Şimdi Ara

Fifa 12 Ultimate Team. [PC] Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
2
Favori
17.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle arkadaşlar bu ultimate team için coins alanlara gerçekten çok acıyorum, üzerinize alınmayın genelleme yapıyorum.

2. olarak hayvan gibi futbolcusu olupda hiç biri oyun bilmeyen tiplerle maç yapıyorum :D sıkmaya başladı. Bronze team ile 4-5 kere advanced kupada final oynadım :D

Bronze kupasını 4 kere aldım ki amerikan bronze national teamini kurdum resmen :D

Diğer takım da şimdi oturdu gibi hemen hemen :D orta seviye oyuncularım var. Oyunu bilen 4-5 kişi ile o kadar güzel maçlar yaptım ki inanılmaz zevk aldım finallerde yenilmeme rağmen. 1-0 gibi felan bitiyor zaten genelde çünkü inanılmaz bir savunma yapıyordu adam, ben de az çok dengeleyince 1 ufak hata maçı belirlemiş oluyor.

Benim başka bir problemim var ki, ben galatasarayın logosu ve formasını bulamam değil mi ? Tr ligi olmadığı için ? Ona yakın mechelen fc forması gördüm ben başka bilen var mı ?.

• quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Öncelikle arkadaşlar bu ultimate team için coins alanlara gerçekten çok acıyorum, üzerinize alınmayın genelleme yapıyorum.

2. olarak hayvan gibi futbolcusu olupda hiç biri oyun bilmeyen tiplerle maç yapıyorum :D sıkmaya başladı. Bronze team ile 4-5 kere advanced kupada final oynadım :D

Bronze kupasını 4 kere aldım ki amerikan bronze national teamini kurdum resmen :D

Diğer takım da şimdi oturdu gibi hemen hemen :D orta seviye oyuncularım var. Oyunu bilen 4-5 kişi ile o kadar güzel maçlar yaptım ki inanılmaz zevk aldım finallerde yenilmeme rağmen. 1-0 gibi felan bitiyor zaten genelde çünkü inanılmaz bir savunma yapıyordu adam, ben de az çok dengeleyince 1 ufak hata maçı belirlemiş oluyor.

Benim başka bir problemim var ki, ben galatasarayın logosu ve formasını bulamam değil mi ? Tr ligi olmadığı için ? Ona yakın mechelen fc forması gördüm ben başka bilen var mı ?.

beni eklermisin bir ara maç yapalım şu bronz kadronla. Galibiyet oranım 300 maçta %60 rahat yenmen gerek beni

• fiesta1905 origin id. Yaparız tabi =)

Bu arada

FFFFFFFF diye bir eleman var Arsenal badge var onda. O herif çirkefin allahı. Hem su bronze kadro kurup maçtan erkenden çıkma olayını yapıyordu finalde karşılaştım 4-1 yendim. Oyun sonunda starta basmalar,topu defansta tutmalar felan :D
  • quote:

fiesta1905 origin id. Yaparız tabi =)

Bu arada

FFFFFFFF diye bir eleman var Arsenal badge var onda. O herif çirkefin allahı. Hem su bronze kadro kurup maçtan erkenden çıkma olayını yapıyordu finalde karşılaştım 4-1 yendim. Oyun sonunda starta basmalar,topu defansta tutmalar felan :D

çok var öylesi. Ben bırakıyorum oyunu biraz top çeviriyor bakıyor basan yok heyecanla atağa çıkıyor basıp alıyorum orta sahada kontra ve gol çok eğlenceli oluyor öyle
  • quote:

Öncelikle arkadaşlar bu ultimate team için coins alanlara gerçekten çok acıyorum, üzerinize alınmayın genelleme yapıyorum.

o maçın başında çıkma olayı bende sadece karşımda bronze takım olanlarda oluyor eğer karşıma kadrosu sadece bronze oyuncu olan kişi çıkıyorsa oyun başlar başlamaz bağlantı hatası verip oyundan çıkıyor senin başına gelende bu sanırım kısacası goldlarla maç yaptığın sürece bu durum sıklıkla başına gelir. karşındaki kişiler çıkmıyor yani

• insomnia yanlis alinti yaptn sanirsam.

