Bjk ve Fb ile oynadım oyunculara baktm... sadece volkan demirel ,alex ve gökhan gönülü biraz abartılı buldum gerisi olmuş
belirttigim sorun hakkında yardımcı olun artık lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: berdujj
framenetwork de yükledim ama hala bu hatayı veriyor yardımcı olursanız sevinirim
Muhtemelen 3.5 falan yükledin hocam.4.0 sürümünü yükle,yukarıda ki mesajları incelersen link görebilirsin.
vermis oldugun linkten yükledim zaten ama hala masaüstündeki ikona sag tıklayıp yönetici olarak calıstır dedigimde aynı hatayı veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: berdujj
vermis oldugun linkten yükledim zaten ama hala masaüstündeki ikona sag tıklayıp yönetici olarak calıstır dedigimde aynı hatayı veriyor
Sorun .Net Framework ile ilgili dostum.Aldığın hata da bunu yazıyor.
herseyi harfi harfine yaptım olmuyo olmuyo olmuyo
Emeği geçenlere teşeşkkürler çok güzel bence ellerinize sağlık süper olmuş :) Tek sorun Beşiktaş'ın gerçekten biraz uzak futbolcu güçlerine sahip olması. Ne yani simdi ernst fernandes ten iyi mi :) Ya da bi Q7 ile Stoch bir mi :) gözünüzü seveyim : ) neyse yine de hiç yoktan iyi fifa da orjinal olsa t.ligi böyle olurdu : ) sağolun :)
Sorunsuz kurdum ama oyunda eksikler var. reklam panoları hala aynı. Oyun kaydettiğim ligleri vs kaydetmiyor.
Neden olabilir?
quote:
Orijinalden alıntı: berkagul
Emeği geçenlere teşeşkkürler çok güzel bence ellerinize sağlık süper olmuş :) Tek sorun Beşiktaş'ın gerçekten biraz uzak futbolcu güçlerine sahip olması. Ne yani simdi ernst fernandes ten iyi mi :) Ya da bi Q7 ile Stoch bir mi :) gözünüzü seveyim : ) neyse yine de hiç yoktan iyi fifa da orjinal olsa t.ligi böyle olurdu : ) sağolun :)
Quaresma'yı zaten anlamadım 82 yapmışlar gücünü Milli takımlarda oynayan oyunculara hiç dokunmamışlar belli Mesela Egemen Korkmaz,Sivok falan olmayanları kendileri eklemişler Simao Quaresmadan daha iyi görünüyo oyunda İsmail falan 71 bunları ben kendim yükselttim biraz öyle başladım kariyere
Beyler reklam panosu ve skorbord olayı sadece bende mi olmadı ya?
Varmı başka sorun yaşayan?
Herşey normal lig eklendi fln ama reklam panoları ve skorbord yok.
Reklam panoları kariyer haricinde görünmüyor. Lig yapıyorum ama reklam panoları yok. Sadece kariyerde çıkıyor.
Neden böyle?
quote:
Orijinalden alıntı: Rádèøή
Reklam panoları kariyer haricinde görünmüyor. Lig yapıyorum ama reklam panoları yok. Sadece kariyerde çıkıyor.
Neden böyle?
Öyle ayarlanmış olabilir.Büyük bir sorun değil bu bence.
Kariyerde reklam panoları var ligde yok.
Oyuncuların kramponlarını ayarlıyorum kariyerde ayarlar geçerli olmuyor hala simsiyah dandik kramponlar, ama ligde geçerli oluyor yaptığım değişiklikler...
Nedir bu ya?
quote:
Oyuncuların kramponlarını ayarlıyorum kariyerde ayarlar geçerli olmuyor hala simsiyah dandik kramponlar, ama ligde geçerli oluyor yaptığım değişiklikler...
Nedir bu ya?
Dostum daha iyisini yapabiliyorsan buyur sen yap.Adamlar yapmış,kafana silahta dayamıyorlar indir diye.Hatalar vardır fakat elde olan bir yama sadece bu var.Ufak tefek ayrıntılara takılacaksan bence hiç yükleme,sil gitsin.
quote:
Nedir bu ya?
