Şimdi Ara

Fifa 12 Ultimate Team. [PC] Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
354
Cevap
2
Favori
17.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-takım taktiği nasıl yapılıyor? sadece formasyon seçiliyor ama ben oflinedaki gibi futbolcuların koşu yönlerini falan ayarlamak istiyorum.
    2-stadyum kartı çıktı ama nereye gitti nasıl kullanıcam anlamadım
    3-arma kartınıda bulamadım kullanamadım
    4-futbolcu kontratları bitince ilk18e adamların yetmeyince ve paranda yoksa ne oluyor,öyle bir durumda oyunu nasıl devam ettirebiliyoruz?
    5-kontratlar sezonlukmu yoksa maç sayısına göre mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

bazı şeyleri anlamadım

1-takım taktiği nasıl yapılıyor? sadece formasyon seçiliyor ama ben oflinedaki gibi futbolcuların koşu yönlerini falan ayarlamak istiyorum.
    4-futbolcu kontratları bitince ilk18e adamların yetmeyince ve paranda yoksa ne oluyor,öyle bir durumda oyunu nasıl devam ettirebiliyoruz?

2 konuda da aynı şeyleri sorup duruyorsun keşke diğer konuda birkaç sayfa okusaydın birçok kez cevaplandı bu sorular.
    Ben yinede yazayım sana;
    1-Takım kurma ekranında sadece formasyon şeçilir diğer ayarları maça girerken yada maç içerisinde yapabilirisn.
    2 ve 3 için menüde club seçeneği altında search edip forma, arma, stadyum, top hepsini ayarlayabilirsin.Ya da fut web girip orada altta zaten forma top stadyum filan gösteriyor edit diyerekten halledersin.
    4-Öyle bir durumda oyuncu satacaksın.Başka çaren yok yada forumlarda diğer kullanıcalardan yardım isteyebilirisn trade yoluyla sana takımı toparlayabileceğin kadar yardım ederler.Her zaman yedek bir kadron olsun.Direk silver ve gold takım kurmak için çabalama ilk kendini sağlama al sonra kurarsın.Ya da istersen daha kolayı para ile fifa points satın alarak pack açıp ne kontrat nede futbolcu açısından sorun yaşamazsın.
    5-Kontratların üzerinde yazar zaten.Bronz, Silver ve Gold kontratlar var.Bunların üstünde hangi tür kartta kullanılırsa ne kadar maç ekleyeceği yazar.Mesela elinde gold kontrat var diyelim bunun üzerinde +11 +11 +13 yazar.Bronz ve gümüş futbolcu kartında kullanılırsa 11 maçlık kontrat sağlar eğer gold kartta kullanılırsa 13 maçlık kontrat verir.Her tür kendi türündeki futbolcu kartında daha fazla süre verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

quote:

bazı şeyleri anlamadım

2 konuda da aynı şeyleri sorup duruyorsun keşke diğer konuda birkaç sayfa okusaydın birçok kez cevaplandı bu sorular.
    Ben yinede yazayım sana;
    1-Takım kurma ekranında sadece formasyon şeçilir diğer ayarları maça girerken yada maç içerisinde yapabilirisn.
    2 ve 3 için menüde club seçeneği altında search edip forma, arma, stadyum, top hepsini ayarlayabilirsin.Ya da fut web girip orada altta zaten forma top stadyum filan gösteriyor edit diyerekten halledersin.
    4-Öyle bir durumda oyuncu satacaksın.Başka çaren yok yada forumlarda diğer kullanıcalardan yardım isteyebilirisn trade yoluyla sana takımı toparlayabileceğin kadar yardım ederler.Her zaman yedek bir kadron olsun.Direk silver ve gold takım kurmak için çabalama ilk kendini sağlama al sonra kurarsın.Ya da istersen daha kolayı para ile fifa points satın alarak pack açıp ne kontrat nede futbolcu açısından sorun yaşamazsın.
    5-Kontratların üzerinde yazar zaten.Bronz, Silver ve Gold kontratlar var.Bunların üstünde hangi tür kartta kullanılırsa ne kadar maç ekleyeceği yazar.Mesela elinde gold kontrat var diyelim bunun üzerinde +11 +11 +13 yazar.Bronz ve gümüş futbolcu kartında kullanılırsa 11 maçlık kontrat sağlar eğer gold kartta kullanılırsa 13 maçlık kontrat verir.Her tür kendi türündeki futbolcu kartında daha fazla süre verir.

cevap için teşekkürler

anladığım kadarıyla offline taktikketi seçenekler onlineda yok, kişisel olarak oyuncuları koşturma yönü atak defans miktarı..

• quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Şu kontratlar beni delirtiyooooor

oyuncularin mac basina aldiklari para gibi dusunmek lazim,
    parayi carcur etmeden onlarla paylasmak lazim
  • Origin id : Noojgard

3-5-2 için rare managere denk gelen oldu mu ? Bir türlü bulamadım
  • EA de giriş yapıp ultimate team i seçince şu hatayı veriyor :

Log Out
    We see that your account is currently logged in to the console version. FUT Web is only available when you are logged out of console. Please log out and try again in a few minutes.

bunu nasıl düzeltiyoruz
  • armaları aratırken galatasarayın armasını bulamadım.lig olarak da yokuz malum.gs armasına denk gelen oldu mu hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noogard

EA de giriş yapıp ultimate team i seçince şu hatayı veriyor :

Log Out
    We see that your account is currently logged in to the console version. FUT Web is only available when you are logged out of console. Please log out and try again in a few minutes.

bunu nasıl düzeltiyoruz

fifa 12 de ultimate team açıp web sitesindeki ultimate team sayfasına girince veriyor bu hatayı. Çözüm yok 1 saat kadar sonra düzelir genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Şu kontratlar beni delirtiyooooor

oyunda sıkışmış durumdayım 5 tane oyuncunun kontratını yenilemem lazım ama para yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Orijinalden alıntı: noogard

EA de giriş yapıp ultimate team i seçince şu hatayı veriyor :

Log Out

bunu nasıl düzeltiyoruz

fifa 12 de ultimate team açıp web sitesindeki ultimate team sayfasına girince veriyor bu hatayı. Çözüm yok 1 saat kadar sonra düzelir genelde.

