Şimdi Ara

FİFA 12 ULTİMATE TEAM PAYLAŞIM VE TURNUVALAR ANA KONUSU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ruud_

hocam bir şeyi anlamadım, her iki accountun da aynı mail adresine baglı değil mi ? Yani bende de 2 account var ama ben aşağıdan tek hamlede geçiş yapabiliyorum birinden ötekisine ?

Hayir benim hesaplarim ayri ayri mail adreslerine bagli. Acikcasi hesaplari olustururken ayni mail ile baska bir hesap acmama izin vermedi. Onu nasil yaptiniz siz? Eger oyle ise tek mail adresi kullanirim
  • Playstation'da iki account'um da aynı mail adresine baglı ben de, 2 sene önce falan açmıştım. Herhangi bir problem vermemişti diye hatırlıyorum :o
  • hayırlı olsun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anzorat

hayırlı olsun:)

Teşekkürler hoşgeldin ut anakonunun iyice kirlendiğini düşünüyoruz son günlerde senide aramızda görmek güzel değerli yorumlarını burda ben ve arkadaşlarımızla paylaşırsan seviniriz
  • quote:

Hosgeldin kardesim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

quote:

Teşekkürler hoşgeldin ut anakonunun iyice kirlendiğini düşünüyoruz son günlerde senide aramızda görmek güzel değerli yorumlarını burda ben ve arkadaşlarımızla paylaşırsan seviniriz

tessekur ederım sagolasın ıyı yapmıssınız.

@celikalp eyvallah abi:)
  • max 4 star (Challangers Open)'da güzel bir gol attım, paylaşmak istedim :)

http://easf.www.easports.com/soccer/videos/ugc/103002847
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

max 4 star (Challangers Open)'da güzel bir gol attım, paylaşmak istedim :)

http://easf.www.easports.com/soccer/videos/ugc/103002847

Mükemmel gol kardeş tebrikler
  • Hocam aklıma yeni bişey düştü. 4321 yapsam takımı nasıl olur. denedinmi hiç bu formasyonun özelliği nedir? nasıl oynamak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: babon

Hocam aklıma yeni bişey düştü. 4321 yapsam takımı nasıl olur. denedinmi hiç bu formasyonun özelliği nedir? nasıl oynamak lazım?

Valla bende 41212 den döndüm bu taktiğe oldukça iyi tavsiye ederim ama orta sahayı sağlam kurmalısın
  • beyler selam,

celikalp hocam'ın yönlendirmesiyle ben de aranızdayım.
    81 rat mütevazı bir kadromla fazla iddiam olmadan takılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: btumok

beyler selam,

Hoşgeldin kardeş her türlü sorun kadro seçimi vs. yardımcı oluruz sana
  • quote:

quote:

Hocam aklıma yeni bişey düştü. 4321 yapsam takımı nasıl olur. denedinmi hiç bu formasyonun özelliği nedir? nasıl oynamak lazım?

Valla bende 41212 den döndüm bu taktiğe oldukça iyi tavsiye ederim ama orta sahayı sağlam kurmalısın

eger orta saha duzgun ise bence en iyi taktik 4-3-2-1. Tabii adam ve ulkeye gore. Su an Ispanya'da RM ve LM pozisyonu icin pek uygun adamlar yok bana kalirsa. Dolayisiyla 4-1-2-1-2 kullanilmaz. Ama RW ve LW pozisyonlari icin surusuyle adam var. Dolayisiyla 4-3-2-1 ispanya icin ideal taktiktir. Orta sahanin kalabalik olmasi ve pace'i yukseltilmis defans gobegi ile ispanya icin bu taktik iyi. Ama ingiltere'de RM ve LM pozisyonlarinda bulunabilen elemanlar neticesinde ingilterede 4-1-2-1-2 tavsiyemdir.

En azindan ben oyle yapmistim. Yaptigim icin tavsiye edebilyorum

• quote:

beyler selam,

Vay kardesim. Hosgeldin aramiza.

Baris kardesim yakinda Kanada'ya gidiyor. Bir sikintimiz oldugunda Vancouver'a gecip EA'in binasini baslarina gecirebilir. Zaten yakin bir zamanda benim hesabimda calinanlari geri vermez ise Baris kardesimle ben de Kanada'ya giderim

Tekrar hosgeldin kardesim
  • quote:

beyler selam,

Kardes hangi taktigi kullaniyorsun? Ve hangi ulkeyi tercih ettin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikalp

quote:

quote:

eger orta saha duzgun ise bence en iyi taktik 4-3-2-1. Tabii adam ve ulkeye gore. Su an Ispanya'da RM ve LM pozisyonu icin pek uygun adamlar yok bana kalirsa. Dolayisiyla 4-1-2-1-2 kullanilmaz. Ama RW ve LW pozisyonlari icin surusuyle adam var. Dolayisiyla 4-3-2-1 ispanya icin ideal taktiktir. Orta sahanin kalabalik olmasi ve pace'i yukseltilmis defans gobegi ile ispanya icin bu taktik iyi. Ama ingiltere'de RM ve LM pozisyonlarinda bulunabilen elemanlar neticesinde ingilterede 4-1-2-1-2 tavsiyemdir.