O mactan cikma olayi coins kazanmak icin yapilan hile. 2 bronze pack aliyorlar. oyunculari dizip rastgele oyuna griyorlar mac baslama ekrani gelince alt-tab ile masa ustune gecip oyundan dusmelerini sagliyorlar. hem oyundan dusen hem de karsi taraf 390 civari coins aliyorlar
  • quote:

insomnia yanlis alinti yaptn sanirsam.

O mactan cikma olayi coins kazanmak icin yapilan hile. 2 bronze pack aliyorlar. oyunculari dizip rastgele oyuna griyorlar mac baslama ekrani gelince alt-tab ile masa ustune gecip oyundan dusmelerini sagliyorlar. hem oyundan dusen hem de karsi taraf 390 civari coins aliyorlar

emin misin? Benim bildiğim kim çıkarsa onun dnf'si düşer ve coins alamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Eminim alınıyor yoksa niye yapsın adamlar =)

Merak edip denedim.
  • Acilen düzeltmeleri lazım o hatayı yoksa herkesin takımında Ronaldo'lar Messi'ler ... Tadı da kaçtı oyunun.
  • bir cezası yok mu bunu sürekli yapmanın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Eminim alınıyor yoksa niye yapsın adamlar =)

Merak edip denedim.

Eğer Oyunun 5. dakikası Geçmeden Çıkılırsa Dnf Puanı Düşmüyor 5. Dakikadan Sonra Çıkılırsa DNF Düşüyor.
    . İlk Zamanlar bi Kaç Kere Fraps ı Açmak İçin Attığım Golden SOnra Alt+Tab Yapıp Oyunu İndirmiştim ve Coins Kazanmadım Bunlardan Hiç. Ama Emin Olmak İçin Deneyeceğim Bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imsomnia -- 27 Kasım 2011; 1:48:36 >

• şikayet edildiğin takdirde ban yiyeceksin olacağı bu.
  • quote:

şikayet edildiğin takdirde ban yiyeceksin olacağı bu.

Ban falan verilemez.Zaten bilgisayarda orjinal FIFA 12 oynayanların sayısı çok az.Bir de banlama vs. olursa iyice oyuncu kaybedicekler,banlamaktan ziyade şu işe bir çözüm bulsunlar.
  • arkadaşlar bu maç başlamadan millet çıkıyor yaa onun ne gibi yararı var hilemi oluyor ne hilesi anlamadım,2gündür kimle maç yapmaya kalksam %90 maç başlamadan çııyorlar ve kontratlarım gidiyor ne saçma birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SengulerUnited

quote:

Ban falan verilemez.Zaten bilgisayarda orjinal FIFA 12 oynayanların sayısı çok az.Bir de banlama vs. olursa iyice oyuncu kaybedicekler,banlamaktan ziyade şu işe bir çözüm bulsunlar.

takımı silsinler daha iyi olur :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SengulerUnited

quote:

takımı silsinler daha iyi olur :D

Heheh bak hocam gerçekten güzel fikir,bu bug'ın b*kunu çıkartanları tespit edip takımlarını silseler,ama EA'in teknik desteği gerçekten çok hantal maalesef...

• Bu arada bug yaparak milletin kontratlarını bitirip para kazananlara karşı yapmanız gereken şeyi söyleyeyim :D

Eğer kontratlarınız bitmesin istiyorsanız, adamın kadrosunu gördüğünüz ekranda loading olurken alt-f4 cekin. kontrat felan gitmiyor :D herifde kalıyor öle apışarak.
  • PC için coins satan varsa bana pm atsın görüşelim 15-20bin coins alacağımda.
  • Beyler pc icin UT cup duzenlesek kac kisi gelir acaba? Gelmek isteyenler burdan belirtebilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalakko

Beyler pc icin UT cup duzenlesek kac kisi gelir acaba? Gelmek isteyenler burdan belirtebilirmi?

Ben varım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.