Şimdi Ara

FİFA 12 ULTİMATE TEAM PAYLAŞIM VE TURNUVALAR ANA KONUSU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
3.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @anzorat bpl'de sadece luiz toure 25k yapar pc'de durum böyle. Pc'de ut oynayan kaldı mı aramızda toplanıp bizde bir lig yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 20 Kasım 2011; 8:45:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anzorat

4 2 2 2 hem defans hem atak yapmak ıcın kullanabılırsınız ultra defensıve yaptıgınızda bıle ılerıde adamınız olur atak yapmakta sıkıntı cekmezsınız. en saglam counter attack taktıgıdır.. lıg ıcın bırsey dıyemem ama natıon olarak brazıl tavsıye ederım
    15 20k ya cok saglam hızlı hem defansıf hem ofansıf kadro kurabılırsınız. bu taktıkte el yatkınsa ve skıll yapabılıosanız en azından sag sol fake yapabılcek elınız yatkınlıktaysa ılk yarı bıtmeden 4 5 gol cok rahat bulursunuz deneyın gorun tabı bunu ultra attackıng hıgh pressure ve team pressıngde yapın.. defansı ıyı yapıyor olmanız lazım yoksa sıkıntı cıkabılır. bu taktıgı en ters taktık 4 3 2 1.. 4 3 2 1 cıkarsa karsınıza mac ıcınde karsı tarafın ıyı ve kotu olma durumuna gore ultra defensıve counter attack ısınızı gorur:) ozellıkle bu taktıkde cdm ler dısında cam ve st lerın cok serı ve full chemstıry olması gerek.. carlos eduardo lucas love ve wellınton bunun yanında fernandınho cdm olarak roberto carlos (freekıck ve sutları cok saglam hatta en ıyısı) gustavo wıllıans(favorı adamımdır).. defans ıcın dede ve luız maddı ımkan varsa lucıo.. rb ıcın rafael lb ıcın marcelo yada fılıpe.. kalecı olarak oyunun en hızlısı fabıo ..saydıgım adamlardan en pahalısı wellınton oda 5k:) bırde luız 8 9k arası yetmezse coıns dante"yı alın 850 coıns.. luız ıle aynı ozellıkle nerdeyse 6 pace eksık okadar.

5 3 2 ve 5 2 2 1 , 5 2 1 2 taktıklerı gıbı saglam defans 3 5 2 3 4 2 1 , 3 4 1 2 taktıklerı gıbı ılerdede saglam yogun olmak ıstıyosanız hem verkac hem kanatlardan gırmek ıstıyosanız 4 4 2 kullanın:) en ıyı oturan lıg bpl.. 15 20k lık bı takımla herkeze kafa tutarsınız cok rahat sekılde.. defans ıcın luız kompany ve toure para cıkısmazsa king ve cahill deneyın baslangıc ıcın memnun kalırsınız. balanced team pressıng hıgh pressure ıle rahat gol bulursunuz karsı tarıfı tabırı caızse bayıltmak ıcın ultra attackıngde oynayın. ters gelen bı taktıgı yok 3 5 2 orta sahası kalabalık oldugu ıcın eger ofansıf bı rakıpse karsınızdakı orta saha mahale macına donebılır 5 adamın bırbırıne gırdıgını gorup gulebılırsınız:) tavsıye olarak kalecı uygun fıyatlı gomez lb olarak glıchy yada garcıa cb olarak kıng cahıll cm olarak mıkel ve song (tıote fellıanı adams(pass atmak ıcın oyun kurmak ıcın bırebır) lm olarak eterıngton rm olarak nzogbıa yada lennon.. forvette sturıddge(kesınlıkle tavsıye) ve hernandez.. hernandez pahalı kacarsa mutlak suretle long"u deneyın 75 rated 92 pace.. cok ıyı adam..

bu ıkı taktıktekı tecrubelerım guzel oldugu ıcın kotu anılarım olmadıgı ıcın bole rehber tarzı paylasım dedım bana katılmıcaklarda olcaktır ama ben kesınlıkle memnun kaldım ozellıkle 4 4 2 bpl den..

hem 4 2 2 2 hemde 4 4 2 takımlarımın lınkını burda paylasıyorum ozellıkle brezılya karmam ıle bpl karmamdakı forvetlerın mac sayısı ve attıgı goller sıze rehber olcaktır.. bu ıkı takımında guzellıgı hem savunma yapabılmelerı hemde cok hızlı olmaları ve rahat gol bulmaları.. ozellıkle 4 2 2 2 brezılya karmasının kendı ceza sahasından karsı ceza sahasına gıtmesı 5 sanıye surer(tahımınen)

