Şimdi Ara

Fifa 12 yüzünden gamepadi parçaladım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Benim de kardesim uzatma dakikalarinda 2 gol ust uste yiyince 2 tane dual shock ve orjinal Fifa 12 yi paramparca etmisti gercekten multisi cok sinir bozucuymus.

Onu cihazdan uzak tutun Allahdan konsolu parçalamamış
  • forumda küfür yasak olmasa en az 15 satırlık küfür yazardım buraya bu script denen saçmalık ve online.daki bebeler yüzünden.

Tactical defending denen bişey getiriyosun, hem de paldır küldür, onu da adam gibi yapmıyosun, karşımda on yaşında bebe dakka 80.de 2-1 öne geçmiş, kendi sahasında top çeviriyor, pres tuşu da işe yaramıyor, topu alamıyosun, zor zahmet topu taca attırdık, ama dakka 90+ olmuştu bile. orta sahada pres yapmak zor, adamın yanına kadar yaldır yaldır koşmakla olmuyor, adamı rahatsız edemiyosun, Allah.tan defansta kademe olayını biraz çözdüm, kolay kolay gol yemiyorum ama orta sahayı da alamıyorum.

Bu script denen saçmalık da ayrı bi olaydır, rakibi ilk onbeş dakkada bitirmişim, maç 3-0 olmuş, o da ne, yanımdaki adama pas veriyorum, gitmiyor, sanki benim takım mağlup. rakip 2.golünü öyle bir attı ki evlere şenlik, ben o kaleye zımba çekiyorum, kaleci panter gibi çıkarırken, adam ceza yayının oralardan kafa vuruşuyla bizim muslerayı avladı, top tıngır mıngır gir, o golü amatör ligde yemezler.

Pes.e geçmeyi çok istiyorum ama tuşlarını bilmiyorum, olayını anlamıyorum, dertliyim be forum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

forumda küfür yasak olmasa en az 15 satırlık küfür yazardım buraya bu script denen saçmalık ve online.daki bebeler yüzünden.

Tactical defending denen bişey getiriyosun, hem de paldır küldür, onu da adam gibi yapmıyosun, karşımda on yaşında bebe dakka 80.de 2-1 öne geçmiş, kendi sahasında top çeviriyor, pres tuşu da işe yaramıyor, topu alamıyosun, zor zahmet topu taca attırdık, ama dakka 90+ olmuştu bile. orta sahada pres yapmak zor, adamın yanına kadar yaldır yaldır koşmakla olmuyor, adamı rahatsız edemiyosun, Allah.tan defansta kademe olayını biraz çözdüm, kolay kolay gol yemiyorum ama orta sahayı da alamıyorum.

Bu script denen saçmalık da ayrı bi olaydır, rakibi ilk onbeş dakkada bitirmişim, maç 3-0 olmuş, o da ne, yanımdaki adama pas veriyorum, gitmiyor, sanki benim takım mağlup. rakip 2.golünü öyle bir attı ki evlere şenlik, ben o kaleye zımba çekiyorum, kaleci panter gibi çıkarırken, adam ceza yayının oralardan kafa vuruşuyla bizim muslerayı avladı, top tıngır mıngır gir, o golü amatör ligde yemezler.

Pes.e geçmeyi çok istiyorum ama tuşlarını bilmiyorum, olayını anlamıyorum, dertliyim be forum :)

Ultimade Team modunda o bebelerden okadar çok var ki nelerle karşılaşıyorum nler. Artık sıktı oynamıyorum bende bıraktım takımıda . Şikayetleri dikkate alıyorlar nickleri mail attığınızda .

Yahu bakın adam maça başlıyor ilk 15dk. bir gol bulmaya görsün hemen yanında laptopu hazır pat torrent'i açıyor oyun kilit hadi gol at atabilirsin hop sıkılıyorsun ya çıkıyorsun yada maçı kaybediyorsun hertürlü iptalsin yani.

Ama hertürlü online bebe aksiliğine karşı oyun çok keyifli Pese geçmek için bir neden göremiyorum.

