Şimdi Ara

FIFA 12 Türkiye Ligi Yaması Çıktı (Başarılı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
154.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw
    Yamayı yapan ben değilim sadece kurdum,sorunsuz olduğunu anladım ve paylaştım kaynak vererek.Söyleme şeklin doğru değil.Sanki para vermişsinde hesap sorar gibisin.

Yamayı yapanın sen olmadığını biliyorum. Yapımcı Mateja. SCN forumundan. Bütün forumları takip ediyorum. SCN'de üyeliğim olmadığından burda sordum sorunları. Senin bilgin yoksa cevap vermezsin olur biter.

Eğer burda bi konu açıldıysa sorulan tüm sorular konuyu açana sorulur diye bişey yok.

Cevabını biliyosan söylersin yada istersen söylemezsin bile.

Bu kadar basit.

Forum kurallarını senden mi öğreneceğim ? İstediğim mesaja yazar istediğim mesaja cevap yazmam.Bunada yazmak istedim çünkü sorun dile getiriş şeklin hoş değildi.

Sana bişey soran yok diyorum üstüne basa basa ne diye cevap vermek için kasıyosun?

Yetkili kişi yaptı açıklamasını.

• saveler gider mi acaba ?
  • Arkadaşlar ters ayakla orta nasıl açıyoruz artistik olarak sağ kanattan sol ayakla sol kanattan sağ ayakla tersten geçirerek umarım anlatabilmişimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Mac 26

Arkadaşlar ters ayakla orta nasıl açıyoruz artistik olarak sağ kanattan sol ayakla sol kanattan sağ ayakla tersten geçirerek umarım anlatabilmişimdir

Quaresma Trivela diyosun sanırım.

Youtube'da videolarda olabilir Trivela olarak aratırsan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MateJa34

quote:

Kariyerde reklam panoları var ligde yok.

Oyuncuların kramponlarını ayarlıyorum kariyerde ayarlar geçerli olmuyor hala simsiyah dandik kramponlar, ama ligde geçerli oluyor yaptığım değişiklikler...

Nedir bu ya?

Arkadaşım oyunun kendisinde durum zaten böyle. Liglere özel olan reklam panoları kariyer modda aktif oluyor.

Kariyere başlarken Squads ayarından "Current Customized" seçeneğini seçmeyi denedin mi ? Nedir bu dır dır dır ?

Adam gibi cevap vermişin eyvallah da devamında ki dır dır noluyo? Cevap vermek çokmu zor geliyo?

Sebebini söylemişin, nasıl olacağını söylemişin ardından da saçma sapan bi laf etmişin.

Ne yapmış oldun şimdi?

Benim mesajımın sonundaki senin mesajının sonundaki içindi. Nasıl soru sorulursa o şekilde cevap veririm sadece bu. Yoksa zorla cevap vermiyorum. Emek verdiğim birşeyi herkesin sorunsuz oynamasını isterim ve yardım etmeye çalışırım. Keyifli oyunlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T-Mac 26

Arkadaşlar ters ayakla orta nasıl açıyoruz artistik olarak sağ kanattan sol ayakla sol kanattan sağ ayakla tersten geçirerek umarım anlatabilmişimdir

Quaresma Trivela diyosun sanırım.

Youtube'da videolarda olabilir Trivela olarak aratırsan.

http://www.youtube.com/watch?v=-PzGfCQEMmg&feature=fvwrel
    Bu hareket anlatmak istediğim şut ve orta açabiliyoruz böyle nasıl ama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Mac 26 -- 10 Aralık 2011; 15:50:43 >

• arkadslar ben yenı yujledım bır saaat falan oynadım sonra oyun attı benı ve bır daha gıremıuorum hata verıyor. compobj.txt yoluna erişim reddedildi diyor. lütfen yardımcı olun
  • arkadslar ben yenı yujledım bır saaat falan oynadım sonra oyun attı benı ve bır daha gıremıuorum hata verıyor. compobj.txt yoluna erişim reddedildi diyor. lütfen yardımcı olun
  • Oyunu yükledikten sonra sorular sordum cevaplarını aldım...

Sonuç mu?

Son zamanlarda gördüğüm en başarılı çalışma...

Teşekkürler...
  • Güncellemeleri takip edin. Yakında v1.2 çıkacak :)
  • Şimdi bunu yükleyince diğer liglerden biri gidiyor mu yoksa hepsi kalıyor yanlarına bu mu ekleniyor ?
  • Ellerine sağlık.Orjinalde de çalışabilir olsaydı hemen kurmak istiyordum ama sanırım orjinalde çalışmıyormuş :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Şimdi bunu yükleyince diğer liglerden biri gidiyor mu yoksa hepsi kalıyor yanlarına bu mu ekleniyor ?

Diğer liglerle bi alakası yok. Yeni lig ekleniyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Şimdi bunu yükleyince diğer liglerden biri gidiyor mu yoksa hepsi kalıyor yanlarına bu mu ekleniyor ?

Diğer liglerle bi alakası yok. Yeni lig ekleniyor.

tamam sağol
  • BEN MENAJER MODDA OYNUYORUM İKİNCİ SENENİN YARISINDA LİGİN 18. HAFTASINDA OYUNDAN ATIYOR SEBEBİ NE OLABİLİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4x1y10

BEN MENAJER MODDA OYNUYORUM İKİNCİ SENENİN YARISINDA LİGİN 18. HAFTASINDA OYUNDAN ATIYOR SEBEBİ NE OLABİLİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Söylediğiniz sorun ilk versiyonda mevcuttu. V1.1 çıkalı baya oluyor ve yakında v1.2 çıkacak. Güncellemeleri takip edin. Konuyu ben açmadığım için ilk mesajdaki linki düzenleyemiyorum
  • bazı yıldız futbolcuların kramponlarıda ayarlanılabilir. bazen her hafta değişik krampon giyiyorlar ama en azından farklılık olması açısından yapılabilir.
  • kardeşim indirdim frawework 4.0 da indirdim o simgeye tıklayınca oyunu baslat diyorum hiçbirşey olmuyor öyle kalıyor yöneticic olarak çalıstır diyincede hata werio ee nasıl bi yamadır bu bole? hata werio oyuna qirmio
  • kardeşim öncelikle ellerine sağlık süper olmuş herşey ama ben bi sorun yaşıyorum....oyuna giriyorum menajerliğe başlıyorum oynuyorum biraz save edip çıkıyorum oyundan. ondan sonra save ettiğim oyuna girdiğmde yeniden başlatıyor menajerliğe yani save ile ilgili soun yaşıyorum yardımcı olursan çok sevinirim yardımcı olmassanda canın sağolsun tekrar eline sağlık
  • İyiki bu yama çıkmış, neydi o öyle sadece Galatasaray. Hadi Ben Galatasaraylıyım ama FBsiz BJKsiz çekilmiyor. Tşk dostum ;)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.