Arkadaşım oyunun kendisinde durum zaten böyle. Liglere özel olan reklam panoları kariyer modda aktif oluyor.
Kariyere başlarken Squads ayarından "Current Customized" seçeneğini seçmeyi denedin mi ? Nedir bu dır dır dır ?
quote:
Orijinalden alıntı: MateJa34
quote:
Nedir bu ya?
Arkadaşım oyunun kendisinde durum zaten böyle. Liglere özel olan reklam panoları kariyer modda aktif oluyor.
Kariyere başlarken Squads ayarından "Current Customized" seçeneğini seçmeyi denedin mi ? Nedir bu dır dır dır ?
Adam gibi cevap vermişin eyvallah da devamında ki dır dır noluyo? Cevap vermek çokmu zor geliyo?
Sebebini söylemişin, nasıl olacağını söylemişin ardından da saçma sapan bi laf etmişin.
Ne yapmış oldun şimdi?
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
quote:
Nedir bu ya?
Dostum daha iyisini yapabiliyorsan buyur sen yap.Adamlar yapmış,kafana silahta dayamıyorlar indir diye.Hatalar vardır fakat elde olan bir yama sadece bu var.Ufak tefek ayrıntılara takılacaksan bence hiç yükleme,sil gitsin.
Bahsettiğim oalyların sebepleri varmış ki yama sahibi zor da olsa açıklama yapmış...
Hatalar vardır diye söylemeyelim mi? Kaldı ki hata bile değilmiş bunlar... Ufak ayrıntı dediğin şeyler gayet önemli şeyler... Seni rahatsız etmeyebilir ama ben daha iyisi olabilir belki diye gözlemlediğimi paylaşıyorum...
Sen böyle artizlik yapıcana mesaj yazmamayı denesen?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
quote:
Nedir bu ya?
Bahsettiğim oalyların sebepleri varmış ki yama sahibi zor da olsa açıklama yapmış...
Hatalar vardır diye söylemeyelim mi? Kaldı ki hata bile değilmiş bunlar... Ufak ayrıntı dediğin şeyler gayet önemli şeyler... Seni rahatsız etmeyebilir ama ben daha iyisi olabilir belki diye gözlemlediğimi paylaşıyorum...
Sen böyle artizlik yapıcana mesaj yazmamayı denesen?
Yamayı yapan ben değilim sadece kurdum,sorunsuz olduğunu anladım ve paylaştım kaynak vererek.Söyleme şeklin doğru değil.Sanki para vermişsinde hesap sorar gibisin.
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw Yamayı yapan ben değilim sadece kurdum,sorunsuz olduğunu anladım ve paylaştım kaynak vererek.Söyleme şeklin doğru değil.Sanki para vermişsinde hesap sorar gibisin.
Yamayı yapanın sen olmadığını biliyorum. Yapımcı Mateja. SCN forumundan. Bütün forumları takip ediyorum. SCN'de üyeliğim olmadığından burda sordum sorunları. Senin bilgin yoksa cevap vermezsin olur biter.
Eğer burda bi konu açıldıysa sorulan tüm sorular konuyu açana sorulur diye bişey yok.
Orijinalden alıntı: Eagle Claw Yamayı yapan ben değilim sadece kurdum,sorunsuz olduğunu anladım ve paylaştım kaynak vererek.Söyleme şeklin doğru değil.Sanki para vermişsinde hesap sorar gibisin.
Yamayı yapanın sen olmadığını biliyorum. Yapımcı Mateja. SCN forumundan. Bütün forumları takip ediyorum. SCN'de üyeliğim olmadığından burda sordum sorunları. Senin bilgin yoksa cevap vermezsin olur biter.
Eğer burda bi konu açıldıysa sorulan tüm sorular konuyu açana sorulur diye bişey yok.
Forum kurallarını senden mi öğreneceğim ? İstediğim mesaja yazar istediğim mesaja cevap yazmam.Bunada yazmak istedim çünkü sorun dile getiriş şeklin hoş değildi.