Şimdi Ara

FİFA 12 ULTİMATE TEAM PAYLAŞIM VE TURNUVALAR ANA KONUSU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

şu ticaret konusunda bilgi verebilicek var mı mesela elimde 200k var max buy now price 200k yaptık min. kaç yapıosunuz yani o 0 olursa 59. dakikaya gitmek bi kaç saati alır. bu işle para kazanan bi arkadaş vardı oda bi yardımcı olursa ii olur, çünkü paket aç aç çıkmıoda doğru düzgün bişey bare ticaret yapalım.
    bu arada şanlı italya kadromu deiştirdim brezilya yaptım tekrar dönücem biraz coins yaptıktan sonra çünkü italyanın yerini hiçbiri tutamıo =)

Hocam ticaret ölü şu an coins kasmak iyice zorlaştı piyasa çok kötü çünkü.
    59. dakika için önerim gold - 41212 aratman çünkü oyunda en değerli oyuncular bu taktikte olanlarıdır. Hem 59. dakikayada gitmen 2 dakikanı alır. Burada yakalayacağın oyuncuları ucuza koyanlar genelde 41212 olduğunu bilmiyorlar ve ucuz formasyon fiyatına koyuyorlar.

Örnek verecek olursak Marcelo diyelim 7-8k ya alırsın ucuz formasyonunu ama 41212 de adam en az 13 - 15k arası gider. Yada brezilyalı dede alman schürrle vs. gibi düşük ovr. ama değerli oyuncular var bunlarıda ucuza alabilirsen iyi kar bırakıyorlar.

Kendimden örnek vereyim ben artık trade işlerini bıraktım çünkü eskisi gibi değil çok rahat 1 saatte 50-60k kazandığım oluyordu ama piyasanın kötüleşmesi ile o günleri mumla arar olduk maalesef..

• quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

quote:

şu ticaret konusunda bilgi verebilicek var mı mesela elimde 200k var max buy now price 200k yaptık min. kaç yapıosunuz yani o 0 olursa 59. dakikaya gitmek bi kaç saati alır. bu işle para kazanan bi arkadaş vardı oda bi yardımcı olursa ii olur, çünkü paket aç aç çıkmıoda doğru düzgün bişey bare ticaret yapalım.
    bu arada şanlı italya kadromu deiştirdim brezilya yaptım tekrar dönücem biraz coins yaptıktan sonra çünkü italyanın yerini hiçbiri tutamıo =)

59. dakika için önerim gold - 41212 aratman çünkü oyunda en değerli oyuncular bu taktikte olanlarıdır. Hem 59. dakikayada gitmen 2 dakikanı alır. Burada yakalayacağın oyuncuları ucuza koyanlar genelde 41212 olduğunu bilmiyorlar ve ucuz formasyon fiyatına koyuyorlar.

Örnek verecek olursak Marcelo diyelim 7-8k ya alırsın ucuz formasyonunu ama 41212 de adam en az 13 - 15k arası gider. Yada brezilyalı dede alman schürrle vs. gibi düşük ovr. ama değerli oyuncular var bunlarıda ucuza alabilirsen iyi kar bırakıyorlar.

Kendimden örnek vereyim ben artık trade işlerini bıraktım çünkü eskisi gibi değil çok rahat 1 saatte 50-60k kazandığım oluyordu ama piyasanın kötüleşmesi ile o günleri mumla arar olduk maalesef..

şu an için ölü ki ne ölü hemde. bende bi kaç adam alıp sattım tmm 3-5k kar yaptımda satmakta kolay diilki daha ucuza koyan oluo yada millet almıo gerçekten zor şu anda ticaret ama başka türlüde coins kasılmıoki. o zaman en mantıklı iş kurabiliceğimiz en ii takımı kurup onunla baya bi süre maç yapmak ayda 70-80k kazanabilirsek fifa 13 çıkmadan 1 ay önce messiyi alırız =)

• quote:

quote:

quote:

şu an için ölü ki ne ölü hemde. bende bi kaç adam alıp sattım tmm 3-5k kar yaptımda satmakta kolay diilki daha ucuza koyan oluo yada millet almıo gerçekten zor şu anda ticaret ama başka türlüde coins kasılmıoki. o zaman en mantıklı iş kurabiliceğimiz en ii takımı kurup onunla baya bi süre maç yapmak ayda 70-80k kazanabilirsek fifa 13 çıkmadan 1 ay önce messiyi alırız =)

Valla ben gecen sene bu kadar pack acmiyordum. Gecen sene fifaz hocanin taktikleri ile birseyler yapip coins yapiyordum ama bu yil cok sinir bozucu. Oyunun ilk gunlerinde 40-50k'ya satilan oyunculari simdi 15-20k'ya satiyorsun. 2-3 tane bent yakalayip satmistim oyunun ilk gunlerinde. 10k'ya alip 20-23k arasinda satmistim falan. Simdi o bent'in dustugu duruma bak. Tam IF Aguero'yu 1,3 milyona aldim. Oynattiktan sonra baktim adamin SIF'i gelecek, satayim derken hesabim calindi. Yoksa o adamdan 500-600k zarar edecektim.