Uzun zamandır fifayı ya 2vs2 maç yapmak için açıyorum yada kardeşimle oynamak için onun dışında online modlara doydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 23 Nisan 2012; 18:21:04 >

• Allah belasını versin bu scriptin.
    Arkadaşlarla oynuyoruz bazen öyle şeyler oluyor ki ben buna oyunun kodları böyle yazılmış diyordum onlarda benle ....... geçiyordu.
    Bazen öyle oluyor ki bak gol geliyor biraz dedikten 2dk sonra iki tane gol yiyordum.
    Şimdi bakıyorum ki benim kod dediğim şey script diye aratınca gerçekten varmış.
    Ben Fifa'yı 97'den beri oynarım. Allah belasını versin bu oyunun sinir harbiden başka bir ... değil.
    Oyunun 1 galibi var o da daha oyun başlamadan belli.
  • bu oyun beni canavara çevirdi, 2 tane sehpa, bide banyonun kapısını tekmelerle yumruklarla kırdım. hayvanlar gibi bağıra bağıra küfrediyorum konu komşuya rezil oldum.

birinin nickinden vs. nereli olduğunu anlarsam çok ağır ırkçı oluyorum, demediğim kalmıyo yazık. böyle oyun mu olur hey yarabbim ? allah bin kere belanı versin EA.

bi kere gece oynarken öyle sinirlendim ki ellerimi açtım Allahım eve hırsız girsinde ağız burun daliym gebertiym yumruklarla diye dua ettiğimi görünce, bi süre gta ya geçmeye karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

bu oyun beni canavara çevirdi, 2 tane sehpa, bide banyonun kapısını tekmelerle yumruklarla kırdım. hayvanlar gibi bağıra bağıra küfrediyorum konu komşuya rezil oldum.

birinin nickinden vs. nereli olduğunu anlarsam çok ağır ırkçı oluyorum, demediğim kalmıyo yazık. böyle oyun mu olur hey yarabbim ? allah bin kere belanı versin EA.

bi kere gece oynarken öyle sinirlendim ki ellerimi açtım Allahım eve hırsız girsinde ağız burun daliym gebertiym yumruklarla diye dua ettiğimi görünce, bi süre gta ya geçmeye karar verdim.

hahaha bu script sadece multidemi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Ben fifa 12 yi 5 kere falan kırıp tekrar yazdırdım sinirden :D

• quote:

bu oyun beni canavara çevirdi, 2 tane sehpa, bide banyonun kapısını tekmelerle yumruklarla kırdım. hayvanlar gibi bağıra bağıra küfrediyorum konu komşuya rezil oldum.

2 sehpa 70tl desek (?) bir de kapı ; gamepadi kıraydın eyiydi.

• ya bende ilk 5 dkda gol atınca hemen çıkıyorlar ona acaip sinir oluyorum bunu engelleyemiyoruz galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

ya bende ilk 5 dkda gol atınca hemen çıkıyorlar ona acaip sinir oluyorum bunu engelleyemiyoruz galiba

Hayır
  • quote:

Ahah Hocam resmen beni anlatmışsın ya. Benim 2 sehpa masrafım olmadı ama durduk yere headset çekti çekeceğini. Ayırdım mereti resmen. Birde masa çok çekiyor çekeceğini birgün o yumruklara dayanamayacak ama hayırlısı. Ha komşulardan da affola.

İnsan hakkıyla yenilince pek sıkıntı yaratmıyor ama yenilirken veya yenerken "çok güzel bir gol olmadığı halde" golü tekrar tekrar izleyenler,taç atarken 1 saat bekleyenler,offsideları birde kendi şahin gözleriyle teyit edenler... Saçma sapan tek bir oyun sistemine sahip olanlar, oyun sisteminden kasıt taktiktsel anlayış değil nasıl desem hep aynı adamla aynı tarz gitmeye çalışıp bi nevi bugdan yararlananlar, kendi defansında 30 dk top çevirenler mi diyeyim, sevgili(!) FIFA 12'de de top alamıyosun zaten orda. Ondan sonracıgıma ne soyleyeyim, ilk 5 dk da gol yiyince çıkanlar mı... Haa bide hile yapan şerefsizler varki Live'dan bile sovuyorum onlara. Sonrada bildiride bulunuyorum bütün topçuların boylar 2.20, overall 99 maşallah.
    Oyun içinde ise birinin ayagına, bacagına,kıçına top çarpar gol olur, oyuncunuz resmen salaklık yapar gol yersiniz, ya çok oynayan daha benim gibi uzatabilir bu listeyi.

