Şimdi Ara

Fifa 12 yüzünden gamepadi parçaladım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de kardesim uzatma dakikalarinda 2 gol ust uste yiyince 2 tane dual shock ve orjinal Fifa 12 yi paramparca etmisti gercekten multisi cok sinir bozucuymus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni fifa 2012 oynamaya başladım, takım seçmemi istedi aradım fenerbahçeyi bulamadım, xbox live dan falan bi şekilde indirilebiliyor mu? çok fazla maç yapmadım normalde pes oyuncusuyum alışamadım burdaki defans ve hucum mantığına, ikinci adamı yardıma çağırmaktan başka defans taktiği var mı arkadaşlar
  • gamepad parçalayacak durumdaysanız oynamayın gitsin
  • 5 yıldızlı takımlarla Current Streak yapamassınız 4.5 yıldızın üstüne çıkmayın.

Fifa 12 yüzünden gamepadi parçaladım
  • Arkadaşlar merak ettim, yenisine kolayca ulaşabilecek durumda olmasanız bu kadar rahat davranır mısınız? 23 yıldır Amiga, Pc, Ps, Xbox vs. bi çok platformda oyun oynarım, henüz gamepad, joystick, klavye vs. parçalamışlığım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burninglife

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

fifada öyle bir durum var yani oyunun belli anlarında ne yaparsanız yapın gol yiyiyorsunuz momentum deniyordu galiba ona EA kabullenmiş bu olayı dikkat edin öyle anlar varki kralı gelse golü engeleyemez yada atamaz

Nasıl yani hocam?

Script diye bir olay var. Genel olarak kötü oynayanlar da kazanabilsin diye getirilmiş sanırım; EA de bunu kabul ediyor. Şöyle ki, mesela sen sürekli atak yapıyor bastırıyorsun ama bir türlü gol atamadın; sonra bir anda script karşı takım lehine çalışmaya başlayınca senin pasların hepsi isabetsiz gitmeye başlıyor, defans oyuncuların kıpırdamıyor aval aval bakıyor ve nihayetinde adam tek bir şut atıyor tak gol. İşte scrpit bu. Script aleyhine işlemeye başlayınca tamamen çuvallıyorsun ve haliyle çıldırıyorsun.

bu olay senelerdir single'da da var ama bu kadar bariz değil
    mesela 2-0 yada 3-0 yaptığınız zaman karşı takım çuvallıyor bi 10 dakika falan. bence gayet gerçekçi oluyor
    ama bu seneki online olayında resmen işin ucunu kaçırmışlar dolayısıyla gerçekçilik gitmiş saçmalık gelmiş. oyun neredeyse kim isterse ona veriyor maçı
    ekşi sözlük'e bakın çok ilginç enstantaneler var

quote:

artık scripti kabullenip sinirimi bozmamaya gayret gösterdiğim oyun. hatta böyle yapmaya başlayınca script benim adıma çalışmaya başladı ve division 9'dan division 6'ya tırmandım hiçbir sezonu son maça bırakmadan. 2-1 galip geldiğim division 6'ya yükselme maçımda, script o kadar bana çalıştı ki, rakip playstation'ı camdan aşağıya atmasın diye maçta sonra mesaj attım çocuğa. maçın son 15 dakikasında, rakibin 3 topu direkten döndü, 3 karşı karşıyası kaleciye gitti, 1 penaltısını kalecim çeldi, 2 boş kale önünden vuruşu üstten auta gitti.
    benzer şekilde bir maçta script o denli rakibe çalıştı ki, ilk yarı rakip 1-0 maçı önde tamamlarken, istatistik sayfasında şut ve kaleyi bulan şutu hanesi rakibin 1-1 iken, benim hanemde 22-15 dibi bir rakam gözüküyordu. 7 korner de cabası. ikici yarıda böyle devam ederken, oyunu durdurup taktiği değiştirdim ve az önce boş kale önünden topu yuvarlayaman adamlar, 30 metreden gol atmaya başladılar. maç 15 dakika içinde 1-4'e gelince rakip kapadı gitti playstation'ı, maç sonunu göremedik.
    sözün özü, scripti kabul ederek mümkünse papatya çayı falan içerek oynayın oyunu. tütsü falan da yakın hatta. eğer bu oyunu oynarken sinirlerinize hakim olabilirseniz, normal hayatta, trafik, iş, geçim derdi falan vız gelir tırıs gider, güvenin bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 13 Nisan 2012; 12:21:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

5 yıldızlı takımlarla Current Streak yapamassınız 4.5 yıldızın üstüne çıkmayın.

Current Streak nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

5 yıldızlı takımlarla Current Streak yapamassınız 4.5 yıldızın üstüne çıkmayın.

Current Streak nedir ?

Fotoğrafdanda anlaşılacağı gibi üst üste maç kazanma serisidir.
  • Her oyunda geçerli bu durum. Sakin olmak lazım. Fazla sinir kanser yapar adamı. :)
  • Bu script olayi pesde de var mi ? Eger yoksa yillarin fifacisi pes e gececek :) division 1 de ilk uc macda 9 puan aldim sonra malum script sorunu yuzunden yine 2 ye dustum. Kotu oynasam tamam derimde her macda ezici ustunluk hep bendeydi. Neyse birsey kirmadan oyuna bir sure ara vermek en iyisi.