Su an sadece pack acip sansimi deniyorum valla

• Beyler uğraştım uğraştım, en iyi bu kadar yapabildim.. Türk kadrom !

Tavsiyelerinizi bekliyorum;

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#g2bDW4V1bb13Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 21 Kasım 2011; 23:19:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Beyler uğraştım uğraştım, en iyi bu kadar yapabildim.. Türk kadrom !

Tavsiyelerinizi bekliyorum;

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#g2bDW4V1bb13Q

Kardes keske su super lig eklense de boyle kasmasak degil mi? Ama simdi super lig'de su emenike, niang, lugano falan olacakti ki ne guzel olurdu degil mi?

Gokhan'in statslari yukseltilmis hali, ziegler, almeida, quaresma, simao eboue, felipe melo falan. Bu sene super lig iyi olurdu. Dingil TFF. Bu sene bizi mahrum birakti super lig'den

• Geçen sene kurmultum ben ki sen de / sizler de mutlaka kurmuşsunuzdur.. Ben hiç bir takımdan almadıgım keyfi Türk Liginden kurulu takımımdan alıyordum..
    Sonrasında da Galatasaray'lı oldugum icin bir de GS kadrosu kurmuştum ki temmuz ayında IF Muslera'lar, Galatasaray'lı Eboue Elmander falan da çıkmıştı..
    Türk kadrosu içinde IF Quaresma Sİmao Lugano Alex'ler vardı.. Çok keyifliydi çok.. Ah federasyon, ah EA.. Mumla arıyorum..
  • Beyler dün makine gibi olan ligue 1 kadrom zombileşti resmen koşmuyor adamlar fit 99 mor 99 ama adamlar koşamıyor hızlı pas atamıyor bir garipleşti bende takımı satayım serie a kurayım dedim sonuç gene aynı cassano adam 70 pace chiellininin yanından koşarak geçiyor ama chiellini yetişemiyor adamda kart falanda basılı değil oyunu oynarken belirgin bir şekilde ağır oynuyorum eskiye göre var mı benim gibi sıkıntı yaşayan ?
  • quote:

Beyler dün makine gibi olan ligue 1 kadrom zombileşti resmen koşmuyor adamlar fit 99 mor 99 ama adamlar koşamıyor hızlı pas atamıyor bir garipleşti bende takımı satayım serie a kurayım dedim sonuç gene aynı cassano adam 70 pace chiellininin yanından koşarak geçiyor ama chiellini yetişemiyor adamda kart falanda basılı değil oyunu oynarken belirgin bir şekilde ağır oynuyorum eskiye göre var mı benim gibi sıkıntı yaşayan ?

abi seni momentum vurmuş bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

Beyler dün makine gibi olan ligue 1 kadrom zombileşti resmen koşmuyor adamlar fit 99 mor 99 ama adamlar koşamıyor hızlı pas atamıyor bir garipleşti bende takımı satayım serie a kurayım dedim sonuç gene aynı cassano adam 70 pace chiellininin yanından koşarak geçiyor ama chiellini yetişemiyor adamda kart falanda basılı değil oyunu oynarken belirgin bir şekilde ağır oynuyorum eskiye göre var mı benim gibi sıkıntı yaşayan ?

Valla olabilir çeyrek final öncesi erkutla maçlarım var ama benim kadro dağıldı bu yüzden

Yalnız şöyle birşey var adamın kadrosu zayıf değil 83-84 tam hatırlamıyorum ovr. değerlerini bu sene momentumda çıtayı yükseltmişmi nedir anlamadım yahu

Yok adam iyi olsa sorun etmicem sadece koşuyor dümdüz ne skill ne fake benim lucio ile chiellinide nal topluyor sanki terry vidicle oynuyormuşum gibi hissettim kendimi bir an

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

Valla olabilir çeyrek final öncesi erkutla maçlarım var ama benim kadro dağıldı bu yüzden

Yalnız şöyle birşey var adamın kadrosu zayıf değil 83-84 tam hatırlamıyorum ovr. değerlerini bu sene momentumda çıtayı yükseltmişmi nedir anlamadım yahu

Yok adam iyi olsa sorun etmicem sadece koşuyor dümdüz ne skill ne fake benim lucio ile chiellinide nal topluyor sanki terry vidicle oynuyormuşum gibi hissettim kendimi bir an

banada oldu bu sene abi bronze bi kadroyla maç yapiyordum chelini oldu sana puyol adamın forvet oldu cr7 sinirden kahkaha atıyordum

