Şimdi Ara

Fifa 12 Psn Kardeşliği (Oyunu aldık gençleeer :D ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Para hesabınıza geçildi. Kontrol ederseniz. Haberinizi bekliyorum.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Para hesabınıza geçildi. Kontrol ederseniz. Haberinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Tamam para gelmiş Ş.Cavit di mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Para hesabınıza geçildi. Kontrol ederseniz. Haberinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Tamam para gelmiş Ş.Cavit di mi.

Doğrudur kardeş.
  • xacxac'den ödeme bekliyorum.sk8ata yarın ödeme yapcak.

Vereceğim psn hesap bilgilerini paylaştığım kişiler sadece 1 ps3 te kullancaklar.Başka ps3 te kullanıp başkasının hakkını gasp etmeyin.Olur mu 26 tl ye tenezzül eden olur mu demiycem bir kez başıma geldi ve bir kardeşlik daha açıp magdur kişiye oyun almak zorunda kaldım.

Psnden daha önce kardeşlik ile alım yapmamış bu konuda bilgisi olmayanlarda yazsın.Onlara bilgileri verirken nasıl yapcaklarını da söylerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napstr -- 1 Ekim 2011; 12:53:23 >
  • Ben ilk defa yapıyorum bu işlemi. Nasıl yapıldığını ayrıntılı olarak yazarsanız bir sıkıntı çıkmasın.

Selametle.
  • Pm attim cvp bekliyorum
  • emre girmeyen olursa yerine beni ekle sezer77
  • xacxac den ödeme bekleniyor arkadaşlar ödeme 16.00 a kadar bekliycem yoksa 1 kişi alcam.
  • Tamamdır ödemeler alındı, sk8ata yarın atcağını belirtti kardeşlik tamamlandı, eve varır varmaz alımı yapcam, iş çıkışım 17.00 civarı tekrar soruyorum aranızda daha önce kardeşlikte bulunmayan bu işi bilmeyen var mı, darksideofthemoon'a bilgilendirme yaptım.

Tekrar tekrar yine söylüyorum bu açcağınız hesabı kendi ps3ünüzde başka ps3 e açmayın arkadaşımızın birinin hakkını gasp etmiş olursunuz kul hakkı ödenmez...Normalde yazmam bu tarz şeyler ama başıma geldiğinden yazıyorum.
  • Beni de yazabilirsininiz yarın sabaha bankamatikten yatırabilirim parayı
  • Beyler alımı yapmaya çalışıyorum ama hata kodu veriyor genel bir sorun mu var ilk kez karşılaşıyorum.
  • 80023102 mi eger oysa kolay gelsin ben bir
    turlu yapamadim cunki.
  • hata o aynen bankamı aradımn sorun yok daha önce 10 kez alışveriş yapmışımdır şimdi de sony yi arıycam lanet olsun böyle işe paramızla bir şey alamıyoruz.
  • Babam gelsin onun kartıda deniycem.ana hesabıma bakıyorum şu an yeni psn sözleşmesi falan vardır belki.....pfff.

o değil 2 tane hesap açtım 1er dolar çekti doğrulama miktarını sony lanet olsunnn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napstr -- 1 Ekim 2011; 17:25:41 >
  • Birkac yerde okudum dns degistirip alanlar olmus open dns kullanmislar. ama dun benim denedigimde olmamisti.
  • hocam ps3 bende değil şu anda bu akşam geri alabilirsem ben de denerim sanal kartla
  • Hocam deneyin ben tolu atarım size parayı alabilsek bir.Yok 2 saattir uğraşıyorum hep aynı hata dns de değiştireyim google dns yapayım bişeyler deniyorum sürekli bankamı aradım sorun yok, sony ye ulaşılmıyor.Sanal kart normal kart denedim olmuyor.

Olmadı modem var yedek onu bile denerim bu ne ya ben bir sürü alım yaptım bu sony nin servisleri bir acayip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napstr -- 1 Ekim 2011; 17:36:22 >
  • Beyler başka kartta deniycem de bu kartla ilgili bir şete benzemiyor.
  • Beyler 15 liraya yakın param gitti her denememde 1 doalr çekiyor bu sistem ve hata veriyor içine sıçarım böyle işin, soninin taa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Beyler 15 liraya yakın param gitti her denememde 1 doalr çekiyor bu sistem ve hata veriyor içine sıçarım böyle işin, soninin taa...

zorlama abi daha fazla.bekle. sanırım o çekilenleri de iade edecek.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.