Her türlüsüyle karşılaştım bu entel dantel olayların valla yakınınızdaki kişilerle aranız açılır oyuna sinirleniyorsunuz, sovuyorsunuz ediyosunuz; biri o an yanınıza geldiğinde veya aradığında ona patlıyorsunuz vs.

Ama ertesi gün tekrar elinizde gamepad FIFA oynuyorsunuz oyle bir oyun meret. Kısaca bu oyun kufur dagırcıgınızı genişletir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

quote:

Ahah Hocam resmen beni anlatmışsın ya. Benim 2 sehpa masrafım olmadı ama durduk yere headset çekti çekeceğini. Ayırdım mereti resmen. Birde masa çok çekiyor çekeceğini birgün o yumruklara dayanamayacak ama hayırlısı. Ha komşulardan da affola.

İnsan hakkıyla yenilince pek sıkıntı yaratmıyor ama yenilirken veya yenerken "çok güzel bir gol olmadığı halde" golü tekrar tekrar izleyenler,taç atarken 1 saat bekleyenler,offsideları birde kendi şahin gözleriyle teyit edenler... Saçma sapan tek bir oyun sistemine sahip olanlar, oyun sisteminden kasıt taktiktsel anlayış değil nasıl desem hep aynı adamla aynı tarz gitmeye çalışıp bi nevi bugdan yararlananlar, kendi defansında 30 dk top çevirenler mi diyeyim, sevgili(!) FIFA 12'de de top alamıyosun zaten orda. Ondan sonracıgıma ne soyleyeyim, ilk 5 dk da gol yiyince çıkanlar mı... Haa bide hile yapan şerefsizler varki Live'dan bile sovuyorum onlara. Sonrada bildiride bulunuyorum bütün topçuların boylar 2.20, overall 99 maşallah.
    Oyun içinde ise birinin ayagına, bacagına,kıçına top çarpar gol olur, oyuncunuz resmen salaklık yapar gol yersiniz, ya çok oynayan daha benim gibi uzatabilir bu listeyi.

Her türlüsüyle karşılaştım bu entel dantel olayların valla yakınınızdaki kişilerle aranız açılır oyuna sinirleniyorsunuz, sovuyorsunuz ediyosunuz; biri o an yanınıza geldiğinde veya aradığında ona patlıyorsunuz vs.

Ama ertesi gün tekrar elinizde gamepad FIFA oynuyorsunuz oyle bir oyun meret. Kısaca bu oyun kufur dagırcıgınızı genişletir.

doğru söylüyosun valla çevremdekilerde bana diyo bırak oynama diye ama oynuyosun işte. ama şu aralar cidden uyuz olduğumdan oyun zamanımın yarısında gta oynuyorum şu aralar.

• quote:

Orijinalden alıntı: burninglife

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

fifada öyle bir durum var yani oyunun belli anlarında ne yaparsanız yapın gol yiyiyorsunuz momentum deniyordu galiba ona EA kabullenmiş bu olayı dikkat edin öyle anlar varki kralı gelse golü engeleyemez yada atamaz

Nasıl yani hocam?

Script diye bir olay var. Genel olarak kötü oynayanlar da kazanabilsin diye getirilmiş sanırım; EA de bunu kabul ediyor. Şöyle ki, mesela sen sürekli atak yapıyor bastırıyorsun ama bir türlü gol atamadın; sonra bir anda script karşı takım lehine çalışmaya başlayınca senin pasların hepsi isabetsiz gitmeye başlıyor, defans oyuncuların kıpırdamıyor aval aval bakıyor ve nihayetinde adam tek bir şut atıyor tak gol. İşte scrpit bu. Script aleyhine işlemeye başlayınca tamamen çuvallıyorsun ve haliyle çıldırıyorsun.

