Şimdi Ara

Fifa 12 Ultimate Team. [PC] Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
2
Favori
17.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemalakko

Beyler pc icin UT cup duzenlesek kac kisi gelir acaba? Gelmek isteyenler burdan belirtebilirmi?

bende varım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imsomnia

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

insomnia yanlis alinti yaptn sanirsam.

O mactan cikma olayi coins kazanmak icin yapilan hile. 2 bronze pack aliyorlar. oyunculari dizip rastgele oyuna griyorlar mac baslama ekrani gelince alt-tab ile masa ustune gecip oyundan dusmelerini sagliyorlar. hem oyundan dusen hem de karsi taraf 390 civari coins aliyorlar

emin misin? Benim bildiğim kim çıkarsa onun dnf'si düşer ve coins alamaz.

Eminim alınıyor yoksa niye yapsın adamlar =)

Merak edip denedim.

Eğer Oyunun 5. dakikası Geçmeden Çıkılırsa Dnf Puanı Düşmüyor 5. Dakikadan Sonra Çıkılırsa DNF Düşüyor.
    . İlk Zamanlar bi Kaç Kere Fraps ı Açmak İçin Attığım Golden SOnra Alt+Tab Yapıp Oyunu İndirmiştim ve Coins Kazanmadım Bunlardan Hiç. Ama Emin Olmak İçin Deneyeceğim Bunu

Böyle bişey yok.. Çünkü benim makinam dün üstüste 2 defa masaüstüne döndü.. Neden mi derseniz vurüs programının günü dolduğu için uyarı veriyor daha maç başlarken santrada 2 defa başıma geldi. ikisindede benim kontratlarım gitti ve beş kuruş para vermedi... Çünkü millet UT oynamak için para veriyor.. Saçmalığa yer olmaması lazım.. Böyle bişey varsada acilen müdahale etmesi lazım EA'nın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exchange -- 28 Kasım 2011; 17:56:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: exchange

quote:

quote:

quote:

quote:

O mactan cikma olayi coins kazanmak icin yapilan hile. 2 bronze pack aliyorlar. oyunculari dizip rastgele oyuna griyorlar mac baslama ekrani gelince alt-tab ile masa ustune gecip oyundan dusmelerini sagliyorlar. hem oyundan dusen hem de karsi taraf 390 civari coins aliyorlar

Merak edip denedim.

Eğer Oyunun 5. dakikası Geçmeden Çıkılırsa Dnf Puanı Düşmüyor 5. Dakikadan Sonra Çıkılırsa DNF Düşüyor.
    . İlk Zamanlar bi Kaç Kere Fraps ı Açmak İçin Attığım Golden SOnra Alt+Tab Yapıp Oyunu İndirmiştim ve Coins Kazanmadım Bunlardan Hiç. Ama Emin Olmak İçin Deneyeceğim Bunu

Böyle bişey yok.. Çünkü benim makinam dün üstüste 2 defa masaüstüne döndü.. Neden mi derseniz vurüs programının günü dolduğu için uyarı veriyor daha maç başlarken santrada 2 defa başıma geldi. ikisindede benim kontratlarım gitti ve beş kuruş para vermedi... Çünkü millet UT oynamak için para veriyor.. Saçmalığa yer olmaması lazım.. Böyle bişey varsada acilen müdahale etmesi lazım EA'nın...

nası böyle bişey yok hocam
    aylardır millet yapıyo bunu günde en az 10 kişiye denk geliyorum bunu yapan illaki coin veriyodur yoksa adam salak mı da her dakka gir çık yapsın

• quote:

Beyler pc icin UT cup duzenlesek kac kisi gelir acaba? Gelmek isteyenler burdan belirtebilirmi?

katılırım
  • quote:

+1
  • quote:

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJ_furkan

quote:

Orijinalden alıntı: exchange

quote:

quote:

quote:

quote:

Merak edip denedim.

nası böyle bişey yok hocam
    aylardır millet yapıyo bunu günde en az 10 kişiye denk geliyorum bunu yapan illaki coin veriyodur yoksa adam salak mı da her dakka gir çık yapsın

az önce denedim bu olayı gerçekden dnf düşmüyor ve coins kazanıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imsomnia -- 30 Kasım 2011; 0:35:34 >

• ut cupu düzenlesek çok hoş olacak
  • Kimse elini taşın altına koymuyor.Ben düzenlemeyi düşünüyorum.İlk olarak güvenemezseniz 5 k açılış ücretiyle 8 kişilik bir turnuva düşünüyorum.
    Eğer bir başkası açmazsa yarın sabahtan açarım.
  • güven açısından =) isterseniz paralar bende de toplanabilir.

yalnız pazartesi başlatsak da parayı toparlasam :D
  • Zaten turnuvayı açtıktan sonra Pazartesi'ye kadar süre bırakırız.Sonuçta herkes kasa dolu gezmiyor.
  • Ben de katılmak isterim hocam,5k coins gayet makul bir giriş ücreti. Hem de tanışma ve ileriki turnuvalar için güzel bir ön hazırlık olur
  • baslat sen equando kardsm
  • Başlatıcam da benim oyunda hala hiç arkadaşım yokmuş gibi görünüyor.Bunun için bir çözüm bulmam lazım.Yoksa Home & Away sisteminde yapacağım maçlarda sorun olur.Benden başka bu hatayla karşı karşıya olan var mı ?
  • bendede ut teamde arkadas yok gibi gözkyor

fiesta1905

buradan turnuvaya katılacak kişiler origin idlerini yazsalar da bir organizasyon yapsak. sonra haftada 1 tekrarlayabiliriz duruma göre büyütebiliriz.
  • Arkadaş yok görünüyor da biz maç davetini nasıl atacağız ?
    Fikri olan var mı ? Yoksa maçlar aksar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: equando

Arkadaş yok görünüyor da biz maç davetini nasıl atacağız ?

Arkadas lıstesı kabarık olanlarda oluyo bu sorunsal sanırım arkadas lıstesını mumkun oldugunca bosaltmayı dene. Bu arada turnuva ıcın parayı sıtenın onde gelenlerınden bırınde toplarsak ıyı olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: equando

Arkadaş yok görünüyor da biz maç davetini nasıl atacağız ?

Arkadas lıstesı kabarık olanlarda oluyo bu sorunsal sanırım arkadas lıstesını mumkun oldugunca bosaltmayı dene. Bu arada turnuva ıcın parayı sıtenın onde gelenlerınden bırınde toplarsak ıyı olur.

Deniyorum.
    Para çok büyük problem değil.Şahsen 5 k'yı verirken öyle çok düşünmem.
  • parayı benim güven seviyem yeterliyse bende de toplayabiliriz uğraşırım yani.

bende arkadaş listesinde gözkmyor sileyim bari birazını
  • Herkesi sildim.Biri beni eklesin deneyelim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.