Şimdi Ara

Fifa 12 yüzünden gamepadi parçaladım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktan da anlayabildiğiniz üzere Fifa 12 artık beni iyicene delirtmişti. Çok iyi oynadığım bir maçta son dakkada karşı takım oyuncusu benim defans oyuncularım haraketsiz durması, yanından geçen adama buyur abi demesi ve etrafa şaşkın bakışlar atması sonucu golü yemem artık son nokta oldu ve gamepadi sandalyenin kenarına sertçe 6-7 defa vurmak suretiyle parçaladım. Bu mesajı hem içimi dökmek için hem de İstanbul'da en makul fiyatta gamepadi nereden alabilceğime sormak için yazdım.(?) Keşke gamepadi değil de fifa yı kırsaydım; orjinal kullanıyorum ama yine de daha ucuza gelirdi herhalde. İşin en kötüsü gamepadi aldıktan sonra fifa oynmaya devam edecek olmam galiba.

• bi anlık sinir zarara sokabiliyor insanları bu şekilde. bende inanılmaz sinir oluyorum fifada %100 hakettiğim bi maçta mağlup olunca ama futbol işte yenmekte var yenilmekte, değmez gamepad'i parçalamaya falan. öyle bi durumda kapat başka bi oyun oyna fifayı oynama bi kaç gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

bi anlık sinir zarara sokabiliyor insanları bu şekilde. bende inanılmaz sinir oluyorum fifada %100 hakettiğim bi maçta mağlup olunca ama futbol işte yenmekte var yenilmekte, değmez gamepad'i parçalamaya falan. öyle bi durumda kapat başka bi oyun oyna fifayı oynama bi kaç gün.

Sende parçalayacaktın dün gece kardeşim, Maradona gibi çalımlar attım sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilkair

quote:

bi anlık sinir zarara sokabiliyor insanları bu şekilde. bende inanılmaz sinir oluyorum fifada %100 hakettiğim bi maçta mağlup olunca ama futbol işte yenmekte var yenilmekte, değmez gamepad'i parçalamaya falan. öyle bi durumda kapat başka bi oyun oyna fifayı oynama bi kaç gün.

Alıntıları Göster
    aynen bende o kadar sert olmasa da yere bırakıyorum-atıyorum gamepad'i.pili filan çıkıyor..Allahtan sağlam yapıyorlar gamepad'i de o kadar yere düşürmeye-atmaya fazla birşey olmadı..

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

aynen bende o kadar sert olmasa da yere bırakıyorum-atıyorum gamepad'i.pili filan çıkıyor..Allahtan sağlam yapıyorlar gamepad'i de o kadar yere düşürmeye-atmaya fazla birşey olmadı..

Alıntıları Göster
    valla ben de aynı sorundan muzdaripim bi tane gamepad de ben bozdum parçalamasam da :D artı sürekli yere atıyorum hala buna rağmen.bi tane de oyun kırmıştım artı nba 2k12 yi de kırdım bi kez de tişörtümü yırttım.bi gün kendimi kaybedip konsolu tvyi falan kırmaktan korkuyorum
  • Ben fifa 12 yi 5 kere falan kırıp tekrar yazdırdım sinirden :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Ben fifa 12 yi 5 kere falan kırıp tekrar yazdırdım sinirden :D
    benim öyle bir durum olduğunda xbox direk kapatıyorum sonrada başka oyun açıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hadi oyunda hata olur yenilirsin o neysede en gicik oldugum 10 mac ustuste 3-1 5-1 1-0 vs. onde oldugum maclarda adam oyundan cikiyor ona 3 puan gidiyor , ea serverindan dusmuyorum adam bile bile oyundan cikiyor ama nasil yapiyorsa 3 puan ona gidiyor, o gun bende kirabilirdim ama ara verdim oynamiyorum bir suredir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beles

benim öyle bir durum olduğunda xbox direk kapatıyorum sonrada başka oyun açıyorum

Alıntıları Göster
    dealextrem
    orada klavyeli redist var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 906

dealextrem
    orada klavyeli redist var

Alıntıları Göster
    Zevk almak, eğlenmek için konsol alıyoruz onda da sinir stres sahibi oluyoruz öyle bir oyunlar yapıyorlar ki çileden çıkmamak elde değil.

Forumun 2.el bölümüne bakabilirsin Gamepad için.
  • quote:

quote:

yok ya kardeşim nadir olduğu için bu durumlar göz yumabiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GreenWhite.

quote:

quote:

yok ya kardeşim nadir olduğu için bu durumlar göz yumabiliyorum

Alıntıları Göster
    Valla hocam ben Fifa 12'nin bu tactical defending olayından sonra arkadaşlarım hariç online oynamıyorum. Fifa 13'de de komple tactical olcakmış deniyor. PES 13 alır oynarım en azından defans sistemini biliyorum. Fifa'yı yapan firmayada buradan küfürlerimi sunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TwexamR

Valla hocam ben Fifa 12'nin bu tactical defending olayından sonra arkadaşlarım hariç online oynamıyorum. Fifa 13'de de komple tactical olcakmış deniyor. PES 13 alır oynarım en azından defans sistemini biliyorum. Fifa'yı yapan firmayada buradan küfürlerimi sunuyorum.

