen sign out olmasi gerekiyor unutulmamali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 3 Ekim 2011; 20:59:43 >
  • quote:

herkese attım hayırlı olsun hem geç oldu hemde güç oldu vay anasini

ALLAH razi olsun kardeş senden Cok tsk ederim Şu an indirmeye başladık zaten... Psn Adresim altta yazıyor eklersen sevinirim... TEKRAR TSKLER KARDESIM SAĞOL
  • Benim PSN de NETXPS oyuna biraz alisalim online kapisiriz.
    Tekrardan tesekkurler Zoefox ilgin icin , grubun olusmasinda emek veren arkadaslara da ayrica tesekkurler.
  • quote:

tamamdır beyler aldım tr psn den şuan hepinize pmliyorum hesap bilgilerini sömürün.adres çakışması olmuş benim asıl hesabım ile sallama bir adres ile denedim oldu bu sefer.

gecikme için özür dilerim.

bende başka adresle deniyim bakalım Allah razı olsun hocam çözülürse sorunumuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Benim PSN de NETXPS oyuna biraz alisalim online kapisiriz.
    Tekrardan tesekkurler Zoefox ilgin icin , grubun olusmasinda emek veren arkadaslara da ayrica tesekkurler.

benim biraz cok sesim cıktı valla :)) kardeş sanada tşkler bu grubu kaybetmeyelım sırada BAD 3 Var
  • İndirmeye başladım hocam teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.