Şimdi Ara

Fifa 12 Ultimate Team. [PC] Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
2
Favori
17.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burdan gercekten futbolcu secip alan oluyormu
    merakimdan soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prosatarus

burdan gercekten futbolcu secip alan oluyormu
    merakimdan soruyorum

ben zannetmiyorum, belki ilerleyen zamanlarda cok iyi fiyatlara üst düzey oyuncular satışa cıkarsa o zaman tercih edilebilir...
  • quote:

merakimdan soruyorum

Ben iki oyuncumu forumdan bir arkadasa uygun bir fiyata sattigimi hatirliyorum. Kisacasi evet oluyor.
  • quote:

merakimdan soruyorum

100k 25tl gibi bir rakam olacağını düşünürsek ortalama 120k'ya satılan fernando torres 30 tl gibi bir rakam olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

merakimdan soruyorum

100k 25tl gibi bir rakam olacağını düşünürsek ortalama 120k'ya satılan fernando torres 30 tl gibi bir rakam olabilir.

ben gercek para boyutu dusunmemistim dahi ,)
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

merakimdan soruyorum

Gercek paradan bahsetmemistim ben.
  • TL yazmissin da hocam, o yuzden aklim karisti
  • beyler normal mi alayim yoksa special edition mi alayim oyunu? gold packler bir ise yariyor mu cok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 11 Ekim 2011; 17:27:41 >
  • origin'e giriyorum you are offline diyor bu problemle karşılaşan var mı şu anda?

log out yaptım şimdide şifre yanlış diyor ama web sitesine giriyor aynı şifreyle

forgot pasword yaptığımda serviste problem var sonra deneyin diyor .

tamamdır şimdi girebildim benzer sorun yaşayan olursa bekleyip sonra girin sorun çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 11 Ekim 2011; 18:32:48 >
  • Arkadaşlar oyunda takas varmıdır var ise nasıl yapılıyor acaba,bilen varmı aranızda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17

Arkadaşlar oyunda takas varmıdır var ise nasıl yapılıyor acaba,bilen varmı aranızda.

var tabi trade pile'deki oyuncularınla takas teklifi sunabilirsin satış dışında.
  • gareth bale cikti
  • gervinho'yu satılığa çıkardım sıfır hiç kullanılmamış hemen al 19.750coins takas olur benzema veya remy ile,ilgilenen varsa msj sallasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 17 Ekim 2011; 0:59:03 >
  • quote:

gervinho'yu satılığa çıkardım sıfır hiç kullanılmamış hemen al 19.750coins takas olur benzema veya remy ile,ilgilenen varsa msj sallasın

4000 bin verem işime yaramıyo zaten maksat paran olsun :P

bu arada bu formaları stadları nasıl satıyoruz bilen bi arkadaş ?
  • mata satabilirim isteyen varsa 14k ya bale 43k kontrat satilir
  • Lahm
    Alexis Sanchez
    Buffon
    Götze
    Akinfeev
    Hernanes
    Cassano
    Soldado
    Boateng
    Song
    Miccoli
    Walcott
    Bent
    Wilshere
    Matri
    Fabio
    Donovan
    Joaquin
    Gomis
    Mikel

Alayı ve türevi birçok oyuncu satılık.Takas filan yapabiliriz.Maicon, Lucio, Tevez, Silva, Cech, Richards, Evra bu oyuncular ile takas yapabilirim.Ayrıca gold formasyon kartları da var onlarıda takas da kullanabilirim.Alex Ferguson, Joachim Löw filan bunlarda satılık formasyon önemli değil var kart elimde basar öyle yollarım.Stadyum isteyen olursa san siro var rare stadyum bunun dışında sürüyle gold stadyum var +6 morale veren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

Lahm
    Alexis Sanchez
    Buffon
    Götze
    Akinfeev
    Hernanes
    Cassano
    Soldado
    Boateng
    Song
    Miccoli
    Walcott
    Bent
    Wilshere
    Matri
    Fabio
    Donovan
    Joaquin
    Gomis
    Mikel

Alayı ve türevi birçok oyuncu satılık.Takas filan yapabiliriz.Maicon, Lucio, Tevez, Silva, Cech, Richards, Evra bu oyuncular ile takas yapabilirim.Ayrıca gold formasyon kartları da var onlarıda takas da kullanabilirim.Alex Ferguson, Joachim Löw filan bunlarda satılık formasyon önemli değil var kart elimde basar öyle yollarım.Stadyum isteyen olursa san siro var rare stadyum bunun dışında sürüyle gold stadyum var +6 morale veren.

Origin aç konuşalım dostum. Gerçi listede işime yarayan oyuncu yok pek ama amacım muhabbet zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GooodJob -- 20 Ekim 2011; 18:40:37 >

• statyumları formaları topları logoları nasıl satıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • club a gir ordan search yap ordan da sec send trade pile de sat

bir de bana ucuza 5 yildizli takim icin adam soyleyin yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 20 Ekim 2011; 19:37:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawice

quote:

gervinho'yu satılığa çıkardım sıfır hiç kullanılmamış hemen al 19.750coins takas olur benzema veya remy ile,ilgilenen varsa msj sallasın

4000 bin verem işime yaramıyo zaten maksat paran olsun :P

bu arada bu formaları stadları nasıl satıyoruz bilen bi arkadaş ?

yok çoktan satıldı 20.000 e
    oyun içinden club bölümü var odan satıyorsun tradeye gönderiyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.