önce o saçma sapan scripted olayını kaldırsınlar sonra defance'a geçerler
    güzelim oyunu hiç ettiler gözümde şu yüzden
  • Kesinlikle gamepad parçalatacak kadar bug dolu olmuş bu sene FIFA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Kesinlikle gamepad parçalatacak kadar bug dolu olmuş bu sene FIFA.
    Aynen arkadaşlar bu sene Fifa bir acayip olmuş. Oyunu tadında oynadığınız zaman, hakkınızla yendiğiniz zaman çok keyif veriyor açıkçası; ancak, oyun aynı zamanda o kadar buglarla dolu ki özellikle script olayı devreye girdiği vakit çıldırmamak elde değil. Yani o yüzden, şuan gamepad alma olayını da erteledim, onun yerine iphone dan basket atma fln oynuyorum. Sonuçta oyun stres sahibi ol diye oynanmaz, deşarj olmak için oynanır. Oyunlarda çok iddialı olan birisi değilim; ama artık defans oyuncularımın yanından geçen rakip takım futbolcusuna aval aval bakmasından, ilk 5 dakkada gol yiyince oyundan çıkanlardan, sahasında sürekli top çevirenlerden vs. çok sıkıldığım için en son tepem attı. Sonuç olarak, artık daha basit oyunlar oynuyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: burninglife

Aynen arkadaşlar bu sene Fifa bir acayip olmuş. Oyunu tadında oynadığınız zaman, hakkınızla yendiğiniz zaman çok keyif veriyor açıkçası; ancak, oyun aynı zamanda o kadar buglarla dolu ki özellikle script olayı devreye girdiği vakit çıldırmamak elde değil. Yani o yüzden, şuan gamepad alma olayını da erteledim, onun yerine iphone dan basket atma fln oynuyorum. Sonuçta oyun stres sahibi ol diye oynanmaz, deşarj olmak için oynanır. Oyunlarda çok iddialı olan birisi değilim; ama artık defans oyuncularımın yanından geçen rakip takım futbolcusuna aval aval bakmasından, ilk 5 dakkada gol yiyince oyundan çıkanlardan, sahasında sürekli top çevirenlerden vs. çok sıkıldığım için en son tepem attı. Sonuç olarak, artık daha basit oyunlar oynuyorum :)

Alıntıları Göster
    3.ligde son maç ve sınırdayım 1 puan bile alırsam üst lige çıkacam.Adamı 2-1 yeniyorum kazanıyorum maçı.Bir bakıyorum L koymuş division 3 diyor tekrar.Nasıl iş anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

3.ligde son maç ve sınırdayım 1 puan bile alırsam üst lige çıkacam.Adamı 2-1 yeniyorum kazanıyorum maçı.Bir bakıyorum L koymuş division 3 diyor tekrar.Nasıl iş anlamadım

Alıntıları Göster
    fifada öyle bir durum var yani oyunun belli anlarında ne yaparsanız yapın gol yiyiyorsunuz momentum deniyordu galiba ona EA kabullenmiş bu olayı dikkat edin öyle anlar varki kralı gelse golü engeleyemez yada atamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

fifada öyle bir durum var yani oyunun belli anlarında ne yaparsanız yapın gol yiyiyorsunuz momentum deniyordu galiba ona EA kabullenmiş bu olayı dikkat edin öyle anlar varki kralı gelse golü engeleyemez yada atamaz

Nasıl yani hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Nasıl yani hocam?

Script diye bir olay var. Genel olarak kötü oynayanlar da kazanabilsin diye getirilmiş sanırım; EA de bunu kabul ediyor. Şöyle ki, mesela sen sürekli atak yapıyor bastırıyorsun ama bir türlü gol atamadın; sonra bir anda script karşı takım lehine çalışmaya başlayınca senin pasların hepsi isabetsiz gitmeye başlıyor, defans oyuncuların kıpırdamıyor aval aval bakıyor ve nihayetinde adam tek bir şut atıyor tak gol. İşte scrpit bu. Script aleyhine işlemeye başlayınca tamamen çuvallıyorsun ve haliyle çıldırıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: burninglife

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Nasıl yani hocam?

Script diye bir olay var. Genel olarak kötü oynayanlar da kazanabilsin diye getirilmiş sanırım; EA de bunu kabul ediyor. Şöyle ki, mesela sen sürekli atak yapıyor bastırıyorsun ama bir türlü gol atamadın; sonra bir anda script karşı takım lehine çalışmaya başlayınca senin pasların hepsi isabetsiz gitmeye başlıyor, defans oyuncuların kıpırdamıyor aval aval bakıyor ve nihayetinde adam tek bir şut atıyor tak gol. İşte scrpit bu. Script aleyhine işlemeye başlayınca tamamen çuvallıyorsun ve haliyle çıldırıyorsun.

Alıntıları Göster
    bende fifa 2012 de sinirden yere fırlattım yerden duvara sekti . Sonra koli bandı tedavisi ile hala çalışıyor biraz yamukluk var ama :)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.