Bu olay acaba single oynarkende oluyormu ? Karşılıklı arkadaşımlar oynarken. Mesela ben 4-5 tane kaleciyle karşı karşıya kaçırıyorum. O bi atak yapıyor ilk pozisyonunda gol
    Bende haliyle deliriyorum. Ama gameped, oyun falan kırmıyorum

• quote:

Dun aksam ilk kez cok sinirlendim ve ps3te oynarken game padi duvara firlattim hem gamepad kirildi hemde duvarin boyasi kalkti o an cok rahatladim ama 5 dakika sonra deli gibi pisman olsum ve kendimi cok aciz hissettim bir daha Allah korusun bu duygu bana 5 sene yeter :)

• Dikkatimi çekti 2 kere final oynadım momentum sayesinde nal topladım yenildim ardından devam ettim yeni kupa maçlarına arkadaş 1tane maç kazanamadım 1maçda 3 tane top direkten dönermi yaa oyun resmen diyor sana golde maç kazanmak ta yok kısacası oyunu biz oynamıyoruz oyun bizi oynatırsa kazanıyor uz adalet yok bu oyunda pesde aynı fifa da

• İnonu88 aynı senin gibi yim yandaki kız caz duvarı yumruklamaktan bıktı

• Secure olayı cözmüşsün fifa da pes de aynı otunun galibi oyun başlamadan belli

• quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

forumda küfür yasak olmasa en az 15 satırlık küfür yazardım buraya bu script denen saçmalık ve online.daki bebeler yüzünden.

Kardeşim pes de aynı ben eski pesciyim hatta pes bundan daha beter script oyun başlamadan sana yükleniyor fifa da oyunun belli aralıklarla oluyor pesde oyun başı pes fifadan daha sinie bozucu hele pes 2011 pes 2010 fifa 2012 minimum hatalı 2 oyun bence ama yinede oyun kime verirse o kazanıyor ikiside aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Bu script olayi pesde de var mi ? Eger yoksa yillarin fifacisi pes e gececek :) division 1 de ilk uc macda 9 puan aldim sonra malum script sorunu yuzunden yine 2 ye dustum. Kotu oynasam tamam derimde her macda ezici ustunluk hep bendeydi. Neyse birsey kirmadan oyuna bir sure ara vermek en iyisi.

Pes de daha çok var ben eski pesciyim fifa12-13 oynarım pes12de oynadım pes13 de oynamayı bıraktım fifaya döndüm ikisininde mantık aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: burninglife

Arkadaşlar gamepadi parçaladıktan sonra bugün gidip 120 tl ye yeni gamepad aldım. Fiyat biraz yüksek olabilir; ama açıkçası bilerek yüksek fiyattan aldım ki akıllanayım, bu bana ders olsun, bir daha oyun oynarken sakin olayım diye :) Şuan çok sakin bir şekilde fifa oynuyorum ve bu sakinliğin faydasını gördüm; bence fifa da maç kazanmanın sırrı sakin olmakmış :) Şöyle ki gamepadi kırmadan önce divison 2 de 5 maçta 4 puanım vardı. Yeni gamepadle ise yaptığım kalan 5 maçımda 5 galibiyet aldım ve divison 1 e çıktım. Divison 1 de de yaptığım 3 maçın 3ünü de kazandım :) Sakin olmak çok önemliymiş gerçekten; hatta bir maçı 4-0 dan 5-4 yaptım; rahat olarak ve oyun disiplinini kaybetmeyerek :) Ayrıca şöyle bir tabsiye de verebilirim ki geriye düştüğünüz maçlarda özellikle 2-0, 3-0 gibi skorlarda maçı bırakmayın; çünkü böyle durumlarda bilin ki script sizin yanınızda olacak. Script i engelleyemiyorsak, ondan yararlanmayı öğrenmeliyiz galiba :)

Senin dediğin bu sistem le 19 puan la kupa aldım 2 maç da fazla vardı sonraki maçlar da babayı aldım oyuncular mala bağladı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.