Bildirim
FIFA 13
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Fifa artık bırakmaz gibime geliyor Bence böyle kalmalı türkiye ligi olursa gerçektende tadından yenmez ve olucak gibide duruyor :) -
şu an fifa 13 gözükürde yok ama kesinlikle çıkacaktr şu an gözler dlc olarak gelecek euro 2012 de benimde gözlerim de euro 2012 de -
Fifa 12'nin bence çok eksiği var. Mesela önüne gelen topu alıcam diye ayağını vuruyor top rakibe gidiyor, bunun gibi basit örnekler verilebilir. Ben bomba gibi bir oyun bekliyorum. -
www.kule-teknoloji.com da 110 tl fiat uygunmu? -
ön sipariş vermek isteyenler burdan alabilir.
http://www.dr.com.tr/00000,999,999/Ara=fifa+13 -
Fifa 13 XBOX 360 Yazıcıoğlu'na geldi mi bilen var mı? (KOPYA) -
fifa 12 den sonra bi pes 13 oynayım dedim inanın %1 zevk almadım okadar mı sıkıcı bir oyun olabilir -
Fifa 2013 Şuan itibariyle 63 kbsn ile indiriyorum :) 57 saat diyor sabretmeye değer gece hızlanır kesinlikle.. -
arkadaşlar triali indirdim ancak hesabımdan hala 130 TL çekilmedi, full game upgrade i de indirdim ama hala 8002951E before the starte date hatası alıyorum benden başka alan var mı bu hatayı ? teşekkürler -
Vatan bilgisayar internet mağazasında %25 indirimli 75 tl kaçırmayın derim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X