• Daha çok kahkaha atıcaz valla bu ea yüzünden önce tactical defending şimdide momentum bakalım daha başımıza neler gelecek yine sen kahkaha ile geçiştirebiliyorsun ama bana 130 liraya mal oluyor valla direk dualschock yerde çünkü
  • quote:

Daha çok kahkaha atıcaz valla bu ea yüzünden önce tactical defending şimdide momentum bakalım daha başımıza neler gelecek yine sen kahkaha ile geçiştirebiliyorsun ama bana 130 liraya mal oluyor valla direk dualschock yerde çünkü

abi sen 130 lira veriyorsun ben bi gün sinirden led tv nin ortasında koca bi yarık açıcam 10 tane dualschock parası vericem
  • quote:

hocam bendede aynısı oldu.takım casillas,ramos,puyol,piqe,marcelo,xavi,fabregas,alonsa,sanchez,villa,benzema. bu takım 5-6 maç canavar oynadı. 6. maçtan sonra takıma kıran girdi sanki. xavi pas atamıyor villa topu guiza gibi sürüyor acayip bi hal aldı takım kısacası bende hemen sattım brezilya ya döndüm geri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babon

quote:

hocam bendede aynısı oldu.takım casillas,ramos,puyol,piqe,marcelo,xavi,fabregas,alonsa,sanchez,villa,benzema. bu takım 5-6 maç canavar oynadı. 6. maçtan sonra takıma kıran girdi sanki. xavi pas atamıyor villa topu guiza gibi sürüyor acayip bi hal aldı takım kısacası bende hemen sattım brezilya ya döndüm geri.

Momentumun gazabına uğradık desene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 22 Kasım 2011; 17:23:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: babon

quote:

Momentumun gazabına uğradık desene..

bende yeni ispanyaya geçtim italya kadromu deiştirdim ( tekrar kurucam tabiki ) ama 5 maç falan yaptım dediiniz şeyler inş olmaz =)

• selamlar abi.
    gecikmeli cevap için kusura bakma ama son bir haftadır adam gibi ne internete girebildim ne ps açtım.

2012'de (öyle denk geldi) serie a'dan takım kurdum.
    4-1-2-1-2 oynuyorum rating 81

forvet forlan ve pazzini, arkalarında robinho/hamsik, krasic vs var.

defansa takviye lazım, en iyi defansım mexes 81...
  • 4-2-2-2 geçen sene kullanıyordum.
    kanatlardan çok iyi gidebildiğin, keyifli bir taktik. cam'ler hızlı ise şahane oluyor.
  • Beyler oyuncularim calindiktan sonra asagidakim kadroyu kurdum.

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#Bj51fwdObb2GU

Herkes bir taktik ve lig tartismasi yapiyor ama bence bosuna. Herkesin oyun stili farklidir, defans yapma ozellikleri farklidir. Kimine gore Ingiltere Ligi 4-1-2-1-2'de iyidir, Italya 4-3-2-1'de Ispanya 4-2-2-2'de iyidir. Ya da bazilarina gore Fransa 3-5-2 iyidir. Herkesin oyun ozellikleri farkli. Taktiginizi ve liginizi secerken kendi oyununuza gore sevim yapmanizi oneririm. Ben su anki 4-1-2-1-2 Ingiltere kadromdan muthis zevk aliyorum. Adamlar oyundan akiyorlar resmen. Sadece sag bekteki Sagna'nin degismesi lazim. Arada Richards ile oynuyorum ama yine de bu mevkiye gelecek bir IF'e ihtiyac var. Onun disinda bence tamamdir. Tabii kimse CB'ye gelecek IF'lere itiraz etmez. Toure ve Kompany ya da David Luiz'e gelecek IF'ler benim tercihim olur tabii ki.

Italya ligi en iyi defansa, ingiltere ligi genis bir forvet secenegine, Ispanya guclu ortasahaya sahip, Brezilyalilar ise kreatif oynamalarinin verdigi rahatliklar icin secilebilir. Alman Ligi Neuer ve ortasahadaki Robben ve Ribery gibi secenekler ile farkli bir secim olabilir.

Tabii bitun bu soylediklerim yuksek butceli kadro kurmak isteyenlerin deneyecekleri yontemler.

Dusuk butceli kadrolar icin ise Fransa ve Rusya dusunulebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: btumok

4-2-2-2 geçen sene kullanıyordum.
    kanatlardan çok iyi gidebildiğin, keyifli bir taktik. cam'ler hızlı ise şahane oluyor.

Bende eger kurtarabilirsem EA'den kayiplarimi deneyecegim 4-2-2-2'yi. Acaba hangi ligden kursam 4-2-2-2'yi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.