Şimdi Ara

Fifa 12 Psn Kardeşliği (Oyunu aldık gençleeer :D ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben indirmeye bastım kendi hesabıma geçtim.
    xacxac ye bilgileri verdim o çıksın sıradaki arkadaşa vercem bilgileri.
  • Ya arkadaş bu konu benim kafama takıldı şimdi. Oyunu ben almaya çalışırken psn hesabına kafadan sallama bir edres yazdım.
    Şimdi anladığım benim bu sallama adresten daha önce birisi psn den oyun almış ve adresi benim verdiğim adres yazmış. Bende bu yüzden oyunu alamadım öylemi?
    Eğer öyleyse bu nasıl bir tesadüftür. Yok değilse ne saçma bir sistemdir. Çözemedim.

Hayır daha sonra oyun felan alırsak lazım olur bu konuyu çözmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksideofthemoon -- 3 Ekim 2011; 22:26:16 >
  • veeee %0 downloading
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Ya arkadaş bu konu benim kafama takıldı şimdi. Oyunu ben almaya çalışırken psn hesabına kafadan sallama bir edres yazdım.
    Şimdi anladığım benim bu sallama adresten daha önce birisi psn den oyun almış ve adresi benim verdiğim adres yazmış. Bende bu yüzden oyunu alamadım öylemi?
    Eğer öyleyse bu nasıl bir tesadüftür. Yok değilse ne saçma bir sistemdir. Çözemedim.

Hayır daha sonra oyun felan alırsak lazım olur bu konuyu çözmek lazım.

Sallama adres de önceden sallanmamış bir adres olacak yani isim olacak daha doğrusu Eğer önceden alınmışsa sistem kabul etmez hocam, ayrıca e-mail adresi felan da giriyorsun o e-mail adresinin de kullanılmamış olması gerek yani anlayacağın tesadüfü bir durum yok ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbaa82 -- 4 Ekim 2011; 0:24:49 >

• durum su daha once farkli psn hesabinda alisveris yaptiysan ordaki adresi baska psnden alisveris yapmak icin kullanamiyosun sacma ama boylemis neyseki hallettik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

durum su daha once farkli psn hesabinda alisveris yaptiysan ordaki adresi baska psnden alisveris yapmak icin kullanamiyosun sacma ama boylemis neyseki hallettik.

EMRE hocam aldınız mı psnden fıfayı yer varsa katılabılırım???
  • 5 kişi aldık hocam paylaşıldı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.