Şimdi Ara

FİFA 12 ULTİMATE TEAM PAYLAŞIM VE TURNUVALAR ANA KONUSU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
3.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: btumok

selamlar abi.
    gecikmeli cevap için kusura bakma ama son bir haftadır adam gibi ne internete girebildim ne ps açtım.

2012'de (öyle denk geldi) serie a'dan takım kurdum.
    4-1-2-1-2 oynuyorum rating 81

forvet forlan ve pazzini, arkalarında robinho/hamsik, krasic vs var.

defansa takviye lazım, en iyi defansım mexes 81...

Italya'nin en belirgin ozelligi guclu defansidir. En iyi 4'lu defans ise Maicon, Lucio, Thiago Silva, Taiwo ile kurulmasi gerekir

Ama tabii bu 4'lu defans icin 150-200k'y gozden cikarmak lazim kardes. Su EA'den alacaklarimi kurtaramazsam sen Kanada'ya gectiginde bir firsatini bulup Vancouver'da EA'in ofisini baslarina yikarsan sevinirim

• http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#dfuSdxjMbb2Lx

Arkadaşlar yukarıdaki kadroyu kullanıyorum. Bana göre 4321 hızlı çıkan ve bol pas yapanlar çin çok iyi bir taktik. Kanatlar st ye çok yakın oldukları için çok tatlı verkaçlar yapılabiliyor. Arada cm leri de güzel kaçırırsanız çok net pozisyonlar bulursunuz. Briz oyunculardan söz etmem gerekirse birisi özili sormuştu önceki sayfada, bence tek kelime ile mükemmel. Topa hakimiyet ve kalıbı çok iyi. Ayrıca attığı paslar nokta atışı gidiyor açtığı ortalar adrese teslim. İngiltere ligi kadromda oynatıyorum ve bence hiç de sırıtmadı. Saçmalık yapmadı en azından. Van der vaart ise süper bir sol ayağa sahip. Solu güçlü orta isteyen bi vaart edinmeli bence. Nani ise tam bir cambaz eğer çalımı seviyorsanız kesinlikle edinmelisiniz fiyatı da ucuz. Gervinho savaşçı ve hızlı. Aguero ise ifler dışında bence olabilecek en iyi forvetlerden birisi "bana göre" en iyisi. Kadrodaki diğer oyuncularla ilgili olarak merak ettikleriniz varsa yanıtlayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: celikalp

Beyler oyuncularim calindiktan sonra asagidakim kadroyu kurdum.

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#Bj51fwdObb2GU

Herkes bir taktik ve lig tartismasi yapiyor ama bence bosuna. Herkesin oyun stili farklidir, defans yapma ozellikleri farklidir. Kimine gore Ingiltere Ligi 4-1-2-1-2'de iyidir, Italya 4-3-2-1'de Ispanya 4-2-2-2'de iyidir. Ya da bazilarina gore Fransa 3-5-2 iyidir. Herkesin oyun ozellikleri farkli. Taktiginizi ve liginizi secerken kendi oyununuza gore sevim yapmanizi oneririm. Ben su anki 4-1-2-1-2 Ingiltere kadromdan muthis zevk aliyorum. Adamlar oyundan akiyorlar resmen. Sadece sag bekteki Sagna'nin degismesi lazim. Arada Richards ile oynuyorum ama yine de bu mevkiye gelecek bir IF'e ihtiyac var. Onun disinda bence tamamdir. Tabii kimse CB'ye gelecek IF'lere itiraz etmez. Toure ve Kompany ya da David Luiz'e gelecek IF'ler benim tercihim olur tabii ki.

Italya ligi en iyi defansa, ingiltere ligi genis bir forvet secenegine, Ispanya guclu ortasahaya sahip, Brezilyalilar ise kreatif oynamalarinin verdigi rahatliklar icin secilebilir. Alman Ligi Neuer ve ortasahadaki Robben ve Ribery gibi secenekler ile farkli bir secim olabilir.

