Şimdi Ara

Fifa 12 Ultimate Team. [PC] Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
2
Favori
17.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rossi 15k
    Valdes 28k
    ilgilenenlere duyurulur.
  • Ekleyin Equandoche
    Zanetti 82
    Ruiz 82 satılır,takas olur.
  • arkadaslar merhaba ben cd key almayı düşünüyorum sizce standart mı alıyım expanded edıtıon mu dusuncelerınızı yazarsanız sevınırım tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • standart al kardeş.zengin değilsen tabi :)

myres yada myres88 diye arattırırsanız beni bulabilirsiniz :) takılalım maçlar filan ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkeeren

arkadaslar merhaba ben cd key almayı düşünüyorum sizce standart mı alıyım expanded edıtıon mu dusuncelerınızı yazarsanız sevınırım tesekkurler

special edition al 15 tl fazla ama her ay 4 gold pack hediye geliyor toplam 24 tane.
  • Pro Club

Central europe
    Fenerbahce

pasli oyun severseniz buyrun
  • arkadşlar ut de oyun fazla mı yavaş yoksa bana mı öyle geliyor
  • teşekkürler arkadaşlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rangeman -- 9 Ekim 2011; 15:31:19 >
  • origin id : riqcarn
  • arkadaşlar gold pack leri açıyorum ama açtığımla kalıyorum. 75 civarı oyuncular dolu hepsinde. bi üstü için kastım 69 luk oyuncu çıktı:( herkes için böyleyse piyasadaki 85 lik adamlar nerden geldi? nasıl yükselticem bu takımı? bir de 15000 lik paket var. o ne ola ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface2

arkadaşlar gold pack leri açıyorum ama açtığımla kalıyorum. 75 civarı oyuncular dolu hepsinde. bi üstü için kastım 69 luk oyuncu çıktı:( herkes için böyleyse piyasadaki 85 lik adamlar nerden geldi? nasıl yükselticem bu takımı? bir de 15000 lik paket var. o ne ola ki?

pc versiyonda şans lazım.. hemde çok.. ben bayağı bi paket açtım.. çıkan en iyi şey 86 lık Gareth Bale ve 85 Lik Ashley Young ve 84 lük Gervinho.. millete Drogba Kaka Ronaldo nasıl çıkıyor merak ettim :D
  • Daily gift almaya devam ediyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkano52@

quote:

Orijinalden alıntı: scarface2

arkadaşlar gold pack leri açıyorum ama açtığımla kalıyorum. 75 civarı oyuncular dolu hepsinde. bi üstü için kastım 69 luk oyuncu çıktı:( herkes için böyleyse piyasadaki 85 lik adamlar nerden geldi? nasıl yükselticem bu takımı? bir de 15000 lik paket var. o ne ola ki?

pc versiyonda şans lazım.. hemde çok.. ben bayağı bi paket açtım.. çıkan en iyi şey 86 lık Gareth Bale ve 85 Lik Ashley Young ve 84 lük Gervinho.. millete Drogba Kaka Ronaldo nasıl çıkıyor merak ettim :D

Siz gene iyiyisiniz. Ben en az 20 paket actim gelen en iyi oyuncu Essien ve Benzema...
  • Origin ID: Umtbjk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prosatarus

Daily gift almaya devam ediyormusunuz ?

Yok ya daily giftler bitti 5k lık turnuva bitti valla zevki azaldı gibi oyunun
  • arkadaşlar bu ultimate team modunda maç yapacakken oyundan masaüstüne atıyor oyun. çaresi nedir. kimsenin başına gelmemiş galiba benden başka. yardımcı olursanız sevinirim.
    fifa 12 origin id: rednexi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prosatarus

Oyuna girmeden once ayarlara girip antialiasing x2 ye getirin, x4 sorun cikartiyor
    dusme sorunlari devam ederse ve kartiniz ATI ise yine ayarlardan ATI kartlarla ilgili sorun kutusunuda isaretleyin

Antialiasing'i x2 yaptigimdan bu yana hic dusmedim

• arkadaşlar bir türlü oynayamadım bu modu... her türlü online modda rahatça oynayabiliyorum ama ultimate team'de maç bitiyor bağlantı koptu yazıyo sol altta ve ya oyuncu değiştirme ekranından çıkarken koptu yazıyor. Ne yapmalıyım arkadaşlar maç 0 para 0
  • ewt arkadaslar

cesar delgado-700 coins hemen 1000 coins 0 kontrat
    simone pepe- 700 coins hemen 1200 coins 7 kontrat
    goran pandev-1000 coins hemen 1500 coins 1 kontrat
    sebestian frey-2000 coins hemen 3000 coins 13 kontrat
    david beckham-2500 coins hemen 3000 coins 6 kontrat
    alessdro del piero-2500conis hemen 3000 coins 8 kontrat
    hoarau-800 coins hemen 1200 coins

ilgilenenlere duyrulur burdan ulasın gerekn bilgiyi veririm...
  • İspanya liginden:
    4-3-2-1 Benzema
    4-3-2-1 Afellay
    4-3-2-1 Coentrao
    4-3-2-1 Di Maria
    4-3-2-1 Arbeloa
    4-3-2-1 Nuri Sahin
    ve daha fazlasi satiliktir...

İngiltere Liginden:
    4-3-3 Mata
    4-3-2-1 Essien
    4-2-2-2 Kolo Toure
    3-4-3 Bent
    ve daha fazlasi satiliktir.

4-3-1-2 EPL oyuncularina takas da yapilir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.