Şimdi Ara

Fifa 12 Ultimate Team. [PC] Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
2
Favori
17.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Miayke 200k
    Mawice ???
    x-tol ???

Bu sekilde gidelim o zaman. PC'de İF Ramos kactan gidiyor? O zaman herkesin min 200k koymasi gerekiyor ama cogu PCciden 100k bile yok. O yuzden butun herkesin alabilecegi bir oyuncu olmali kanaatindeyim.
  • Koysunlar zaten kısa sürede %50 kar yapacaklar.2-3 günde bir 200 koyup 300 almak kötü mü?
  • dün akşam pepe'ye baktım 10 tane vardı. 150'den başlayan ve katıldığım açık arttırma 20k'da bitti. Ortalama fiyatı ise 23-25k. 23k olanların çoğu satılmadı. Bu oyuncudan ancak 10k'ya alınırsa kar edilebilir o da düşürmek zor ihtimal. Robben çok nadir çıkan bir oyuncu bakmadım ama en fazla 5 tane vardır satışta. İf'unun da gelme ihtimali yüksek. Ucuz fiyata düşürülebilirse iyi kar yapılabilir tabi. 140k var bende. İyi bir oyuncu bulabilirsek bende katılabirim. Ancak bir tane robben bile alınmıyor bu kadarla
  • Yahu 30k dan yukarı çıkamadım bir türlü.Tabi o ara dayanamayıp kendime bir takım kurmuştum
  • Elinde Manchester City badge'i olan var mı? Liverpool veya elimdeki başka bir logo ile trade yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Elinde Manchester City badge'i olan var mı? Liverpool veya elimdeki başka bir logo ile trade yapabiliriz.

Yok mu piyasada parası neyse bas al:)
    Pff ya şu rare kontrat kartları 750den rahat gidio son 2 hafta yer olmadığından rahat 100den fazla quick sell yapmışımdır.
    Şimdi kafadan 75k olcaktı pff.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Elinde Manchester City badge'i olan var mı? Liverpool veya elimdeki başka bir logo ile trade yapabiliriz.

Yok mu piyasada parası neyse bas al:)
    Pff ya şu rare kontrat kartları 750den rahat gidio son 2 hafta yer olmadığından rahat 100den fazla quick sell yapmışımdır.
    Şimdi kafadan 75k olcaktı pff.

1 tane var ve 1 gün içinde bitiyor. Muhteşem PC piyasası
  • Bayram boyunca türkiye için güzellik yapsalar happy hours olsa hep:)
    Şu türkiye ligi de eklenecekse eklensin portekiz kadrosu kuramıyoruz doğru düzgün:) Yalnız türkiye karmasıda fena olmaz.Cam da alex rw q7 lw simao st almeida cm melo iyi kadro olur.
  • yeni başladım sayılır ultimate team başka ; )
    ilk başlarda ayrı ücret ve 6 aylık olacak deniyıordu
    6ay sonra bişeyler olabilir keş istenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungood20

yeni başladım sayılır ultimate team başka ; )

fifa point'lere yeterince para harcadı herkes. ea paraya doymuştur yeni bir ücretlendirme gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

fifa point'lere yeterince para harcadı herkes. ea paraya doymuştur yeni bir ücretlendirme gelmez.

Evet hocam öyle gozukuyor .
    Oyuncular silver geri kalan olabildiğinin en iyisi gold+
    böylece çeşitli turnuvalara katiliyom.
    Bu sekil gold Staff lar benim silver oyunculara iyi gibi ama bir yandan da onlarda silver olursa daha iyi etki yapacak gibi yada dogrumu yapiyom ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bu sekil gold Staff lar benim silver oyunculara iyi gibi ama bir yandan da onlarda silver olursa daha iyi etki yapacak gibi yada dogrumu yapiyom ?

head coach'lara falan coins harcama bir işe yaramıyorlar zaten. %3 kontrat veren menajerler işe yarıyor ucuza bulursan silver gold topla. Ben mesela 28'lik rare kontrat bastığımda 40 kontrat geçiyor direk avantajlı uzun vadede.

• PC için coins satıcak arkadaşlar PM den iletişime geçsin...
  • birde arkadaşlar ben isme göre futbolcu aratamıyorum acaba yokmu??? mesela Arda yı alacağım arda yazıp aratamıyorum :S yardımcı olurmusunuz
  • Player searchten lig olarak liga bbva, takım athletico madridi seç mutlaka çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorosso

Player searchten lig olarak liga bbva, takım athletico madridi seç mutlaka çıkar.

nationality de turkey yap :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prosatarus

Oyuna girmeden once ayarlara girip antialiasing x2 ye getirin, x4 sorun cikartiyor
    dusme sorunlari devam ederse ve kartiniz ATI ise yine ayarlardan ATI kartlarla ilgili sorun kutusunuda isaretleyin

Antialiasing'i x2 yaptigimdan bu yana hic dusmedim

Bu sorunu çok uzun zamandır yasıyorum ilk kez biri bir çözüm önerisi getirmiş. Yalnız bu söylediğini nereden değiştireceğimi bulamadım. Bu ayarlarda tam olarak nerede? Ps3 ayarlarinda mı yoksa Fifa ayarlarında mı? Yardımcı olursan çok sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

head coach'lara falan coins harcama bir işe yaramıyorlar zaten. %3 kontrat veren menajerler işe yarıyor ucuza bulursan silver gold topla. Ben mesela 28'lik rare kontrat bastığımda 40 kontrat geçiyor direk avantajlı uzun vadede.

Hocam saol önerilerin icin
    Eveli aksam silver da oynarken siyah renkli st60 grdum golda ki siyahların aynısı.
    Adamı sabah ekledim ing biliyorsa sorucam.
    Kes harcadığı belli gift olarak harcaması gözükmüyor hiç .
    Birde bu bağlantıları tam yeşil nasıl yapicaz coah kadar etkiliyormu ki oyunu acaba?
    Bu saatten sonra golda gidilmez herkes takımı kurmuş.
    Ben kes alıp silverda takılacam..amacım siyah oyuncuları bulmak olucak iyi oyuncularda var bu klasta sonuçta hersey aynı şartlar.

• Siyah renkli pointle çıkan oyuncuların bir sınıfı yok sanırım.
    64 e kadar silver da ..74 e kadarda brinde de oynuyor gibi geldi bana
    İf mı diyosunuz onlara siz
    Deilse if diye nelerden bahsediliyor
    Ps3 fbasligini bastan okumak gerek aslında.
  • Beyler bu oyuna ne olmuş böyle bıkkınlık geldi artık. Online turnuva oynayamaz oldum karşıma çıkan rakiplerin %99.9'u maçın başında çıkıyor ve maç sayılmıyor,300 coins veriyor ancak o para da kontrat'lara gidiyor zaten amaçsız amaçsız kalıyorum ortada oyundan soğudum açıkçası,bunu yapanları tek tek itinayla şikayet ediyorum,bir tane türk çıktı hatta karşıma salvo55 diye, o da yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.