Çok doğru tespitler 4321 ispanya çok keyifli alternatif çok

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya orası öle bende ispanya kurmayı düşündüm 4-3-2-1 ama orta saha da 3 tane mc lazım ve gerçekten çok yavaş kalıolar hele ben italya oynuorum ondan sonra ispanyadakiler kanı arabası gibi kalıo yani iniesta fabregas alamiicağım için diorum yoksa onlarla birlikde alonso güzel olabilir tabi

• quote:

beyler selam,

hoşgeldin kardeş =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

quote:

quote:

quote:

quote:

ya orası öle bende ispanya kurmayı düşündüm 4-3-2-1 ama orta saha da 3 tane mc lazım ve gerçekten çok yavaş kalıolar hele ben italya oynuorum ondan sonra ispanyadakiler kanı arabası gibi kalıo yani iniesta fabregas alamiicağım için diorum yoksa onlarla birlikde alonso güzel olabilir tabi

Hocam evet italya 80+ pace oyunculardan kurabiliyosun orta sahayı ispanya ağır kalır ama daha teknik ve isabetli pas ile bu açığı gideriyor kesinlikle

• 4 2 2 2 hem defans hem atak yapmak ıcın kullanabılırsınız ultra defensıve yaptıgınızda bıle ılerıde adamınız olur atak yapmakta sıkıntı cekmezsınız. en saglam counter attack taktıgıdır.. lıg ıcın bırsey dıyemem ama natıon olarak brazıl tavsıye ederım
    15 20k ya cok saglam hızlı hem defansıf hem ofansıf kadro kurabılırsınız. bu taktıkte el yatkınsa ve skıll yapabılıosanız en azından sag sol fake yapabılcek elınız yatkınlıktaysa ılk yarı bıtmeden 4 5 gol cok rahat bulursunuz deneyın gorun tabı bunu ultra attackıng hıgh pressure ve team pressıngde yapın.. defansı ıyı yapıyor olmanız lazım yoksa sıkıntı cıkabılır. bu taktıgı en ters taktık 4 3 2 1.. 4 3 2 1 cıkarsa karsınıza mac ıcınde karsı tarafın ıyı ve kotu olma durumuna gore ultra defensıve counter attack ısınızı gorur:) ozellıkle bu taktıkde cdm ler dısında cam ve st lerın cok serı ve full chemstıry olması gerek.. carlos eduardo lucas love ve wellınton bunun yanında fernandınho cdm olarak roberto carlos (freekıck ve sutları cok saglam hatta en ıyısı) gustavo wıllıans(favorı adamımdır).. defans ıcın dede ve luız maddı ımkan varsa lucıo.. rb ıcın rafael lb ıcın marcelo yada fılıpe.. kalecı olarak oyunun en hızlısı fabıo ..saydıgım adamlardan en pahalısı wellınton oda 5k:) bırde luız 8 9k arası yetmezse coıns dante"yı alın 850 coıns.. luız ıle aynı ozellıkle nerdeyse 6 pace eksık okadar.

5 3 2 ve 5 2 2 1 , 5 2 1 2 taktıklerı gıbı saglam defans 3 5 2 3 4 2 1 , 3 4 1 2 taktıklerı gıbı ılerdede saglam yogun olmak ıstıyosanız hem verkac hem kanatlardan gırmek ıstıyosanız 4 4 2 kullanın:) en ıyı oturan lıg bpl.. 15 20k lık bı takımla herkeze kafa tutarsınız cok rahat sekılde.. defans ıcın luız kompany ve toure para cıkısmazsa king ve cahill deneyın baslangıc ıcın memnun kalırsınız. balanced team pressıng hıgh pressure ıle rahat gol bulursunuz karsı tarıfı tabırı caızse bayıltmak ıcın ultra attackıngde oynayın. ters gelen bı taktıgı yok 3 5 2 orta sahası kalabalık oldugu ıcın eger ofansıf bı rakıpse karsınızdakı orta saha mahale macına donebılır 5 adamın bırbırıne gırdıgını gorup gulebılırsınız:) tavsıye olarak kalecı uygun fıyatlı gomez lb olarak glıchy yada garcıa cb olarak kıng cahıll cm olarak mıkel ve song (tıote fellıanı adams(pass atmak ıcın oyun kurmak ıcın bırebır) lm olarak eterıngton rm olarak nzogbıa yada lennon.. forvette sturıddge(kesınlıkle tavsıye) ve hernandez.. hernandez pahalı kacarsa mutlak suretle long"u deneyın 75 rated 92 pace.. cok ıyı adam..

bu ıkı taktıktekı tecrubelerım guzel oldugu ıcın kotu anılarım olmadıgı ıcın bole rehber tarzı paylasım dedım bana katılmıcaklarda olcaktır ama ben kesınlıkle memnun kaldım ozellıkle 4 4 2 bpl den..

hem 4 2 2 2 hemde 4 4 2 takımlarımın lınkını burda paylasıyorum ozellıkle brezılya karmam ıle bpl karmamdakı forvetlerın mac sayısı ve attıgı goller sıze rehber olcaktır.. bu ıkı takımında guzellıgı hem savunma yapabılmelerı hemde cok hızlı olmaları ve rahat gol bulmaları.. ozellıkle 4 2 2 2 brezılya karmasının kendı ceza sahasından karsı ceza sahasına gıtmesı 5 sanıye surer(tahımınen)

BPL :http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#ezxGjrKcbb1dm

BRAZIL :http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#b1W4JSDNbb1du

herkeze ıyı oyunlar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzorat -- 20 Kasım 2011; 5:02:49 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.