BPL :http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#ezxGjrKcbb1dm

BRAZIL :http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#b1W4JSDNbb1du

herkeze ıyı oyunlar:)

Alıntıları Göster
    Atak yönünüz zenginse 4-3-2-1 kullanın derim rakibi kolayca farka bogabilecek ucuz yollu bi taktik
    Birde Snejder Di nataleniz varsa bu 2 adamla orta sahanın ilerisinden mutlaka asılın direge çarpıyor genelde ama korkutuyor rakibi
    İti korkutcan öldürmeyecen sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: Haki_Tr

Atak yönünüz zenginse 4-3-2-1 kullanın derim rakibi kolayca farka bogabilecek ucuz yollu bi taktik
    Birde Snejder Di nataleniz varsa bu 2 adamla orta sahanın ilerisinden mutlaka asılın direge çarpıyor genelde ama korkutuyor rakibi
    İti korkutcan öldürmeyecen sonuçta

Alıntıları Göster
    bpl kaleci öneriniz var mı? if friedel biraz kova

• quote:

Orijinalden alıntı: simaobjk

simao 2 civari gelicem psn ye yapalım maçımızı yada daha erkende yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haki_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: simaobjk

simao 2 civari gelicem psn ye yapalım maçımızı yada daha erkende yapabiliriz

Alıntıları Göster
    ispanyada 4321 yaptım. D.lopez,arbeloa,zapata,perea,filipe Cmler; nuri,lass diarra,rakitic LW;pedro RW; Di maria ST; Nilmar takım böyle çok da iyi oldu. 5 attılar ilk maç.
    Asıl takımı şöyle yapıyım diyorum; casillas, ramos, puyol(oğlum puyolu seviyor bana kalırsa pepe),pique,marcelo fabregas,xabi alonso,xavi, villa,benzema yada falcao, sanchez.
    Sorum şu 433 ile 4321 arasındaki fark nedir? asıl takım dediğim takımı bu iki formationdan hangisi ile kurmalıyım? vede bu kadro için görüşleriniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: babon

ispanyada 4321 yaptım. D.lopez,arbeloa,zapata,perea,filipe Cmler; nuri,lass diarra,rakitic LW;pedro RW; Di maria ST; Nilmar takım böyle çok da iyi oldu. 5 attılar ilk maç.
    Asıl takımı şöyle yapıyım diyorum; casillas, ramos, puyol(oğlum puyolu seviyor bana kalırsa pepe),pique,marcelo fabregas,xabi alonso,xavi, villa,benzema yada falcao, sanchez.
    Sorum şu 433 ile 4321 arasındaki fark nedir? asıl takım dediğim takımı bu iki formationdan hangisi ile kurmalıyım? vede bu kadro için görüşleriniz.

4-3-2-1 4-3-3 ün kolay halidir 4-3-3 orta sahada oyun kilitleniyor sıkışıyor akıcı bi oyun oynanmıyor ama 4-3-2-1 çok akıcı ve cok ucuz bi taktik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haki_Tr -- 20 Kasım 2011; 13:12:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

4-3-2-1 4-3-3 ün kolay halidir 4-3-3 orta sahada oyun kilitleniyor sıkışıyor akıcı bi oyun oynanmıyor ama 4-3-2-1 çok akıcı ve cok ucuz bi taktik

oyun 4-3-2-1'de göbekte kitlenir iyi savunma yapıyorsa rakip. 4-3-3'te winger'lar çizgilerde olduğu için beki geçip pozisyon bulmak kolay. Ama adam geçmede sorun yaşıyorsan topa basıp içe dönmek zorunda kalırsın. Böyle olunca 4-3-2-1 oynamak daha avantajlı olur winger'lar göbekte olduğı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

oyun 4-3-2-1'de göbekte kitlenir iyi savunma yapıyorsa rakip. 4-3-3'te winger'lar çizgilerde olduğu için beki geçip pozisyon bulmak kolay. Ama adam geçmede sorun yaşıyorsan topa basıp içe dönmek zorunda kalırsın. Böyle olunca 4-3-2-1 oynamak daha avantajlı olur winger'lar göbekte olduğı için.