Tabii bitun bu soylediklerim yuksek butceli kadro kurmak isteyenlerin deneyecekleri yontemler.

Dusuk butceli kadrolar icin ise Fransa ve Rusya dusunulebilir.

abi cech nasıl tavsiye eder misin? bu arada iyi toparlamışsın kadroyu

• Kardes benim oyunda 4 tane kalecim olur. Ingiltere ise Cech, Brezilyalilar ise Julio Cesar, Ispanya ise Casillas, fantezi yapiyorsam Neuer kulanirim. Baska da kaleci tanimam yani.

Kadro konusunda da arkadaslar sagolsunlar. Herkes birseyler yapti kadro kurayim diye
  • quote:

quote:

selamlar abi.
    gecikmeli cevap için kusura bakma ama son bir haftadır adam gibi ne internete girebildim ne ps açtım.

2012'de (öyle denk geldi) serie a'dan takım kurdum.
    4-1-2-1-2 oynuyorum rating 81

forvet forlan ve pazzini, arkalarında robinho/hamsik, krasic vs var.

defansa takviye lazım, en iyi defansım mexes 81...

Italya'nin en belirgin ozelligi guclu defansidir. En iyi 4'lu defans ise Maicon, Lucio, Thiago Silva, Taiwo ile kurulmasi gerekir

Ama tabii bu 4'lu defans icin 150-200k'y gozden cikarmak lazim kardes. Su EA'den alacaklarimi kurtaramazsam sen Kanada'ya gectiginde bir firsatini bulup Vancouver'da EA'in ofisini baslarina yikarsan sevinirim

valla lucioyu çok sevdiğim için oynatıodum ama chiellini galiba daha ii yani çok fazla bi fark yok ama bi tık önde derler ya chiellini bi tık önde luciodan bence =)

• Arkadaşlar lig usulu yeni turnuvama katılmak isteyenler başvurularını yapabilirler

http://resim.donanimhaber.com/m_54941651/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54941651

İyi oyunlar
  • ben bpl 4-3-1-2 oynuyorum. Herkes 4-3-2-1 önermiş ben 1 maç deneyip beğenmemiştim pek chemistry 80 falandı. Elimde gervinho ve valencia var lw-rw oynatabileceğim. Bunlarla beraber chem. 85 oluyor. Bu orandaki chemistry ile verim alınabilir mi peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

ben bpl 4-3-1-2 oynuyorum. Herkes 4-3-2-1 önermiş ben 1 maç deneyip beğenmemiştim pek chemistry 80 falandı. Elimde gervinho ve valencia var lw-rw oynatabileceğim. Bunlarla beraber chem. 85 oluyor. Bu orandaki chemistry ile verim alınabilir mi peki?

Hocam bende 41212 den 4321 e döndüm ama ingilterede verim alamadım farklı liglerde bu taktiği denemeni öneririm özellikle ispanyada ( şu messi cup bitsin ondan sonra yaparsın fiyatlar el yakıyor ) çok memnunum. Chemistry ye gelince mutlaka 100 olmalı ve orta sahadaki adamları 75 + pace ve 70+ def değerli oyunculardan kurabilirsen ( Serie a ) daha sağlam rakibi ortada karşılarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 25 Kasım 2011; 23:18:16 >
  • http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#iCkOxNC3bb3XM

takımım bu önerisi olan var mı? .Milner'in yerine silvayı almayı düşünüyorum ama karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Wonderkid-

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#iCkOxNC3bb3XM

takımım bu önerisi olan var mı? .Milner'in yerine silvayı almayı düşünüyorum ama karar veremedim

Hart-bale-gerwinho-essien-toure formasyonlarını düzeltmelisin , milner yerine modric derim ben silva forvete yakın yani cf oyuncusu modric orta saha özellikleri daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 26 Kasım 2011; 14:20:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

quote:

Orijinalden alıntı: -Wonderkid-

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#iCkOxNC3bb3XM

Hart-bale-gerwinho-essien-toure formasyonlarını düzeltmelisin , milner yerine modric derim ben silva forvete yakın yani cf oyuncusu modric orta saha özellikleri daha iyi

Teşekkürler hocam cevabın için.Önce if adam'ı bir deniycem,olmazsa modric'e dönücem.Formasyanları da hepsi birden ağır gelmesin diye yavaş yavaş değiştiriyorum. Tekrar teşekkürler..

