Şimdi Ara

Fifa 13 Hava topu mücadelesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 aydır Fifa13 oynamaya başladım. Xbox üzerinen oynuyorum. İlgilenen arkadaşlara bir sorum olacak.

Hava topu mücadelesinde nasıl davranılması gerekiyor. 10 tane kornerden 8 tanesinden gol yiyorum. Orta sahada adam Gomez den hava topu alıyor. Timing nasıl olmalı. Defansta hangi tuş forvette hangi tuş ile topa kafa vurmalıyım.

EA sport sitesinden manual indirdim ama pek bir açıklama göremedim. Tecrübelerinizi paylaşırmısınız.

Teşekkürler.

• sana bi tüyo veriyim. daha top havadayken şut tuşuna seri olarak bas. topun adama gelmesini bekleme. böyle çok gol atıyorum. hava toplarına hakimim.
  • gol atarken çok sıkıntı değil ama savunmada özellikle kornerde sürekli gol yiyorum.

6 pasın içine atıyor topu kornerden. ne yaparsam engel olamaıyorum. sürekli gol yiyorum. 3 tane atıyorum adam 4 tane kornerden gol atıyor. nasıl savunacam bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hate53

gol atarken çok sıkıntı değil ama savunmada özellikle kornerde sürekli gol yiyorum.

6 pasın içine atıyor topu kornerden. ne yaparsam engel olamaıyorum. sürekli gol yiyorum. 3 tane atıyorum adam 4 tane kornerden gol atıyor. nasıl savunacam bilemedim.

6 pasın içine atıyorsa kaleciyi aç Y tuşuna basılı tutup.
  • tamam bu bşr çözüm ama benim orda takıldığım nokta şu. önünde benim 1.90 adamım topa zıplayamıyor. omuzuna çıkıyor yükleniyor çakıyor kafayı. aynı durum ortasahada da geçerli. bütün hava toplarını alıyor. bir eksik var yada bilemediğim bir kombinasyon. ama nedir?
  • quote:

tamam bu bşr çözüm ama benim orda takıldığım nokta şu. önünde benim 1.90 adamım topa zıplayamıyor. omuzuna çıkıyor yükleniyor çakıyor kafayı. aynı durum ortasahada da geçerli. bütün hava toplarını alıyor. bir eksik var yada bilemediğim bir kombinasyon. ama nedir?

Defans oyuncunun 1.90 olması yetmiyor. Reactions,heading,jumping gibi özellikler devreye girer bu durumda,forvetin positioning,finishing özellikleride önemlidir.Defans oyuncularının bu tarz özelliklerine bakarak oynat.Önlemini al yani. Biraz tecrübelendikten sonra daha az gol yersin kornerlerden.
  • quote:

tamam bu bşr çözüm ama benim orda takıldığım nokta şu. önünde benim 1.90 adamım topa zıplayamıyor. omuzuna çıkıyor yükleniyor çakıyor kafayı. aynı durum ortasahada da geçerli. bütün hava toplarını alıyor. bir eksik var yada bilemediğim bir kombinasyon. ama nedir?

benim kendimce çözümüm kornerlerde hiçbir adamımı oynatmıyorum topa yükselince kendi adamıma pas atıyorum taç çizgisine doğru doğru bu sayede 10 kornerde 1 tane felan gol yiyorum
  • yani pas ve şut tuşu dışında topu uzaklaştırmak için bir kombinasyon yok.
  • Ben tam top adamın ayağından çıktıktan sonra savunmada seçilen adamla pas tuşuna basılı tutup yön tuşuyla sola ve ya sağa götürüyorum kalenin durumuna göre left sticki.. şu ana kadar saçma gol yediğimi hatırlamıyorum. defansta da öyle ahım şahım uzun adam vs. şartlamasına gitmedim.
    Ama top ayağından çıkınca basılı tutup kafayı vuruncaya kadar bırakmıyorum. Bazen basıp bırakıp tekrar basınca bile ben de saçma gollerden ben de yiyorum..

bu yukarıda dediğim psikolojik bir olay olabilir ama ben bu taktikle o saçma kafa gollerinden hiç gol yemediysem işe yarıyor gibi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShalafiTr

Ben tam top adamın ayağından çıktıktan sonra savunmada seçilen adamla pas tuşuna basılı tutup yön tuşuyla sola ve ya sağa götürüyorum kalenin durumuna göre left sticki.. şu ana kadar saçma gol yediğimi hatırlamıyorum. defansta da öyle ahım şahım uzun adam vs. şartlamasına gitmedim.
    Ama top ayağından çıkınca basılı tutup kafayı vuruncaya kadar bırakmıyorum. Bazen basıp bırakıp tekrar basınca bile ben de saçma gollerden ben de yiyorum..

bu yukarıda dediğim psikolojik bir olay olabilir ama ben bu taktikle o saçma kafa gollerinden hiç gol yemediysem işe yarıyor gibi :D

deneyeceğim. teşekkürler.
  • r1 ile rahatsız et adamı bi de top gelirken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 25 Ocak 2013; 12:16:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.