Şimdi Ara

Fifa 13 Kariyer Modu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
15.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifa 13 te kariyer modunda 2026-27 sezonunu bitirince sezon sonu kulüpten bana emekliliğiniz diye bi mesaj geldi ve girdiğim zaman kariyerimde ki başarılarımı gösterdi. Devam dediğim zamanda oyundan attı ( crash dump ) Merak ettiğim bu emeklilik olayı kulübün beni artık yaşlandığım için mi bırakmış olması yoksa oyunun kariyer modu maksimum o yıllara kadar mı ilerliyor. Şu saçma crash dump yüzünden son 7-8 yılımı transfer yapamadan geçirdim hep genç oyuncularla oynadım oynadım o yüzden, birde bu oyunun sonunda çıkmış olması hem sinir etti hemde meraklandırdı. Crash dumpsız oyunun sonuna kadar gelen bi arkadaş o emeklilik mesajından sonra ne olduğunu söylerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Luis Figo

@SınaypırKeskinNişancısı

o yıla kadar devam ediyor ondan sonra devam edemiyorsun, maksimum o yıla kadar geliyor

Pekala o zaman :) Teşekkürler...
  • abicim çok isti yosan pes13e geç daha uzun sürer
  • quote:

Orijinalden alıntı: 000cat

abicim çok isti yosan pes13e geç daha uzun sürer

Yok abi ya ben o oyuna tahammül edemiyorum. Görüntüsü iyi hoşta böyle genç oyuncu yetiştirerek oynanacak oyun değil. Anca messi ronaldo
  • quote:

Orijinalden alıntı: SınaypırKeskinNişancısı

Fifa 13 te kariyer modunda 2026-27 sezonunu bitirince sezon sonu kulüpten bana emekliliğiniz diye bi mesaj geldi ve girdiğim zaman kariyerimde ki başarılarımı gösterdi. Devam dediğim zamanda oyundan attı ( crash dump ) Merak ettiğim bu emeklilik olayı kulübün beni artık yaşlandığım için mi bırakmış olması yoksa oyunun kariyer modu maksimum o yıllara kadar mı ilerliyor. Şu saçma crash dump yüzünden son 7-8 yılımı transfer yapamadan geçirdim hep genç oyuncularla oynadım oynadım o yüzden, birde bu oyunun sonunda çıkmış olması hem sinir etti hemde meraklandırdı. Crash dumpsız oyunun sonuna kadar gelen bi arkadaş o emeklilik mesajından sonra ne olduğunu söylerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler

ben de telefondaki fifa 13 de bitirmiştim (eski tabirle kapatmıştım) oyunu :) sonrada telefonda oynamadım bir daha zaten baymıştı.. şimdi ps3'de kasıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

quote:

Fifa 13 te kariyer modunda 2026-27 sezonunu bitirince sezon sonu kulüpten bana emekliliğiniz diye bi mesaj geldi ve girdiğim zaman kariyerimde ki başarılarımı gösterdi. Devam dediğim zamanda oyundan attı ( crash dump ) Merak ettiğim bu emeklilik olayı kulübün beni artık yaşlandığım için mi bırakmış olması yoksa oyunun kariyer modu maksimum o yıllara kadar mı ilerliyor. Şu saçma crash dump yüzünden son 7-8 yılımı transfer yapamadan geçirdim hep genç oyuncularla oynadım oynadım o yüzden, birde bu oyunun sonunda çıkmış olması hem sinir etti hemde meraklandırdı. Crash dumpsız oyunun sonuna kadar gelen bi arkadaş o emeklilik mesajından sonra ne olduğunu söylerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler

ben de telefondaki fifa 13 de bitirmiştim (eski tabirle kapatmıştım) oyunu :) sonrada telefonda oynamadım bir daha zaten baymıştı.. şimdi ps3'de kasıyorum :)

Kariyer modu çok zevkli fifa nın hakkaten ama erken bitti gibi geldi bana :) Artık fifa 14 te fenerbahçe filan olursa onla devam ederim :)

• quote:

quote:

quote:

Kariyer modu çok zevkli fifa nın hakkaten ama erken bitti gibi geldi bana :) Artık fifa 14 te fenerbahçe filan olursa onla devam ederim :)

Vallahi Galatasaray var da bişey olmuyor.. lig komple olmadı mı bişeye benzemez bence.. Fener olsa ne olacak ki.. sezon yapamazsın, kupa yapamazsın.. komple ligi koyacaklar ki, bursayla, kayseriyle, beşiktaşla oynayacaksın, o futbolcuları göreceksin ki keyif versin bence..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vallahi Galatasaray var da bişey olmuyor.. lig komple olmadı mı bişeye benzemez bence.. Fener olsa ne olacak ki.. sezon yapamazsın, kupa yapamazsın.. komple ligi koyacaklar ki, bursayla, kayseriyle, beşiktaşla oynayacaksın, o futbolcuları göreceksin ki keyif versin bence..

Aynen haklısın ya. Bakalım inşallah türk ligi olcak diyolar

• Bende de öyle oldu Yaşlılıktan sanırım Real den Getafe Zarahoza ve Mainz den teklif geldi Getafe ye gittim oyundan seninde dediğin gibi attı ama oyun bayaa süperdi Artık Psn dekilerle Ultimate Team oynıcam onada güzel diyorlardı bir deneyeyim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreAltuntas

Menajer işinde FİFA PES'den çok iyi. Bir PES'ci olarak söylüyorum. Ne olursa olsun FİFA'yı hiç ısınamadım inşallah 14'de kariyeri düzgün yaparlar

İki oyunda farklı tarz bence. Hangi tarz hoşuna gidiyosa onu oynarsın. Pes futbol görünümlü bi oyun ama fifa gerçek anlamda bi futbol oyunu. Fifanın da eksiği çok ama pesten daha gerçekci. Pes basit oynamayı sevenlerin oyunu bence. Ama arkadaşlarla filan pes te oynarım tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertinator32

Bende de öyle oldu Yaşlılıktan sanırım Real den Getafe Zarahoza ve Mainz den teklif geldi Getafe ye gittim oyundan seninde dediğin gibi attı ama oyun bayaa süperdi Artık Psn dekilerle Ultimate Team oynıcam onada güzel diyorlardı bir deneyeyim bakalım

Bana da oyunun sonu gibi olması saçma gelmişti zaten. Çünkü futbolcu sorunu yok sürekli kafasından oyuncu üretiyodu oyun o yüzden kulüp göndermiştir oyun bitmemiştir diye düşündüm. Tabi daha uzun ve daha iyi bi kariyer modundan önce şu atma sorununa bi çözüm bulsalar kariyer daha zevkli olur bence
  • Arkadaşlar kariyer mod oynuyorum şuan Real Madridle.Fakat başka takıma geçmem için ne yapmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADMIRAL

Arkadaşlar kariyer mod oynuyorum şuan Real Madridle.Fakat başka takıma geçmem için ne yapmam lazım.

menajer ofisinde işlerim diye bir yer var oraya gir iş ilanı varsa başvurursun kabul ederlerse başlarsın bazı durumlarda sana iş teklifide olabiliyo başarılarına baglı
  • ya ben kariyer modunda , yani oyuncu kariyerimde baslangicda uyruk olarak gurcustanda yasadigim icin gurcistani secdim ve sonradan gurcistani secdigim icin milli takimda oynayamicami fark etdim , acaba bir shekilde herhangi bir programla falan bunu deyishdiremezmiyiz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.