Alıntıları Göster
    Buda benim Brezilya Karmam:
    http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#jEsTJAvmbb1io

• quote:

cm olarak sevılladakı sılılı medelı onerırırım gercekten saglam bı adam xabı alonsonun defansıf anlamdakı eksıklıgını o adam gıderıyo kesınlıkle tavsıyem.. kadro ıcınse aynen pepe dıcem ama oglun puyol dıyosa yapcak bırsey yok o nederse odur tahmın edebılıyorum:) sanchez mutlaka olmalı kadroda .. 4 3 3 ıle 4 3 2 1 hakanın dedıgı gıbı aynı kapıya cıkıyo 4 3 3 koselere ıner ortası yoktur kullanmazsın gıbı bırsey.. 4 3 2 1 bıraz daha ortadan gırısıde saglıyo.. bu ıkı taktıkte balanced oynanmıyo kesınlıkle saldıran bı yapıda oynamak lazım

• quote:

@anzorat bpl'de sadece luiz toure 25k yapar pc'de durum böyle. Pc'de ut oynayan kaldı mı aramızda toplanıp bizde bir lig yapalım.

ben ps3 ıcın konustum pc ıcın herhangı bı fıkrım yok dogrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anzorat

quote:

@anzorat bpl'de sadece luiz toure 25k yapar pc'de durum böyle. Pc'de ut oynayan kaldı mı aramızda toplanıp bizde bir lig yapalım.

ben ps3 ıcın konustum pc ıcın herhangı bı fıkrım yok dogrudur.

Alıntıları Göster
    Valla ben 4-3-2-1 ve 4-1-2-1-2'ciyim arkadaslar. ama sirf anzorat kardesim icin coinsim oldugunda 4-2-2-2 bir kadro kuracagim

• quote:

Orijinalden alıntı: celikalp

Valla ben 4-3-2-1 ve 4-1-2-1-2'ciyim arkadaslar. ama sirf anzorat kardesim icin coinsim oldugunda 4-2-2-2 bir kadro kuracagim

Alıntıları Göster
    4-2-3-1 for ewa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

4-2-3-1 for ewa

Alıntıları Göster
    Valla EA benim zarari tazmin ederse once 4-2-2-2 deneyecegim anzorat kardesim icin. Ondan sonra da su 4-2-3-1'i deneyeyim bakalim
  • quote:

Valla EA benim zarari tazmin ederse once 4-2-2-2 deneyecegim anzorat kardesim icin. Ondan sonra da su 4-2-3-1'i deneyeyim bakalim

4-2-3-1 italya dene yalnız hiç pişman olucağını sanmıorum =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

quote:

4-2-3-1 italya dene yalnız hiç pişman olucağını sanmıorum =)

Alıntıları Göster
    @Babon 4321 alıştınmı gerçekten iyi bir taktik sana 120k ya kurduğum ligue 1 kadromun linkini koyayım turnuvada bu takımla yola devam edicem

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#gIzkvSJgbb1sj

• quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

@Babon 4321 alıştınmı gerçekten iyi bir taktik sana 120k ya kurduğum ligue 1 kadromun linkini koyayım turnuvada bu takımla yola devam edicem

Hocam taktikten midir kurduğum takımdan mıdır takım canavar oldu yav. bir görsen benzema bir yerden çakıyor villa başka bir yerden. fabregas orta sahadan atacam diye uğraşıyor. 5 dk sı var xavi yide aldımmı neler olacak ben bile tahmin edemiyorum.

• quote:

Tek forvet yaramaz abi hiç oynamadıysan Alışmak güç 4-2-2-2 güzel bi taktiktir ama
  • quote:

quote:

Hocam taktikten midir kurduğum takımdan mıdır takım canavar oldu yav. bir görsen benzema bir yerden çakıyor villa başka bir yerden. fabregas orta sahadan atacam diye uğraşıyor. 5 dk sı var xavi yide aldımmı neler olacak ben bile tahmin edemiyorum.

Vay kardeşim yaparız hazırlık maçı

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

quote:

Vay kardeşim yaparız hazırlık maçı

Alıntıları Göster
    Ligue 1 kuranlar if tremoulinas if gameiro uzak durun derim

İf remy if mandanda ve if belhanda iyiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Ligue 1 kuranlar if tremoulinas if gameiro uzak durun derim

İf remy if mandanda ve if belhanda iyiler

Alıntıları Göster
    şu ticaret konusunda bilgi verebilicek var mı mesela elimde 200k var max buy now price 200k yaptık min. kaç yapıosunuz yani o 0 olursa 59. dakikaya gitmek bi kaç saati alır. bu işle para kazanan bi arkadaş vardı oda bi yardımcı olursa ii olur, çünkü paket aç aç çıkmıoda doğru düzgün bişey bare ticaret yapalım.
    bu arada şanlı italya kadromu deiştirdim brezilya yaptım tekrar dönücem biraz coins yaptıktan sonra çünkü italyanın yerini hiçbiri tutamıo =)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.