Şimdi Ara

Fifa 12 replay problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim fifa 12 ile ilgili bir problemim var biliyorum kendi başlığı mevcut ama daha hızlı cevap alabilmek için bu başlığı açıyorum..

Biz beş arkadaş fifa 12 yi psn den satın aldık oyun gayet akıcı hiçbir problem yok zaten psn den indirme sebebim oyunu disksiz oynamanın verdiği rahatlık ve tabiki ücreti,
    sorunuma gelince gol attığım zaman çıkan replay ekranında acayip yavaşlamalar oluyor bu daha önceki fifalarda da az da olsa başıma geliyordu ama ben disktendir diye çokta umursamıyordum zaten diğer fifalar da umursanacak düzeyde bir takılma olmuyordu, sizce fifa 12 yi harddiskten oynamama rağmen replaylerdeki bu yavaşlama ve takılma neden kaynaklanıyor olabilir?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• bu bana da oluyor çok can sıkıcı gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin1406

Arkadaşlar merhaba benim fifa 12 ile ilgili bir problemim var biliyorum kendi başlığı mevcut ama daha hızlı cevap alabilmek için bu başlığı açıyorum..

Biz beş arkadaş fifa 12 yi psn den satın aldık oyun gayet akıcı hiçbir problem yok zaten psn den indirme sebebim oyunu disksiz oynamanın verdiği rahatlık ve tabiki ücreti,
    sorunuma gelince gol attığım zaman çıkan replay ekranında acayip yavaşlamalar oluyor bu daha önceki fifalarda da az da olsa başıma geliyordu ama ben disktendir diye çokta umursamıyordum zaten diğer fifalar da umursanacak düzeyde bir takılma olmuyordu, sizce fifa 12 yi harddiskten oynamama rağmen replaylerdeki bu yavaşlama ve takılma neden kaynaklanıyor olabilir?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

+1

• sonunda başkalarınında başına gelmiş demekki yalnız değilmişim bu gol attıktan hemen sonra çıkan replaydeki aşırı takılma gerçekten çok can sıkıcı bir durum,
    aklıma harddiskten olabilir gibi geldi yani harddisk i formatlayıp tekrardan oyunu yüklemek, ama şöyle birşey var 5 kişide oyunu indirdi bundan sonra ben tekrar oyunu kendi ps3 üme indirebilirmiyim? save dosyalarını ve psn account larımı saymıyorum bile..,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.