Şimdi Ara

Fifa 13 Oyundan Atma Crash Dump Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
24.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar fifa 13 de bir sorun var tıklıyorum açılıyor siyah ekran 2-3 saniye sonra masaüstüne atıyor sonra oyunun kurulu olduğu yerde
    FIFACrashDump_CL1184026_2012.10.08_07.27.36 diye dosyalar oluşuyor nasıl çözerim lütfen yardımcı olun

• Up
  • belgelerim- fifa 13 -instance- replay0 e sağ tıkla özellikler salt okunur yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertu999

belgelerim- fifa 13 -instance- replay0 e sağ tıkla özellikler salt okunur yap

Belgelerim/fifa 13 ün içinde sadece fifasetup diye diye bi not defteri var
  • up yardım eden yokmu yaa
  • up aynı sorun.
  • sorun hala devam ediyo yokmu bir çözüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 2 oyundan atma
    9 yıl önce açıldı
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SORUNUN ÇÖZÜMÜ : ARKADAŞLAR BU FLASH DUMP HATASI CRACK DOSYASININ İÇİNDEKİLERİ GİDİP FİFA 13 ÜN İÇİNE ATMANIZDIR . CRACK KLASÖRÜNÜN İÇİNDEKİLERİ FİFA 13 ÜN İÇİNDEKİ GAME KLASÖRÜNÜN İÇİNE ATIP OYUNA TIKLAYINIZ . 1 HAFTADIR BU SORUNLA UĞRAŞTIM DURDUM . KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR . İŞİNİZİ GÖRECEKTİR Bİ DUVA ETMENİZ YETER
  • direk fifa 13 ün içine atan kim :D bizde gamenin içine atttık :D
  • nası bi oyunmuş arkadaş internette bulduğum çözümlerin çoğunu denedim hala olmadı
  • Aynı sorun bendede var bi allahın kulu yardım etsin lan
  • kardeşim git aralgame den oyunu a uğraşma hiç kargoda bedava
  • kimse bilmiyor mu bu sorunun çözümünü masaüstü bilgisayarımda fifa 12 de fifa 13 de oynayamadım bu sorun yüzünden çok ilginçtir ki laptopum da çalışıyor ama aradaki farkı çözemedim bir türlü
  • Up lamıştım ben bu konuyu ben çözdüm sorunu.

Öncelikle oyunun kurulu oldugu dizinde Türkçe karakter olmasın.Örnegin D./asdasd/asdad/asdad .Bunlar arasında ö,ü,ş,ç,ı olmasın.Bir buna bak.

Birde oyun nerde kurulu ise C: ve ya D: oraya Yeni klasör oluştur.Sonra Adını Belgelerim yap.Sonra esas belgelerimi buna taşı.

büyük ihtimal çözülücekti.
  • Driverlerinizi , windows u update edin.
    directX , vcredist son sürüme yükseltin.
    klavye ve mause dışında herhangi bir şey takılı olmasın.
    Windows Media Player kurun.

MyDocuments\FIFA 13\instance0 klasöründeki replay0.bin dosyasını silin.
    Aynı yere notepad ile replay0.bin dosyası oluşturun,aynı yere kaydedin.
    Oluşturduğunuz replay0.bindosyasına sağ tıklayıp , özelliklerden dosyayı salt okunur yapın..
    Öyle bi klasör yoksa kendin oluştur

Farklı bir forumda gördüm bunun dediğnii nasıl ypaıcağız ?
  • up
  • güzek kardeşlerim bakın haftalardır gece gündüz bakıyodum çözümü üst yorumlarda bi arkadaş vermiş zaten..oyunu attığınız klasörün adına türkçe karakter kullanmadan '' FIFA 13 '' yazın işlem tamamdır bu kadar basit yani FIFA daki I yerine İ yazmayın bu kadar basit.
  • evet klasörün adını FİFA 13 değilde FIFA 13 yapınca oldu teşekkür ederim.
  • sevindim kardeşim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

Up lamıştım ben bu konuyu ben çözdüm sorunu.

Öncelikle oyunun kurulu oldugu dizinde Türkçe karakter olmasın.Örnegin D./asdasd/asdad/asdad .Bunlar arasında ö,ü,ş,ç,ı olmasın.Bir buna bak.

Birde oyun nerde kurulu ise C: ve ya D: oraya Yeni klasör oluştur.Sonra Adını Belgelerim yap.Sonra esas belgelerimi buna taşı.

büyük ihtimal çözülücekti.

sağolasın dostum. bende yeni klasörü fifa diye kaydettim oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.