• Harbiden deli ediyor adamı bu oyun yav.
    Bende oynuyorum oynuyorum. 3.5 yıldızlı takımı alıp karşıma 1.5 yıldızlık takım alıyorum profesionelde karşı takımın yemediği golü benim takımın kalecisi yiyor. Bazen hızlı hücum yapmaya çalışırken koşuyorum koşuyorum birden sola yada sağa döndüreyim diyorum yok hiç bir tepki vermiyor adam. Elde olsa ben direk xbox'ı parçalıycam bu oyun yüzünden
  • Biraz önce daha rakip defanstayken top aha dedim golü yicem çünkü adamlar başladı mallaşmaya.Sonra adam lambur lumbur benim ceza sahasına kadar geldi ve bir orta açtı.3 kişinin içinden rakip yumuşak bir kafa vuruşu yaptı ve gol.Div.1 şampiyonu olucaktım ama şu gol yüzünden olamadım.Ulan adam akıllı başka oyun da yokki piyasada oynayalım.Nerde Fifa 10 nerde Fifa 12.EA zaten daha 1.5 yıl geçmişken Fifa 10 serverlarını kapattı millet 12 alsın diye.Sonra gelde en çok nefret edilen firma olma..
  • Fifa12 beni sinir hastası etti yemin ederim bazen bütün küfürleri saydiriyorum Birsey bilmeyen bebeler bile şansa yeniyor gicina orasına burasına çarpa çarpa gol oluyor.buarada 2.lige kadar çıktım benim takimim hiç koşmuyor anlamadim

• Forza 4'un nasil direksiyonlu paketi varsa aynisini fifada gamepadli olarak satisa sunmali.
  • Arkadaşlar gamepadi parçaladıktan sonra bugün gidip 120 tl ye yeni gamepad aldım. Fiyat biraz yüksek olabilir; ama açıkçası bilerek yüksek fiyattan aldım ki akıllanayım, bu bana ders olsun, bir daha oyun oynarken sakin olayım diye :) Şuan çok sakin bir şekilde fifa oynuyorum ve bu sakinliğin faydasını gördüm; bence fifa da maç kazanmanın sırrı sakin olmakmış :) Şöyle ki gamepadi kırmadan önce divison 2 de 5 maçta 4 puanım vardı. Yeni gamepadle ise yaptığım kalan 5 maçımda 5 galibiyet aldım ve divison 1 e çıktım. Divison 1 de de yaptığım 3 maçın 3ünü de kazandım :) Sakin olmak çok önemliymiş gerçekten; hatta bir maçı 4-0 dan 5-4 yaptım; rahat olarak ve oyun disiplinini kaybetmeyerek :) Ayrıca şöyle bir tabsiye de verebilirim ki geriye düştüğünüz maçlarda özellikle 2-0, 3-0 gibi skorlarda maçı bırakmayın; çünkü böyle durumlarda bilin ki script sizin yanınızda olacak. Script i engelleyemiyorsak, ondan yararlanmayı öğrenmeliyiz galiba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burninglife -- 14 Nisan 2012; 4:00:05 >

• Ben Fifa 10'dan beri kaç defa CD'yi kırmayı düşündüm, şimdi kıramıyorum çünkü cihaza yüklü. Fifa 10'dan beri hep Fifa'yı savundum ancak çıldırmak istemiyorsanız PES oynayın, sakin olun.

Gamepad'i kıran arkadaşım, sizi çok iyi anlıyorum.
  • Aslında Fifada gerçekten sinirlendikçe daha çok yeniliyorsunuz çünkü mesela gol yediniz siniriniz tepenize çıktı hemen gol atmak için hızlı hızlı paslaşmalar oyun kurmaya çalışmadan direk kaleye gitmeye çalışmalar üst üste hataları getiriyor ve yeniliyoruz diye düşünüyorum
  • walla şuana kadar 3-0 dan çok maçı 3-3 yaptım ama 3-0 öne geçtiğim hiç bi maçı kaybetmedim Script mcript kurtarmıyor disiplinden kopmazsan.İlk 5 dk içinde gol atıyorum adam hemen çıkıyor ve maçı oynanmamış sayıyor oyun.Bu neden böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profxxx -- 15 Nisan 2012; 0:32:40 >
  • Ben de fifa 11 i yakmistim sinirden :D fifa 12 daha da beter. Division 1'de alti tane title im var ama bazen oyle anlar oluyo ki cildirmamak elde degil. O an rakibi elime verseler bogarim o derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersins58

Fifa12 beni sinir hastası etti yemin ederim bazen bütün küfürleri saydiriyorum Birsey bilmeyen bebeler bile şansa yeniyor gicina orasına burasına çarpa çarpa gol oluyor.buarada 2.lige kadar çıktım benim takimim hiç koşmuyor anlamadim

Division mu? Hangi modu oynuyorsunuz? Ben lig atlama felan bulamadım ultimate teamden oynuyorum. Eğer varsa hangi mod olduğunu söyler misiniz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.