Şimdi Ara

FIFA 12 Türkiye Ligi Yaması Çıktı (Başarılı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
154.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yükledim calıştı, oyuna girdim hiç bisey yapmadan çıktm tekrar girmeyi denediğimde girmedi. hatada vermiyor. sanki simgeye çift tıklayamamışım gibi yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Mac 26

quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

quote:

Orijinalden alıntı: T-Mac 26

Arkadaşlar ters ayakla orta nasıl açıyoruz artistik olarak sağ kanattan sol ayakla sol kanattan sağ ayakla tersten geçirerek umarım anlatabilmişimdir

Quaresma Trivela diyosun sanırım.

Youtube'da videolarda olabilir Trivela olarak aratırsan.

http://www.youtube.com/watch?v=-PzGfCQEMmg&feature=fvwrel
    Bu hareket anlatmak istediğim şut ve orta açabiliyoruz böyle nasıl ama ?

L2 + yön + orta ile çok rahat rabona yapabilirsin.Kaleci hariç her adamla oluyor.Ben fifa12 de normal orta kesmem.Full rabona

• Yamayı sildikten sonra oyun eski haline dönmüyor, Game klasörü de silinemez hâle geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

Yamayı sildikten sonra oyun eski haline dönmüyor, Game klasörü de silinemez hâle geldi.

Muhtemelen arka planda yamanın veya oyunun exe dosyası hala çalıştığı için game klasörünü silmiyordur.Ya görev yöneticisinden o çalışan dosyaları bul yada bilgisayara reset atıp öyle silmeyi dene.
  • Onları da denendim, kullanılan bir dosya değil de game klasörünün erişim ayarları değişmiş sanırım. Klasöre girmeme bile izin vermiyor, DOS'dan sileyim dedim o da olmadı.
  • Yamanın güncellemesi çıktı onu kur bu problem kalkıyor
  • Ben ilk sürümünü indirdim daha sonra yükledim 7-8 kere farklı yerlere denedim aynı yere denedim bir türlü olmadı. Benim pc windows7 normal olrak açmıyor çift tıklıyorum tıklamamış gibi oluyor, yönetici olarak çalıştırıyorum yanlış yere kuruldu diyor fakat bn bu sürümü 7-8 kez kurdum heryere. Hadi onu geçtim v1.1'i indirdim aynı şekilde onuda defalarca uğraltım aynı hatayı veriyor yanlış yere kuruldu diyor LÜTFEN YARDIIIIMMMMMMM!!!!
  • LÜTFEN YARDIM !!
  • Taze taze güncelleme çıkmıştır arkadaşlar. Temiz bir oyun üzerine , oyunun kurulu bulunduğu FIFA 12 klasörüne yüklemelisiniz.

http://soccercenter.net/forum/k/scn-fifa-12-spor-toto-super-lig-nano-detailed-v1-4-yayinlandi_169274
  • quote:

Orijinalden alıntı: MateJa34

Taze taze güncelleme çıkmıştır arkadaşlar. Temiz bir oyun üzerine , oyunun kurulu bulunduğu FIFA 12 klasörüne yüklemelisiniz.

http://soccercenter.net/forum/k/scn-fifa-12-spor-toto-super-lig-nano-detailed-v1-4-yayinlandi_169274

İlk mesajı güncelledim yenisiyle.Ellerinize sağlık yine.Orjinal oyuna geçiş yaptığım için bunu deneyemiyorum ama cafeye kuracağım yine.

• Ben yamayı indirdim hata verdi sonra sizin dediğiniz hata düzeltici linki indirdim.Fakat game'nin içine yüklemişim yardım eder misiniz ?
  • ya arkadaşlar ben oyuna giriyorum oynuyorm belirli bir süre çıktığım zaman hata veriyo bir dahada giremiyorm.HATA:uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu.Devam'ı tıklatırsanız uygulama bu hatayı yok sayar ve devam etmeyi dener.Çıkış'ı tıklatırsanız uygulama hemen kapatılır.yardımcı olursanız çok sevinirim

• bu scn dosyasını fifa 12 içine tıp kurdum.
    sonra işlem bitip,çalıştırdığımda scn yi yanlış yere kurdunuz uyarısı geldiscn dosyasını önce nereye kurmalıyı ? cvplarsanız sevinirim.
  • Ya lig tv skorboard katmış olarak yan tarafta çıkıyor yarısı görünmüyor bu neden?
  • Güldürmeyin beni

Fenerbahçe,Galatasaray'dan güçlü mü?

Onun haricinde iyi bir yama
  • mateja kardeş öncelikle teşekkürler.oynu 3-5 gündür oynuyordum yamayı.önceden tek farkı windowstan birkaç güncelleme yaptım fifa ile ilgisi olmayıp,önerilenlerden).fakat az önce açtığımda e0001 hatası verdi.bunun anlamı nedir ve nasıl çözebilirim.yardım esersen sevinirim.
  • Kezman bravo ama bi sorun var scn forumdada yazdım hatta benden öncede yazanlar olmuş cevap göremedim kamera sorunu var orjinaline dönüyor ayarlardan ayarlayamıyorum ama örneğin ispanya italya liglerinde sorun yok süperligde ayarlayamıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım taleb ediyorum yakından olunca o hissi vermiyor selametle...
  • Arkadaşlar Herşeyi Kurdum Oyunu Acıyorm Başlata basiyorum Dosya Olmasi Gereken Yerde Değil .Kontrol edin diyor ve böle bir hata veriyor yardımm plsssss @@@@@@
  • Bende bu hatayı alıyorum:file:///C:/Users/CASPER/Desktop/Ads%C4%B1z.png
    ne olur yardım edın kopyala lınkı yapıstır googlenın ustune resme bak yardım ed nolur bılen bırı napmam gerekıyor solesın
  • togs aynı hatayı alıyorum kardesım yardım edın yaaa
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.