• Ilginc bir haber degil mi? Oyunda Cavani ile oynayanlar icin

Cavani
  • quote:

Ilginc bir haber degil mi? Oyunda Cavani ile oynayanlar icin

Cavani

aaa çok enteresan haber ama cavani avrupanın sayılı santraforlarından muazzam bi oyuncu fifada bi denedim ama pek başarılı olamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

quote:

Ilginc bir haber degil mi? Oyunda Cavani ile oynayanlar icin

Cavani

aaa çok enteresan haber ama cavani avrupanın sayılı santraforlarından muazzam bi oyuncu fifada bi denedim ama pek başarılı olamadım

Aynen ortaları affetmiyor ama topla iyi değil bende ısınamadım Yani oyunda deprem yaratamıyoz bu adamla

• quote:

abi emrin olur, a. bile q. da sonra fifa asigi bu kadar genc fifa'siz kalirsa kotu olur :P
    ...
    yav lucio, chiellini ve t. silva'ya agzim sulanarak bakiyorum da benim hic 150k param olmadi abi.. (k.emrah mode:on) :P :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btumok -- 27 Kasım 2011; 22:44:03 >

• quote:

Arkadaşlar lig usulu yeni turnuvama katılmak isteyenler başvurularını yapabilirler

İyi oyunlar

gene kacirdim turnuvayi... hayir, bugunlerde adam gibi evde vakit geciremiyorum, iki haftaya kanada'ya tasinacagim, bu defa saat farki yuzunden turnuvalara katilamayacagim.
    kismet...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar lig usulu yeni turnuvama katılmak isteyenler başvurularını yapabilirler

İyi oyunlar

gene kacirdim turnuvayi... hayir, bugunlerde adam gibi evde vakit geciremiyorum, iki haftaya kanada'ya tasinacagim, bu defa saat farki yuzunden turnuvalara katilamayacagim.
    kismet...

Kardes sen yeterki katilmak iste. Zaten genelde maclar gece yapiliyor. Yani kanada'da aksam saatlerine denk gelir. Amerika'dan bir arkadasimiz vardi gecen turnuvada mesela

• Okudukca icim gidiyor..

Eger kabul ederseniz ben de katılmak istiyorum. Ama daha önceden de belirttigim uzere ancak cuma cumartesi ve pazar gunleri maçlarımı yapabileciğim. Ve bu bahsettigim gunlerde de insanların online olmaları durumunda 20 30 maç bile yapabilirim

Neyse karar sizin.

Haber bekliyorum dostlar.
  • quote:

quote:

quote:

İyi oyunlar

kismet...

Kardes sen yeterki katilmak iste. Zaten genelde maclar gece yapiliyor. Yani kanada'da aksam saatlerine denk gelir. Amerika'dan bir arkadasimiz vardi gecen turnuvada mesela

aksatmadan oynamak için elimden geleni yaparım abi. geçen sene 3-5 turnuvaya katılmışlığım var, tanıyan arkadaşlar da çıkar zaten.
    bir daha ki turnuvaya kafadan yazın beni de :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi oyunlar

kismet...

aksatmadan oynamak için elimden geleni yaparım abi. geçen sene 3-5 turnuvaya katılmışlığım var, tanıyan arkadaşlar da çıkar zaten.
    bir daha ki turnuvaya kafadan yazın beni de :)

Su turnuvayi bitirelim de, sonraki turnuvaya aliriz kardes hemen. Senin gidis tarihi degisti mi? 6S-FB macindan sonra mi gidiyorsun?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.