Şimdi Ara

Fifa 12 Ultimate Team. [PC] Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
2
Favori
17.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kontrat mevzusu çok can sıkıcı :S coinsim bitti fakat sahaya takım çıkartamıyorum ilk 11 de yeterli adamım var fakat yedeklerin iki tanesinin kontratı bitmiş durumda. Adam mı satmam gerekiyor ne maç yapabiliyorum ne de oyuncu alabiliyorum şuan
  • Ek olarak açtığım paketten elime healing kartı düştü tüm bölgeler için etkin +2 silver fakat kartı bir türlü bulup trade pill e çekemedim. Tam olarak nerde yer alıyor bu consumeable kart ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noogard

Ek olarak açtığım paketten elime healing kartı düştü tüm bölgeler için etkin +2 silver fakat kartı bir türlü bulup trade pill e çekemedim. Tam olarak nerde yer alıyor bu consumeable kart ?

herhangi bir oyuncunun üzerine gel apply consumables kısmını aç(bende orta açma tuşu) oradan kartı bulup quick action dersen direk satışa koyarsın. Benim id: SteamDryDock
  • quote:

Orijinalden alıntı: noogard

Bu kontrat mevzusu çok can sıkıcı :S coinsim bitti fakat sahaya takım çıkartamıyorum ilk 11 de yeterli adamım var fakat yedeklerin iki tanesinin kontratı bitmiş durumda. Adam mı satmam gerekiyor ne maç yapabiliyorum ne de oyuncu alabiliyorum şuan

benim ID yi listene ekle dostum, kullamayacagin dandik bi oyuncuna karsilik 2-3 oyuncu vereyim sana. en azindan maclara cikarsin
  • Arkadaslar FIFA 11 deki guzel takimin acaba direk Fifa 12 ye gelecekmi?? Yoksa Fifa 12 de yeniden bastanmi kasmak gerekiyor??
  • Bir fifa fanatiği olarak fifa 12 sürümünde tek bir eksik var 2011 yılıında halen TÜRKÇE yapmamaları. Pes 2012 Türkçe indirdim ama gelin görünki hiç bir şeye benzemiyorum fifa 12 satın aldım ve türkçe yamayı 4 gözle bekliyorum :D
  • Origin ID'm RTsar
  • bu ikide birde patlak veren kontrat saçmalığı neden .. bi elemana maç başlamadan kontrat yaptım. bu sefer maçın sonunda aynı eleman ile beraber 5 oyuncunun kontratı patlak verdi.. ne para var ne pul . ne yapıcam şimdi ? takımı silip.. yeni takımmı yaratmam lazım ?

Ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 7 Ekim 2011; 0:10:27 >
  • Canlandıralım PC konusunu... 3-4-1-2 Hernandez ve 3-4-2-1 Essien satılık. İlgilenenler Origin'den gelebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GooodJob -- 7 Ekim 2011; 0:18:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

bu ikide birde patlak veren kontrat saçmalığı neden .. bi elemana maç başlamadan kontrat yaptım. bu sefer maçın sonunda aynı eleman ile beraber 5 oyuncunun kontratı patlak verdi.. ne para var ne pul . ne yapıcam şimdi ? takımı silip.. yeni takımmı yaratmam lazım ?

Ayrı

para ile fifa point al hocam 15tl'lik yeter rahatlarsın bayağı. @Goodjob essien'i ben alabilirim bir iki turnuva kazanmam gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

bu ikide birde patlak veren kontrat saçmalığı neden .. bi elemana maç başlamadan kontrat yaptım. bu sefer maçın sonunda aynı eleman ile beraber 5 oyuncunun kontratı patlak verdi.. ne para var ne pul . ne yapıcam şimdi ? takımı silip.. yeni takımmı yaratmam lazım ?

Ayrı

para ile fifa point al hocam 15tl'lik yeter rahatlarsın bayağı. @Goodjob essien'i ben alabilirim bir iki turnuva kazanmam gerek.

Tamam hocam, sen dön eve konuşuruz. Origin ekli zaten sen de.

Ayrıca kaliteli La Liga oyuncularınızın hepsine talibim. Haberiniz olsun.

• bu ne ya sürekli düşüyorum oynanmıyor ki oyun sizdede böyle mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cose Turche

bu ne ya sürekli düşüyorum oynanmıyor ki oyun sizdede böyle mi ?

sendemi düşüyorsun hocam,ben 2 maçı fark atarak kazandım,tam maç bitiminde özetlerde bağlantı hatası verdi,ne kazandıklarım sayıldı nede para vs geldi,ya ea dan ya telekomdan yada karşı rakib bi ..nelik yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17

quote:

sendemi düşüyorsun hocam,ben 2 maçı fark atarak kazandım,tam maç bitiminde özetlerde bağlantı hatası verdi,ne kazandıklarım sayıldı nede para vs geldi,ya ea dan ya telekomdan yada karşı rakib bi ..nelik yapıyor.

ben 2 lere düştüm 1 hafta kadar önce bir daha düşmedim 25 maçlık periyotta. Hala dnf düzeltmeye çalışıyor. Oyundan çıkınca veya böyle bağlantı kesilinci oyundan çıkmışsınız sayılıyorsunuz ve maç sonu coins'i bekleyen dnf modifier bayağı düşüyor. 2 kere atılınca 1'den 0.5'e düştü aldığım coinsler yarı yarıya düştü. Öyle kolay kolay da düzelmiyor daha 0.9'a anca getirebildim. Can sıkıcı birşey bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Ayrıca kaliteli La Liga oyuncularınızın hepsine talibim. Haberiniz olsun.

Rossi(4-2-3-1), valdes(4-2-3-1), diego lopez(5-2-1-2) şeç beğen al:) Bu arada şimdi farkettimb ende baya bir 4231 oyuncu varmış ispanya kadrosu mu kursam ne yapsam:)
    Bu arada İngiltere liginden kaliteli oyuncun varsa takasa girebiliriz.
  • Faydalı konu...
    ID: wolverine_esesTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17

quote:

oyun felan oynayamıyorum ea forumlarınada baktım 9 sayfa düşen adam var,ya madem beceremiceniz bu boku yapmayın kardeşim,altyapı yok bişey yok, steamden oynasak hiç bir problem çıkmazdı..

• Oyuna girmeden once ayarlara girip antialiasing x2 ye getirin, x4 sorun cikartiyor
    dusme sorunlari devam ederse ve kartiniz ATI ise yine ayarlardan ATI kartlarla ilgili sorun kutusunuda isaretleyin

Antialiasing'i x2 yaptigimdan bu yana hic dusmedim
  • Şu kontratlar beni delirtiyooooor
  • Origin ID : Hasikomen.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.