şu an ben webden açtım.sorunsuz giriyor.ya hep virtual pro kastığım için bu moda zaman ayırmadım.yeni yeni başlıyorum.millet 20k-30k paralardan bahsediyor ama ben daha 5000 görmedim.silver pack satın aldım ama ondan da kaydadeğer bi şey çıkmadı.turnuvalardan birine katıldım ama artık diğerlerine katılamıyorum.turnuva gereksinimlerini karşılayamıyor benim takım.bu oyunda para kazanma mantığı nedir.nasıl büyük miktarlar kazanabiliriz?tek tek maç yapıyorum ama her maçta en fazla 600 para veriyor.başka ne yapabilirim iyi bi para birikmesi için?

• İngiltere piyasası acayip ucuzladı. Elinde parası olanların yatırım için oyuncular almasını öneriyorum. Elimdeki Premier Lig oyuncuları:

85 3-4-3 Mata (22 Kontrat)
    82 3-4-2-1 Shawcross (97 Kontrat)
    80 4-3-1-2 Sturridge
    82 3-4-1-2 Hernandez
    82 4-2-3-1 Bent

Bu oyuncuları satıyorum. Takas teklifiyle de gelebilirsiniz. Aradığım başlıca oyuncular: Pepe, Carvalho, Ramos, Mesut Özil, Xabi Alonso (4-3-2-1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GooodJob -- 8 Ekim 2011; 16:57:44 >
  • - Arkadaşlar Kerzhakov satılık ilgilenenler mesaj atabilir.

- Ben şu şekilde para kasıyorum size de öneririm. Piyasadan 300 coinse gold oyuncular alın her mevkii için kontratları en az 7 haftalık olsun. 7 maç yaptığınızı düşünün ortalama 650 kazansanız 7*650= 4550 bu sizin net kârınız çünkü gold oyuncular quick sell ile en kötü 300 coinse satılıyor. Ben bu şekilde iyi bir sermaye yapıp gold packler açtım ama açtığıma pişman oldum piyasadan yüksek kontratlı iyi oyuncular almak paket açmaktan daha mantıklı gibi görünüyor.

** Ek olarak aldığınız oyuncular defans içinse pace özelliği en az 60-65 olsun çok yavaş defanslar işe yaramaz. Orta saha için iki yönlü ve yine hızlı oyuncular önemli. Forvetlerdede pace olarak 70 in altına düşmeyin shooting özelliği çok önemli. Böyle oyuncular rahatlıkla bulabilirsiniz 300 coinse ortalama overallı 75-77 arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noogard -- 8 Ekim 2011; 17:12:09 >

• Ya bu 5binlik ve 2500 lük turnuvalar kapandı ne olcak şimdi yenisi gelse bari ben onlardan iyi para kasıyordum ya hem turnuva olmayınca maç oynuyasımda gelmiyor bir heyecanı kalmıyor normal maç atmanın
  • 55-65 arası bronz oyuncularım var 150şerden satışa koydum hiç teklif gelmedi, bunları kaça verebilirim bilen varmı?
  • quote:

55-65 arası bronz oyuncularım var 150şerden satışa koydum hiç teklif gelmedi, bunları kaça verebilirim bilen varmı?

quick sell yap gitsin kimse almaz onları. 75'lik gold oyuncular bile satılmıyor artık quick sell daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

55-65 arası bronz oyuncularım var 150şerden satışa koydum hiç teklif gelmedi, bunları kaça verebilirim bilen varmı?

quick sell yap gitsin kimse almaz onları. 75'lik gold oyuncular bile satılmıyor artık quick sell daha iyi.

ben de aynı şekilde elden çıkarayım onları dedim ama alan yok.artık herkes oyuncuya doydu herhalde.hiç mi yeni başlayan oyuncu yok,herkes mi parayı bi anda kazanıp bi anda köşeyi dönmüş.bizim gibi küçük yatırımcıya yaşam şansı kalmamış
  • Bronz oyuncular bir işe yaramaz şuan için para kazanmanın en iyi yolu yukarda açıkladğım metod. Bronz ve Silver oyuncular size para kaybettirir 150 ye 200 e alırsınız ama satamazsınız quick sell den çeyreğine anca satarsınız.
  • Bronz oyuncular bir işe yaramaz şuan için para kazanmanın en iyi yolu yukarda açıkladğım metod. Bronz ve Silver oyuncular size para kaybettirir 150 ye 200 e alırsınız ama satamazsınız quick sell den çeyreğine anca satarsınız.
  • Arkadaşlar benide ekleyin origin id : ertoocuk
    bu arada bu oyuncuların yanına yazdığınız 4-2-1-3 tarzı şeyler nedir kontrat süreleri mi ? Oyunu aldığımdan beri H2H felan takılıyodum ama birazda ultimate takılayım dedim turnuva felan olursa burdayız
  • Oyuncunun en uygun oynayacağı mevkii. 3-5-2 olan adamı 4-3-2-1 de oynatırsan chemistryyi düşürür bir miktar uyumsuzluk yaratır
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.