Şimdi Ara

Fifa 13 Bazı Sahnelerde Kasma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilhinç bir sorunum var sistemim imzamdaki sistem bf3 metro 33 vb. oyunlarda full ayarlarda bile kasmıyor ama fifa 13 te oynarken kasmıyor ama oyuncu değişikliği gol atınca hakem kart çıkarınca yani daha doğrusu yakın çekimlerde oyunda kasma var 3-5 sn sürüyor. Ama oyun içinde oynarken herhangi bir kasma problemi yok ayrıca config ayarlarondan vsync , 60 fps stabil ettim yine sorunum çözülmedi yardım ederseniz sevinirim..

• kardeş elindeki sistem ile kesinlikle kasmaması gerekir BENDE 1900X1080 AYARLAR da oynuyorum HİGH 4x anti als. açık 60 FPS SABİT VSNC tıklı
    hiçbir sorunum yok DRİVER OLARAKDA 301.42 KULLANIYORUM
    ekran kartı overclocklu DEĞİL şuan . İmzadaki sistemle sorun yaşamıyorum
    belki DRIVERI ile ilgilidir gerçi MAÇ İÇİNDE KASMA TAKILMA YADA TİTREME YOKSA BOŞVER yakın çekimleri zaten hemen geçiyoruz kimse aldırış etmiyor
  • Ben de frame düşüşleri oluyor ekran kartı daha dün guncelledim gts250 ekran kartim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemin fazlasıyla yeterli, kasma olması ilginç
  • Dediğim gibi sistemde herhangi bir sorun yok yani pes 12,13 metro 2033 bf3 cod3 nfs the run gibi ağır oyunları rahat oynatan sistem fifa 13'ü yakın çekimlerde kastırıyor galiba oyunla alakalı bir problem çünkü crackli ondan olabilir diye düşünüyorum
  • bende de maç sırasında bazı yerlerde takılma,titreme oluyor 1 saniyelik..bazı maçlarda top orta sahadayken bazı maçlarda da kaleye yaklaşırken oluyor..

herşeyi güncelledim,ayarları düşürdüm ama yine hala var titreme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan402

bende de maç sırasında bazı yerlerde takılma,titreme oluyor 1 saniyelik..bazı maçlarda top orta sahadayken bazı maçlarda da kaleye yaklaşırken oluyor..

Ekran kartınız nedir?

eğer ekran kartınız iyi bir ekran kartıysa demekki problemlem oyunla alakalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: esettt

quote:

Orijinalden alıntı: berkan402

bende de maç sırasında bazı yerlerde takılma,titreme oluyor 1 saniyelik..bazı maçlarda top orta sahadayken bazı maçlarda da kaleye yaklaşırken oluyor..

Ekran kartınız nedir?

eğer ekran kartınız iyi bir ekran kartıysa demekki problemlem oyunla alakalı

nvidia 9800gt 512 mb 256 bit

ekran kartım iyi yani şu ana kadar hiç bir oyunda sıkıntı yaşamadım..fifa 13 de de sıkıntı yaşamıyorum ama işte maç içersinde 1 saniyelik titreme oluyor...

patch falan çıkar herhalde bunun için

• aynen hocan oyun içinde sıkıntı yok gol tekrarlarında fln da olmuyor sadece sarı kart verirken hakem onda bir titreme gibi bişey oluyor
  • Oyun çok mu özellik istiyor ki neden kasiyor bende halbuki i7 işlemci, 256 bit gts250 ekran kartı , 4gb ram var. Akıcı oynanmiyor frame düşüşü oluyor sebebi nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: kes123kin

Oyun çok mu özellik istiyor ki neden kasiyor bende halbuki i7 işlemci, 256 bit gts250 ekran kartı , 4gb ram var. Akıcı oynanmiyor frame düşüşü oluyor sebebi nedir?

KARdeş grafik ayarlarında setting kısmında fps 60 sabitle
    vsncy tıklı olsun
    ANTİ ALSG midir nedir onuda istersen bir kapa öyle dene
    grafikde orta seviye yada low dursun istersen duruma göre artırırsın
  • oyunda gol olduğu zaman takılma oluyor bendede, geçen senede vardı, oyun içinde hiçbir şekilde takılmıyor ama gol anında bikaç saniyelik takılma oluyor. Ati kartım var ondan sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLADE66

quote:

Orijinalden alıntı: kes123kin

Oyun çok mu özellik istiyor ki neden kasiyor bende halbuki i7 işlemci, 256 bit gts250 ekran kartı , 4gb ram var. Akıcı oynanmiyor frame düşüşü oluyor sebebi nedir?

KARdeş grafik ayarlarında setting kısmında fps 60 sabitle
    vsncy tıklı olsun
    ANTİ ALSG midir nedir onuda istersen bir kapa öyle dene
    grafikde orta seviye yada low dursun istersen duruma göre artırırsın

Grafikle ilgili olmaması gerek düşük grafikte oynicagima xboxda oynarım. AA yi 4x yaptım diğer ayarı da medium yaptım yine kadro. Fps yi 60a sinirlicam

• ben alttaki sistemle 1920x1080 High AA4X fps 60 sabit Vsncy tıklı KASMIYOR
    özellikle FIFA 12 deki şu titreme olayı kasma sorununu çözene kadar canım çıkmıştı NEYSEKİ FIFA 13 de böyle birşey yok.
  • 1 gb ati ekran kartım mevcut oyunda oynarken maç esnasında çizgiler çıkmakta.Sizde de bu sorun varmı.Çözümü nedir.
  • Arkadaslar bende de 8 gb ram, 2gb Nvidia gt630m ekran kartı var. Daha ıkı uc gune kadar gayet guzel akıcı oynatıyordu. Dundfen berı oyunda hep kasıyor. Yanı oynatmıyor nerdeyse. Cok yavas.sorunu cozen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: divane2

1 gb ati ekran kartım mevcut oyunda oynarken maç esnasında çizgiler çıkmakta.Sizde de bu sorun varmı.Çözümü nedir.

alt-tab yaprak masaüstüne inip tekrar oyuna dönünce düzeliyor bende.
  • oleey. beee. window mode yapın. 800*600 yapın. 60 fps ve low yapın. zerre kasma kalmadı ama tam ekranda kasmıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

bu sorunu çözdün mü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.