Şimdi Ara

Fifa 12 Psn Kardeşliği (Oyunu aldık gençleeer :D ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün benim karttanda çekti durdu, internetten kontrol ettiğimde provizyon bekleyen işlemlerde duruyor görünüyor.
    Sanırım banka provizyon vermediği sürece para biyere gitmeyecek. Zaten satın alınmış bir şey yok ortada para iade olur.
    Yani heralde.
  • hocam şimdi bankayı yine aradım zaten işlem yapılamadığından öyle oluyormuş benim dönemiçi hareketlere düşmüyor karşı firmanın veya bizim pos cihazımızda sorun vardır gece 12 den sonra kontrol edin 1 dolar çekildiğine dair bilgi dönem içi hareketlerinize düşerse alışverişi deneyin ded sony iade için ulaşmayı deneyin sonra dedi paranız iade olmaz sa hallederiz dedi de 7-8 dolar için o kadar tel görüşmesi yapılmaz, inş kendileri öderler geri.Şimdilik beklemedeyim işbank kartlarını kabul etmiyor sanırım.
  • 01/10/11 SONY ONLINE SERVICES INTERNET GB - 1.83 TL
    01/10/11 SONY ONLINE SERVICES INTERNET GB - 1.83 TL

1 de babamın karttan denedim 11 dolar yuh be :)

4 de sanal karttan denemişiz etti 15 dolar ama ortada alışveriş hala yok bunu sony iade eder heralde de bu sistemler neden çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napstr -- 1 Ekim 2011; 21:47:05 >
  • O paralar iade edilir. Ben yarin 1.30 gibi yatirmis olurum.
  • Hocam alımı yapamıyoruz onu çözselerdi paranın iade işlemleri için onlar iade etmezse ben uğraşır alırdım.O değil biraz daha denersem limit yetmeyecek :)
  • psn ilk zamanlarda mastercard kabul etmiyordu sadece visa kabul ediyordu..şu an nasıl bilmiyorum ama..acaba seninki mastercard mı..ya da mastercardtan alan olabildi mi daha önce
  • visa da denedim master card da yok 2 side işbank bir arkadaş daha işbankı var o da alamamış, provizyon olarak 1 dolarları kesiyor ama dönem içi hareketlere düşmüyor alışverişi de yapmıyor.15 dolar provizyon askıda şuan.Ama alımı yapamadım her deneyişimde provizyon çekmeyi deniyor.
  • Seninki gene iyi 1,83. Benimkiler 1.91 Benim kartta yapıkredi banka ile alakalı olacağını zannetmiyorum.
    İlk paypal hesabı aldığımda böyle bir durumla karşılaşmıştım. Çekilen 1 dolar 1 aydı yanlış hatırlamıyorsam geri döndü. Büyük ihtimal bunlarda öyle olacak.
    Mastercard işini bende duymuştum ne derece doğru bilmiyorum. Bir yabancı forumda okudum arka arkaya sürekli denenince sony 24 saatliğine hesabı bloke ediyormuş ilgisi varmıdır bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksideofthemoon -- 1 Ekim 2011; 22:14:37 >
  • bunun sony ile filan alakası yok tamamen bankayla alakalı o zaman.. finansbankın visa kredi kartından çekin bakın nasıl pat diye düşer:)
  • Akbank kartı da var birazdan onu da deneriz hocam da olcak gibi durmuyor :)
  • Şimdi tekrar kontrol ettim hala provizyon bekleyen işlemlerde benim paralar. Kaç gün bekleyecek acaba?
    Neyin provizyonu bu anlamadım. Birde aklıma gelen sony bu parayı neden çekiyor. Verilen kart bilgisini kontrol etmek amaçlımı.
    Eğer öyleyse banka provizyonu vermediği sürece para sony hesabına geçmez. E oyunu da vermez doğal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Şimdi tekrar kontrol ettim hala provizyon bekleyen işlemlerde benim paralar. Kaç gün bekleyecek acaba?
    Neyin provizyonu bu anlamadım. Birde aklıma gelen sony bu parayı neden çekiyor. Verilen kart bilgisini kontrol etmek amaçlımı.
    Eğer öyleyse banka provizyonu vermediği sürece para sony hesabına geçmez. E oyunu da vermez doğal olarak.

ben bankayı aradım gece 12.00 dan sonra dönem içi hareketlere düşerse alışverişi yap düşmezse alışveriş için düşene kadar bekle deneme dedi, pazartesi salıya kadar paran iade edilmezse karşı tarafı ara dediler :S
  • Dusmez hocam dusse benimki duserdi. Ben dun aksam 8 de yaptim islemi.Pazartesi gunu bir ihtimal. Karsi tarafta kimi arayacaksinki sony turkiyeyimi? inat ettim bu oyunu ya 26 tl ye alirim ya hic almam. Ha ben alana kadar fiyati spotta 26 ya duserse o baska. :)
  • Pazartesiyi beklicez olmadı hocam alcak birini mi bulcaz ben bi de akbank denerim en son..
  • Ben parayi bugun yatiriyorum.
  • Tamam hocam diğer arkadaşta bu gün almayı denicek pazartesiye kadar bizim banka veya sony kaynaklı sorun çözülcek gibi durmuyor.Ben bir başka kart daha denicem en son alırsak bu gün paylaşırız.
  • beyler oyunu aldım başka bir kardeşlikte zoefox nikli arkadaş adres değişmiş bende yeni psn açtım eski antalya adresimi girdim ve aldım vala oldu :D
  • Gozumuz aydin o zaman :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksideofthemoon -- 3 Ekim 2011; 21:57:34 >
  • hayırlı olsun emre
  • Hepsi bir adres yüzündenmiymiş.

Evet nasıl yapıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.